Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפרוק אותו לגמרי,זה כן! אבל הכי עדיף דרך נגד או מנורה אם אין למישהו נגד להספק גבוה. צריך להיזהר כי הזאפטה שתקבל מקבל כזה דומה לזאפטה של שוקר חשמלי. זה חתיכת קבל עם חתיכת הספק!

פורסם
בקיצור מזדה ואיברי אין לכם מה לעשות חוץ מלחשוב שאתם הכי טובים ומבינים בקיצור מה שאמרתי נכון ולא מעניין אותי מה אתם חושבים ככה אני מפרק וזה טוב מאוד

שיהיה לך לבריאות, מנסה לעזור לבחור ולא להתווכח איתך... :roll:

פורסם

בתור אחד שקיבל זץ קטן מקבל אני יכול להבטיח לך ששוקר זה לא. הוא גם נפרק במהירות כך שהסיכוי לקבל ממנו זץ הוא קטן (ובטח לא כזה שבו תחוש במלוא עוצמתו :) ). בכל מקרה להתחשמל משקע בבית יותר כואב :(:wink:

פורסם

יש עוד שיטה..

אני אישית עושה את זה אם נגד אבל אפשר גם לנתק את הפיוז מהמצבר,להפעיל את המערכת על עוצמה נמוכה מאוד(רק בשביל שהמגבר יידלק) ולשמוע אט אט את המוזיקה דועכת וכאשר אפילו מנורת ה POWER במגבר נכבת הקבל פרוק לגמרי.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
קח את עופר דותן שיתקין לך ממסר פחת בבית. :wink:

הוא יעיל רק לפיבר :lol:

בקשר לשיטה שלך עופר, האמת לא נראה לי כל כך שזה יעבוד. אם תיקח קבל עם תצוגה דיגיטלית תוכל לראות שמהרגע שאתה מנתק אותו מהמצבר ועד לרגע שהמתח יורד ל0 עוברות אולי 2-3 שניות ככה שאני לא חושב שתוכל להפעיל בכלל את המערכת רק על הכח מהקבל.

פורסם

בפעם האחרונה שאני עשיתי את זה בצורה הזאת (מודה שפישלתי),המוזיקה הפסיקה אחרי כ-3 שניות והתאורה של המגבר נכבתה אחרי עוד כ-4 שניות....

השיטה הנ"ל עדיפה על לפרק ללא פריקה כלל לא????

כמו שכתבתי אני אישית עושה את זה עם נגד.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אולי התצוגה הדיגיטלית של הקבל פרקה את הקבל לאט לאט (הרי התצוגה הדיגיטלית כמו המערכת היא גם נגד). לא מתאים לקבלים רגילים להתפרק מעצמם סתם ככה בזמן קצר.

פורסם

ההספק שהקבל מכיל הוא די גבוה. אם הוא עוזר לסאב שלך בזמן שהמצבר מפרפר תחשוב איזה זרם הוא מסוגל לספק למרות המתח של ה-12 וולט. פזזזזץ פזזזזזץ ...

הספק = מתח * זרם

• תוכן חדש...