Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 96לאניטס F

לפני כחודש פירקתי את כל הפלסטיקה מסביב לידית הילוכים והוצאתי את הידית עצמה בעדינות כאשר משכתי אותה נקרע לי החוט של הכפתור HOLD מתוך הידית,ניסתי לחבר ולסדר את זה ולא הצלחתי כי כאשר אני מכניס את הידית ואת החוט בתוך הפלסטיק השחור הארוך (שמתלבש על מוט ההילוכים שבתוכו החוט עובר) הוא נמחץ ושוב נקרע.

אמרתי לעצמי שאני ימצא זמן להעתסק עם זה ורציתי לדעת אם יש פתרון לסדר את זה

כי כרגע החוט נקרע לי מתוך הידית לא נראה לי שאני אצליח להלחים או לפתוח את הידית ולחבר אותו מחדש.

חשבתי לעשות הסבה לכפתור שהHOLD יעבוד לא מהידת הילוכים אלא מכפתור בדשבורד.

פורסם

הבעיה היא שגם אם אני ישיג את הידית מפירוק ואני ינסה שוב לחבר אותה עם החוט הוא יקרע.

נוצר לחץ וקשה להשחיל את החוט בתוך הפלסטיק השחור על המוט הילוכים.

ניסתי סתם להשחיל חוט והוא נתקע וצריך ללחוץ על הפלסטיק הזה חזק.

אני אלך לפירוקה ואבדוק אם יש ידית כזאת שתהיה לי זמינה ואני אנסה שוב עם פלסטיק שחור חדש.

פורסם

אתה לא יודע לפרק ולהרכיב את הידית ביגלל זה החוט ניקרע לך כל הזמן.

בשביל לפרק את הידית, אתה צריך לנתק את הקונקטור של הלחצן HOLD שנימצא בקונסולה מתחת לידית האנדברקס, ואז אתה שולף את המוביל פלסטיק שנימצא על מוט ידית ההילוכים ובזהירות מושך את החוט וככה הידית מתפרקת.

לדעתי ניתן לפרק את הלחצן מהידית צריך לנסות, ואז להלחים מחדש את החוטים ללחצן.

ההרכבה היא בסדר הבא:

את הקונקטור של הלחצן אתה קודם משחיל במוביל פלסטיק, ואז את המוביל(בקיצור כיסוי פלסטיק כמו צינור כזה)אתה משחיל על המוט הילוכים, ואז יש לך וו כזה למטה במוט הילוכים שם עובר החוט כדי שהוא לא יסתבך במנגנון, ולבסוף אתה מחבר את הקונקטור.

אם אני לא טועה אז צריך לפרק את הפאנל מסביב לידית ההילוכים זה עוד 4ברגי פיליפס והוא נשלף כלפי מעלה.

בקיצור צריך לזה קצת ניסיון כדי לא לגרום לנזק.

בטח משכת בכוח את הידית כי חשבת שהחוט יצא לך ואז הוא ניקרע, להבא תישאל לפני שאתה מבצע עבודה שאתה לא יודע אותה.

יקיר.

פורסם

יקיר אני פתחתי את כל הפלסטיקה וראיתי את הקונטקטור וזה לא פעם ראשונה שעשיתי את זה.

שיחחרתי קודם את הקונטקטור החוט נקרע לי כאשר משכתי את הידית והחוט היה תקוע (בכיסוי פלסטיק)מאמצע המוט הילוכים ניסתי לסדר את זה כאשרחיברתי אותו עם הלחמה ודבק חם לבידוד,ניסתי שוב לחבר את החוט הכל היה נראה תקין השחלתי את החוט בתוך הכיוסי פלסטיק מלמעלה הכנסתי אותו על המוט והוא נתקעשוב ושניסתי לחלץ אותו הוא נקע לי כבר מתוך הידית,בדיעבד אולי הייתי צריך לשים עליו טיפה גריז כדי שהוא יחליק.

פורסם

אתה לא צריך להחליק את החוט בתוך הצינור פלסטיק הזה כשהוא מורכב, פשוט אתה מראש מכוון את האורך של החוט ע"י השחלתו בצינור לפני שהצינור יורכב על המוט, ואז כשאתה מרכיב את הצינור יחד עם החוט כשהוא מכוון אתה לא צריך עוד לשחק עם האורך שלו.

תלחים את החוט כמו שצריך ותעבוד בעדינות, על הדרך תמרח גריז במנגנון של הידית, היא תזוז יותר חלק.

על החוט עצמו אין צורך למרוח שום דבר, אם כבר אתה רוצה למרוח משהו שהחוט יחליק אז תמרח מעט וזלין למרות שאני לא רואה שום צורך בכך.

הצינור שעל המוט הוא לא עגול, אלא אובאלי, כך שיש מקום לחוט בלי שום בעיה.

• תוכן חדש...