Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לאחרונה הטורים בפיאסטה עושים בעיות, נראה שהם תפוסים והם מקבלים גז תמידית(גם בניוטרל)...איבחנתי את הבעיה במייצב טורים שפשוט לא אטום מספיק - השסתום בפנים לא נסגר ארמטית וזאת לאחר שהכנסתי מתח של 12 וולט ונשפתי לתוכו וראיתי שבורח אוויר לתוכו...הפיאסטה היא ידנית...

מס' שאלות:

1. האם האבחנה הגיונית? וזה הגורם לבעיה בטורים?

2. במידה וזו הבעיה האם יש אפשרות לטפל בחלק בדרך כלשהי ?

3. אם לא מאיפה ניתן להשיג מייצב טורים משומש-משופץ???

תודה רבה

עמי

036.jpg

פורסם

עשינו ניסוי קטן לראות אם זאת באמת הבעיה בגומי הכתום הזה (גומי קשיח) יש חורים שהכניסו אוויר למערכת אבל במידה מעטה מאוד וזה הצליח הטורים ירדו ולא עשו בעיות , רק שהרכב נכבה מידי פעם...

פורסם

לא בדיוק הבנתי איזה ניסוי אתה רוצה לעשות .בכל מקרה יש שם גומיות או רינג אם אני לא טועה תבדוק שהם תקינות והבעיה לא משם בנוסף תנקה את המנוע עם ספריי קרבורטור בצורה יסודית אמור לפתור את הבעיה.

פורסם

1. תקנה אטם נורמלי, במידה ואתה לא מוצא אתה יכול לקנות חתיכה של אטם משעם ולחתוך אותו בגודל המתאים.

2. נקה את המייצב בעזרת מעט ספרי קרברטורים והמון WD40.

3. תמשיך גם ותבצע ניקוי מצערת.

קובי

פורסם

חברים קודם כל המון תודות על ההתעניינות והעזרה

קובי , לאיזה אטם התכוונת? בתוך המייצב עצמו או במקום הגומי הכתום הזה?

הייתי עכשיו במוסך ניקינו את החלק עם שמן בלמים חיברנו לרכב ועדיין יש בעיות כנראה שהאטם שנמצא בפנים ומחובר לקפיץ לא נסגר עד הסוף (אין לי מושג למה...) בכל אופן מישהו מכיר מקום שאני יכול להשיג את החלק משומש?

תודה רבה

• תוכן חדש...