Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקינו לי רדיו-דיסק ולא חיברו אותו לסוויץ',הכוונה שגם כשהמנוע כבוי והמפתח לא נמצא בסוויץ' אפשר עדיין להפעיל את הרדיו דיסק ולשמוע מוזיקה.....

השאלה שלי היא כזו,זה שהרדיו דיסק לא תלוי בסוויץ' והוא נמצא במעין מצב של standby כשהוא כבוי והאוטו כבוי האם זה אוכל חשמל מהמצבר והאם זה מוריד מאורך החיים של הרדיו דיסק?(כי הוא במעין מצב standby גם כשהאוטו כבוי)?

כי אני יודע שיש כמה נוריות שדולקות ברדיו דיסק כשהוא כבוי (דבר שלא היה קורה אם הוא היה מחובר לסוויץ' כי לא היה מגיע חשמל לרדיו דיסק כשהמפתח מחוץ לסוויץ' וכשמוציאים את המפתח הוא היה נכבה אוטומטית) ויכול להיות שיש איזה מעגל חשמלי ברדיו דיסק שפועל במקביל

תודה מראש!

פורסם

גם בהתקנה רגילה כאשר יש פיקוד מהסוויץ', עדיין יש מתח ממצבר הרכב כדי שזכרונות המכשיר ישמרו.

צריכת הזרם זהה בשני המצבים.

מתחדשת*

פורסם

שלום מה שלומך ?

כעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה ואו שום חריגה בצריכת מתח בין חיבור של אחרי סווי"ץ לבין חיבור מתח קבוע

וזאת בתנאי שאתה דואג לכבות את המכשיר ידנית כשאתה יוצא מהרכב

לגבי נוריות שנשארות דלוקות אז זה בהחלט לא צריך להיות

כעיקרון המכשיר צריך להתכבות טוטאלית מבחינה ויזואלית לאחר לחיצה על לחצן הכיבוי

ישנם מכשירים מסויימים (כמו פנסוניק למשל) שמשאירים מסך דלוק לאחר הכיבוי וצריך ללחוץ לחיצה קצרה על לחצן DISPLAY כדי לפתור את הבעיה

במידה וזה לא המצב יש לבדוק את תקינות ההתקנה

דרור

פורסם

תודה על התגובות שלכם!

בקשר לנורות,הנורות האלו הן פנימיות,כלומר מתחת לפאנל והן דולקות גם כאשר הרדיו דיסק כבוי ומחובר דרך הסוויץ' והמפתח עדיין בסוויץ' (הם חיברו אותו בצורה כזאת פעם אחת) וכאשר מוציאים את המפתח הן נכבות.

רק כאשר הוא לא מחובר דרך הסוויץ' הן דולקות תמיד גם כשהמפתח מחוץ לסוויץ'. (אלו נורות בקרה כאלו מתחת לפאנל).

בגלל זה חשבתי שיש צריכת מתח גבוהה יותר משום שהן דולקות באופן תמידי בניגוד לכאשר הוא מחובר דרך הסוויץ',אז אולי גם יש איזה מעגל שפועל במקביל,מהתגובות שלכם הבנתי שלא כך הדבר?

תודה שוב! :).

פורסם

יש בעיה מהותית לחבר את המכשיר אחרי הסוויץ'?

אם לא אז תעשה את זה ותהיה רגוע.

מתחדשת*

פורסם

כעיקרון צריך לחזור למקום ולהפסיד עוד יום שלם שאין לי על זה,השירות על הפנים ותמיד צריך לחכות המון זמן עד שהמתקין יתפנה אלייך מרכבים שהיו לפנייך...(לבד אני לא רוצה להתעסק) בגלל זה אני שואל

פורסם

אז אל תחזור לשם!

יש מספיק מתקינים מקצועיים (ולא מקצועיים) בפורום שישמחו לעזור לך, בין אם במחיר סימלי ובין אם בחינם (הלא מקצועיים-שזהו אינו מקצועם).

כל הסיפור הזה הוא עניין של 5 דקות, כולל השלום-שלום ובדיקה שהכל תקין.

מתחדשת*

פורסם

יש 2 אופציות

הראשונה לפרק את הפאנל, מה שמומלץ בכל מקרה כשאתה לא ברכב בלילה למשל. (גם אם זה סתם רדיו דיסק, לא חסר נרקומנים שישמחו לעקור אותו)

והאופציה השניה היא לכבות את המכשיר לגמרי. בכל מכשיר שנתקלתי בו אמורה להיות אופציה כזאת. כלומר אם במצב STAND BY המכשיר כביכול כבוי אבל יש שעון וכל מיני נוריות אז במצב כבוי הכל נכבה כמו אחרי כיבוי סוויץ' בדר"כ, בדרך כלל אם ךוחצים על כפתור OFF לחיצה ממושכת המכשיר נכבה טוטאלית

תנסה את זה

מקווה שעזרתי

• תוכן חדש...