Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית יונדאי IX 35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Head Unit: Pioneer DEH5450SD amp1: sierra f250.4 amp2: dc audio monoblock 2.0k alternator: 120amp Battery deep discharge: xs power 6500 Wiring: 0 gage knu consept

VW Golf MK3

פורסם

האם מישהו שמע או יודע על סוכנות שמחזיקה כזה דיזל לנסיעת מבחן?

צה שצעמבן אותי בכלמוביל, שבזמנו כשרצינו לקנות I30 supreme לא היה בארץ אחת בתצוגה.

הם עוד התגאו שמחזיקים באולמות רק את הדגם הפשוט ביותר.

לך תבין.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בתל אביב ישנה סופרים שלא מעודדת במיוחד. היום גם נסעתי על IX35 CRDI ELITE.

העור מיותר לחלוטין וצבעו החום לא קשור לחלוטין. מנוע דיזל באמת מעניין. הוא לא עצבני כמו מנועי טורבו לחץ נמוך ב VAG. ישנו טורבו לאג מסויים, אבל פתאום הבהמה מתחילה לזוז בקצב מחוץ לגבולות הטעם הטוב.

זה יהיה הגזמה, אבל מאוד הזכיר לי בתחושה, משום מה, את מרצדס G500. איך בהמה כזאת פתאום מתחילה לזוז בכזו קלילות.

גם המתלים הקשיחים תרמו לתחושה.

אבל הרכב עצמו השארי אותי בדילמה. אני לא שלם עד הסוף איתו. אישתי לא אוהבת את קו החלונות האחוריים שלא משאיר לילדים שדה ראיה. אני נאלץ להסכים איתה. גרסת הבסיס חסרה כמה פיצרים, אבל הם מפוזרים בין שתי הרמות היקרות ואין אחת שמושלמת עבורי. בקיצור, נראה לי שאני אחכה לקיה ספורטאז' החדש. 

• תוכן חדש...