Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כבר 4 שנים לא שדרגתי את הבלטה שנמצאת ברשותי (נוקיה 6230 נדמה לי), וכשהייתי בסלקום היום והחלפתי תכנית, הנציג שטיפל בי המליץ בחום לשדרג לכמה מכשירים שלא יעלו לי שקל אחד יותר, ולא יהיו בשום תוספת תשלום.

חוץ מהפרט הקטן של חתונה קתולית עם סלקום לעוד 36 חודשים, דבר בלתי נמנע שכרגע לא אתייחס אליו ואתנהג באדישות, נצא מנק' הנחה שאני מעוניין להישאר ברשת והדילמה כרגע היא איזה מכשיר לבחור מבין הארבעה הבאים:

1. Sony Ericsson W705

2. Samsung S5603 Magic Touch

3. Nokia 6600 Fold

4. Samsung M7603 Beat Dj

כיון שאני כבר לא בסצינת הניידים כי זה לא כ"כ מעניין אותי ואני סולד מכל חברות הסלולאר ומקבל חלחלה וכאבי ראש גדולים מעצם העובדה שאני צריך ללכת פעם בכמה שנים למרכזי השירות הפרונטליים, אתן לכם להחליט בשבילי.

הדברים שהכי חשובים לי שיהיו במכשיר:

1. ממשק ידידותי

2. מכשיר עם תפעול חלק ונוח, ידידותי למשתמש

3. מצלמה טובה

4. רמקול חזק ואיכותי

5. זיכרון מובנה מעל 1 ג'יגה

מחר אחה"צ אני אמור ללכת לשם ופשוט לקחת מכשיר, אנא עזרו לי לעשות את ההחלטה הנכונה.

תודה, ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תישאר בנוקיה, אל תיכנס להרפתקאות עם סמסונג ושות', בכל פעם שעשיתי זאת - התאכזבתי.

תנסה להוציא מכשיר קצת יותר מתקדם ממה שמציעים לך, מציעים לך את הבסיס של הבסיס.

למשל :E52 , שיהיה כבר עם WIFI וכו'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אין לך התחייבות למכשיר ותוכנית אני ממליץ בחום לקבל הצעות מחברות מתחרות אפילו באמצעי לחץ על החברה שאתה נמצא בה.

תתפלא אבל איפלו הם יורידו לך במחיר אל תתחייב עכשיו למכשיר לשלוש שנים כי שתעבור תוכנית לא תקבל שום זיכוי.

פורסם

אייל, את ה-E52 הציעו לי גם ב-0 ש"ח (בהתניית שיחות מעל 250 ש"ח, ואני תמיד עובר את הסכום הזה).לא צרפתי אותו להתלבטות מלכתחילה כי הוא פשוט לא נראה לי מבחינת העיצוב, ארוך מדי, מרובע מדי.אהבתי את הגימיק של הטאץ', שינוי בהחלט מרענן. לגבי המכשיר שיש לי כרגע, זה נוקיה 6233 ולא 6230 כפי שכתבתי בהודעה הראשונה. מכשיר של סמסונג היה לי בעבר והייתי מאוד מרוצה ממנו, למרות שלקח לי איזה חודש להתרגל אליו.מה ה-E52 מציע לי חוץ מ-GPS שזו פונקציה זה מיותרת עבורי ומערכת הפעלה סימביאנית שזה גם לא עושה לי את זה במיוחד (לא רוצה תקיעות למיניהן)?

פורסם

שתי הדרישות שלי ממכשיר טלפון נייד- שיהיה כפתור ירוק כדי לענות, וכפתור אדם כדי לסיים

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
תראה אם זה אפשרי מבחינתך להשתדרג למוטורולה מיילסטון, מכשיר מדהים, ועונה על כל הדרישות שלך.

בדיוק עכשיו חבר לעבודה קנה אחד. בהחלט עושה רושם של מכשיר טוב, רק שהמחיר שלו גבוה.

פורסם
בדיוק עכשיו חבר לעבודה קנה אחד. בהחלט עושה רושם של מכשיר טוב, רק שהמחיר שלו גבוה.

אפשר להזמין אותו ב-2,500 ש"ח מחו"ל (כולל מסים ומשלוח), שזה מחיר סביר מאוד לסמארטפונים בסגנון הזה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אנא התייחסו רק לאחד מארבעת המכשירים שציינתי. שוב, לא מתכוון להוסיף אגורה אחת מעבר לשודדים הללו.

פורסם

בעיקרון לפי הניסיון שלי הנוקיות הכי מתאימים לדרישות שלך.

טלפון שתכלס הוא צריך לחייג לשלוח הודעות ולצלם מידי פעם.

זה גם מה שאני צריך וכל פעם נכוויתי כשניסיתי חברה אחרת- כל חברה והבעיות שלה.

הנוקיה פולד הוא מכשיר נחמד אם לא מפריע לך הקיפול שלו.

אני מאמין שאתה יכול לקבל גם את 6730 של נוקיה בחינם שהוא סבבה לגמרי, היה לי אותו קצת והייתי מרוצה.

אם אתה רוצה לעבור לעולם של המסכי מגע הייתי ממליץ לך לנסות לשים את הידיים שלך על המכשיר שאתה הולך לקחת כדי לראות שאתה לא נופל על טלפון מעצבן במיוחד.

תהנה מחר הטיול לחברה הסלולרית שלך

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

רק אני לא מבין למה להתחתן עם החברה הסלולרית בשביל מכשירים כאלה מעפנים?

קנה מכשיר חדיש ביד 2 וסגור עניין. סדר גודל של 600-700 ש"ח אתה יכול לקנות אחלה דברים.

אני כבר 7 שנים מאז תום ההתחייבות הקודמת שלי, ממשיך במסלול שהוא טוב ובלי מחוייבות לאף מכשיר או מסלול.

מחליף מכשיר פעם בשנה (קונה חדש, מוכר ישן בדרך כלל יוצאת דלתא של 100-200 ש"ח) פחות או יותר.

המכשיר האחרון שהיה לי מאורנג' הוא נוקיה 6100 (עובד עד היום דרך אגב)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...