Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום בעבודה התקנתי מחשב מחדש ועשיתי לו עדכון לביוס דרך ה-windows.

העדכון נתקע על programming main block והמחשב קפא

(פעם ראשונה שאני רואה מקרה כזה כשלא מדובר בנפילת חשמל)

כמובן שלאחר הפעלה מחדש המחשב נדלק אבל המסך לא.

יש דרך לצאת מזה או רק להחליף לוח אם?

המחשב הוא hp dx2300, לוח אם msi 7336. (לא קיים משום מה באתר msi)

ניסיתי להוציא את הסוללה ל-5 דקות, להזיז את הג'מפר ואחרי זה להחזיר הכל למקומו, לא עזר.

תודה.

There is no fate but what we make for ourselves

פורסם

תתחדש! זכית לקנות לוח חדש.

לא מצאת את הדגם באתר היצרן כי הלוח הזה הוא דגם OEM שיוצר בלעדי לHP.

ממליץ לרכוש את הלוח הבא שלך מתוצרת GIGABYTE, אשר להם 2 שבבי ביוס, כך שאם אחד נהרס בזמן עדכון, הלוח מזהה זאת וצורב מחדש את הצ'יפ הראשי מצ'יפ הגיבוי.

אני מצטער לומר כי הלוח שלך, בצורה שאתה מתאר את התקלה, כבר לא יחזור לחיים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בוא נגיד שאם הבחור יתעקש הוא יכול לקחת את הביוס לצריבה מחדש וזה עולה גרושים.

הבעיה למצוא את הדברים האלו היום.

בזמנו כשאת עדכוני הביוס היו עושים מדיסקט בדוס בשורת הפקודה, קרה לי פעמיים או שלוש שהדיסקט היה דפוק ונתקע באמצע.

פעם אחת הוצאתי את שבב ה BIOS מהלוח ולקחתי לצריבה (עלה לי 5 דולר)

פעם אחת קניתי לוח יד שניה ממחשב מושבת ב 50 שקל - פירקתי את הBIOS והעברתי ללוח התקול וצרבתי מחדש.

זה עבד.

אמנם היום במחירים הזולים של הלוחות לא כדאי להתעקש אבל לפעמים צריך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש ואת כל הדרייברים וזה כאב ראש.

פורסם

הבעיה היא הדגם הספציפי של הלוח שלו. לוח OEM ליצרנית אחרת.

ניתן להזמין צ'יפ ביוס צרוב מתאים ללוח, במידה והצ'יפ שלו לא מולחם אלא בתוך בית על הלוח (מאד נפוץ בלוחות המודרניים).

זה עולה בסביבות ה30$, לא יודע בדיוק לגבי משלוח אבל בטח לא בשמיים.

עד שיזמין ועד שיגיע, במחיר 200 שקל הוא רוכש לוח חדש עם צ'יפסט G31 חדש וטוב יותר מצ'יפסט ה946 הישן בלוח הקיים (התקול) שלו, אשר מאפשר תמיכה במעבדי PENRYN - 45NM.

פורסם

כל השאלה היא איך הציוד של HP יסתדר עם לוח אחר.

נתקלתי כבר ביותר מפעם אחת שלוח אם שהוחלף גרם לבעיה בזיהוי החומרה ההיקפית כמו כרטיסי מסך.

למרות שמדובר לכאורה בNVIDIA או ATI - הדרייברים התעקשו שהם לא מוצאים חומרה מתאימה.

הפתרון היה להחליף גם כרטיס מסך.

פורסם

ceyal, אתה מחליף לוח, שזה הבסיס למחשב, הסיכוי לבעיה כמו שאתה מתאר נמוך (ולא נתקלתי בזה בחיים, אבל בגלל שאתה כן, אני לא אומר כלום).

כדי להסיר דרייברים בצורה טובה רצוי לבצע מתוך מצב בטוח, ככה יש פחות מצב לבעיות וניתן לראות בדיוק אם ישנם דרייברים נוספים מותקנים אשר יכולים לגרום להתנגשות.

לגבי לוח אחר של HP, מה הסבירות שהוא ימצא כזה לוח? וגם אם כן, מהכרות של לוח היד שניה לחלקי מחשב כאן בארץ (ששונה לגמרי ממכוניות) אנשים חושבים שאם הם קנו פנטיום 4 ב7000 שקל לפני 5 שנים, המחשב ימכר היום ב5, כנ"ל גם בשוק הרכיבים (למעט בלוחות יד שניה בפורומי מחשבים ספציפיים וגם שם יש מקרים כאלה)

עריכה:

תודיע אם אתה עורך את ההודעה שלך, ככה אנשים לא מבינים באיזה הקשר אני כותב את שלי! כבר קבלתי על זה כבר התראה בטכני פעם :)

פורסם

קרא לי עם DFI LanParty NF4 UT SLI-DR (לוח מקצועי ועמיד בצורה בלתי רגילה)

לאחר שצריבת הביוס נכשלה(עקב מחלה לאחר בירור עם היצרן) הזמתי צ'יפ ביוס צרוב חדש מארה"ב שלקח לו חודש להגיע והלוח עדיין היה דפוק לבסוף העפתי אותו לפח.

לא ממליץ לגעת בביוס אם לא צריך!.

• תוכן חדש...