Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התקציב: 6000 ש"ח לטיסה + מלון (ואם אפשר בתקציב גם רכב שכור מה טוב)

לא חייב חצי פנסיון, אפשר שנאכל בחוץ

הזמן הרצוי: 5 לילות

מחפש מקום לנפוש בו יחד עם בת זוגתי, מקום שיש בו מה לראות, ואיפה לטייל - מקום מודרני (למשל ביון לא היה יותר מדי "מודרניות")

כבר הייתי באנגליה, צרפת, יון, ספרד

דרוש מקום מעניין, מקווה שתוכלו לעזור - חשבתי על ברלין.. תמיד רציתי לנסוע לגרמניה :) או ורנה (בעיקר בגלל הפוקר :D)

אשמח להמלצות ..

תודה לכולם :)

פורסם

אני נמצא בדיוק באותה הסירה רק קצת יותר נפשות [2 מבוגרים + 2 ילדים],

כרגע אני מחפש באיזור כרתים ,יוון ,בולגריה [חופש של סתלבט עם הילדים].

יש את האתרים האלה שממש כדאי לבדוק את המלצות הנופשים:

http://www.booking.com/ בלי טיסות רק מלונות.

http://www.expedia.com/ כולל טיסות.

תעדכן.

טל.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בפעם שעברה הייתי ביון - ברודוס (מלון אליסיום) מלון מ-ד-ה-י-ם , וגם במקום טוב ברודוס

מרחק של 20 דק' מהשדה תעופה (אפילו רבע שעה)

ממליץ בחום. (יש שם פארק מים בגודל פעמיים וחצי מהממדיון מטר וחצי מהמלון - יום שלם לילדים שאחריו הם ישנים כמו מתים)

ואם רודוס זה הכיון שלך - אל תתפתה להגיע למלון ולשכור רכב - תשכור בשדה. אפשר להתמקח (הוצאתי ניסאן מיקרה קבריולט ב 45 יורו לחמישה ימים(!!) )

פורסם

שניר הייתי מאד ממליץ לך על אירלנד,חופשה של טיסה + רכב כשאתה נוסע ובכל לילה ישן בעיר/עיירה אחרת ב b&b.

הטיסות הן ל 7 לילות ויש המון מה לראות וגם האנשים והאוכל מצויינים.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אבדוק בנושא,

למעשה החלטתי לשנות את צורת המסלול לגמרי - אני חושב שאטוס ליעד כלשהו, ומשם ברכב אמשיך לטייל

חשבתי על אמסטרדאם - ומשם לנסוע לכיון ברלין\פרנקפורט וכו'

האם יש אתר כלשהו שאוכל למצוא בו פירוט על מסלולים שעשו אנשים ?

• תוכן חדש...