Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי בעיה דומה לשלי

יש לי אפלאוז עם מצבר שנשאר לו 7 חודשי אחריות,לא זוכר מאיפה קניתי את המצבר ואין לי קבלות

המצבר של שנ"פ הייתה לו שנה אחריות ובאוטו דיפו לא מוכנים להחליף כי טוענים שהוא מצבר מחודש...

בכל אופן הבעיה היא שלפי המכשיר של אוטו דיפו המצבר בסדר ולפי בדיקה של חשמלאי עם בודק מצברים בעומס המצבר לא בסדר....

אם אני נוסע עם הרכב כל יום אין לי בעיה,אבל אם אני יום אחד לא מניע את הרכב,הולך המצבר....

החשמלאי הראשון טוען כי האלטרנטור מטעין והמצבר לא בסדר

והחשמלאי השני טוען כי המצב בסדר....

איך אני יכול לדעת אם יש קצר שגומר את הסוללה או המצב לא טוכ או האלטרנטור..

בנוסף לכל לא יודע אם זה קשור,לפעמםי הרכב נכבה באמצע נסיעה....

וכשאני בהילוך עם מזגן הטורים נופלים ל 500 וכל הרכב רועד...

במצב סרק הטורים על 1000 כשהרכב חם ולאט לאט יורדים לכיוון ה600

לא יודע איך אני יוצא מכל הבלאגן

תעזרו לי בבקשה

אני גר באשדוד...

פורסם

בדיקה ריאשונה שאתה צריך לבצע היא מה הזרם הניצרך מהמצבר שהמנוע כבוי, האורות כבויים וכל הדלתות סגורות.

על מנת למדוד את הזרם תהליך הבדיקה הוא פשוט - אתה צריך אמפר מטר (וולטמטר), עליך לנתק את ההדק החיובי מהמצבר ולחבר את האמפרמטר בין 2 ההדקים.

תציג את הערך הנימדד בפורום.

פורסם

שלום רב

יש לגשת למרכז של שנפ והם יפסקו בסוגיה ( כמובן שאם יש עוד אחריות אז המצבר אכן יוחלף )

אני יודע שיש מרכז כזה בת"א .צריך לבדוק שיש כזה באשדוד

בברכה זיסו יוסי -מוסך זיסו

• תוכן חדש...