Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימון ראלי 10.7.2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה כיף גדול,

למרות שבאופן חד פעמי ביליתי היום מאחורי מצלמה ולא מאחורי ההגה.

מי שנהג/ניווט יכול לספר ממקור ראשון, אבל רק מצפייה אני יכול להגיד שהצוותים נהנו, הורידו קצת חלודה מהרכב ואולי גם מעצמם.

צילמתי עם שתי מצלמות, ויש כבר סרטון ראשוני בעריכה מינימלית.

בימים הקרובים יעלה גם החומר מהמצלמה הרצינית יותר.

בינתיים :

http://www.youtube.com/watch?v=2IF-XRgq3WE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

צלמים נוספים - מוזמנים להעלות.

שבוע טוב !

פורסם

היה יופי של אירוע!!!

כל הכבוד למארגנים, כל מי שעוזר והנהגים שמגיעים עם הצוותים שלהם!

התחלנו מוקדם בבוקר (מתייצבים בשטח בשש וחצי) מה שאמר שהגענו הביתה לפני ארבע וזה נחמד, הפיטס היה ממוקם במקום מושלם בין העצים והסטייג' המעט קצר ומסומן הייטב היה די מעניין. בגלל שהמסלול היה מעט קצר מראש נתנו לנו לנהוג שלש פעמים לכל כיוון ולשמור על מרחק כולל של כ40 ק"מ. חוץ מזה המארגנים בנדיבות ורוח של כיפיות ראו שיש זמן ונתנו לכולם לנהוג פעם רביעית על הסטייג' השני.

ראינו שתי מכוניות חדשות, הGT STI החדשה של גבי (לבנה), והWRX החדשה של דודי (אדום כסוף) שמגיעות פעם ראשונה לאירוע. בלטו בחסרונן הGT הצהובה והB3, מקווה לראות אותן, ועוד כמה רכבים שלא הגיעו בקרוב.

לצערי אצלי זה היה אימון סרוויס יותר מאשר אימון נהיגה, בתחילת היום נאלצנו לבטל בלם אחורי שמאלי כיוון שהמשאבה שלו התפוצצה וגרמה לשלשת האחרים לא לעבוד. לאחר מכן כתוצאה מחוסר ריכוז בכתיבת הנוטס, עצבים והתלהבות יתר קפצתי גבוהה מדי (סרטים ותמונות בהמשך). בנחיתה מהקפיצה האוטו משך אותי ימינה בצורה מוזרה, תפוח הגה ימני התעקם לגמרי. לקח כארבעים דקות מתישות להחליף אותו + כיוון פרונט תוצרת שטח, והאוטו המשיך לארבע סטייג'ים אחרונים עם השותף שלי עליו, לי כבר לא היה כוח לנהוג.

למדנו המון, הורדנו קצת חלודה אבל היה מצויין ואני חושב שכולם מצפים לאירוע הבא!!!

נדב.

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

לאחר שהתנתקתי לזמן מה מהאימונים, הוזמנתי לשמש כמרשל "פיץ" במקום לסלי שיצא לחופשת ריענון, הגעתי לשטח ההקמה כבר ב4:30 (מה שאומר שיצאתיבכשהציפורים עד ישנו על העצים), עברנו על המסלול לסגירות אחרונות ועוד נותר לנו מעט זמן לקבל את ראשוני הבאים.

היתאכזבתי קשות לראות את מיעוט המשתתפים (לא הייתי מגיע וטורח לכמות זו).:twisted:

אך בכל זאת צריך להגיד תודה לכל אותם חב'רה, שכן הגיעו ותרמו והשתתפו(וכמובן גם נהנו-נהיגה מהירה לרוב היא הנעה מושלמת).

לאנשי המועדון שהגיעו יום קודם להקמה, למרשלים שאני מכיר מימי ימימה רפאל יפה, שי , משה, סימה, וג'י כמובן.

לאותם מסכנים שהפסידו עוד יום מהנה חבל בשבילכם.:evil:

נתראה במהלך השנה גם אם לא באימון הקרוב, אני לא יגיע לאימון של פחות מ-15 משתתפים(כמאמר האשה "...לימודים כנראה קודמים לספורט...").:-(

פורסם
דר' דר(יצא לי צרוף מילים מתאים לא?),

לא צילמת בקפיצות?:evil:

ברור שצילמתי. ייקח לי כמה ימים להוריד את החומר מהמצלמה בגלל בעיה טכנית.

בקשר למספר משתתפים - שכנעת אותנו. בפעם הבאה נגייס יותר מ 15 בשביל שנראה את זיו פניך :twisted:

שמעתי שיש איזה פיני או שניים שנוהגים בפורד, שמחפשים איפה להתאמן...

פורסם

כתבתי את ההודעה מוקדם בבוקר ולכן שכחתי כמה דברים חשובים!

המון תודה לכל מי שעזר ותמך בתיקון התקלות בין אם בכלים ובין אם בידע!

הצוות של אלי אלבג, חמדה עודה וחבריו שאני לא יודע את שמם, שי שמעוני ועוד כמה.

חוץ מזה לקבוצה שלי מגיע חיזוק ענק (אריק, עדי מוטי וגם אני), טיפלנו בתקלות במקצוענות, כלים וחלקי חילוף לשטח, החלפת חלקים וכיוונים לפרונט והאוטו הספיק לסיים את החצי השני של המרוץ בהצטיינות!

אם עוד לא אמרנו, הארגון היה מקצועי, מתחשב ובאווירה מצויינת!

הרגע הגיעו כמה תמונות במייל (תודה לרמי ולצלמת!) של רגע ההמראה, רגע לפני הנחיתה והתיקונים שעשינו.

נדב

נ.ב. אני מזכיר שהפיזו למכירה :wink:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

בקשר למספר משתתפים - שכנעת אותנו. בפעם הבאה נגייס יותר מ 15 בשביל שנראה את זיו פניך :twisted:

+1

מאמין שיהיה.

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא צילמת בקפיצות?:evil:

טוב אז באיחור קל הנה הסרטון כולל הקפיצות.

המצלמה מצויינת, הצלם - דרעק. מזל שזה לא המקצוע שלי...

http://www.youtube.com/watch?v=dFKVG7JXIbE

מצטער על השיר הלא כל כך מתאים, מסתבר שיוטיוב התחילו לשים לב לזכויות יוצרים של שירים בפסקול.

• תוכן חדש...