Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים עד 50000.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר מעוניין לרכוש רכב מנהלים. התקציב הוא עד 50 אלף, נטו לרכישת הרכב.

הדרישות מהרכב :

שיפגין אמינות.

אם לא יזלול דלק אז יהיה מעולה.

מעל שנת 2000.

שיהיה עם גג נפתח.

תיבת הילוכים לא משנה.

אשמח לשמוע כמה הצעות.

תודה.

שונא גזענים !.

פורסם

הונדה אקורד בשנתונים 2000~2002 יכנסו בתקציב בצורה מצוינת וישאר קצת עודף.

האקורד רכב אמין מאוד! בתקציב הזה,זה אחד הרכבים המרשימים שתמצא שהוא גם אמין.

הדגמים המפוארים באים עם סאנרוף ואבזור נכבד,אך שחבר שלך יקח בחשבון שהאקורד נחשבת די יקרה לתחזוקה מבחינת טיפולים וביטוח וגם לא הכי חסכונית בדלק,במידה ותוחזקה כראוי וחבר שלך יפול על אקסמפלר שמור (לא שקשה למצוא) הרכב לא יראה מוסך ואני אומר לך את זה בביטחון,יש לי 3 אקורד במשפחה ועוד אחת בעזרת השם בדרך (שלי).

זוהי ההמלצה שלי,חכה לעוד תגובות אולי יהיו הצעות יותר טובות =)

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אז זהו, כבר הצעתי לו הונדה אקורד, היות ואני גם בעלים של אחתת כזאת אבל שנת 94. וצריכת דלק שלה די נורמלית בשנתון כזה, אבל הוא לא מוכן לרדת מתחת ל 2000. ובטווח הזה של השנים האקורד זוללת דלק .

שונא גזענים !.

פורסם

'מנהלים' בדרך כלל נוסכים במכוניות חדשות. אני מניח שכוונתך למשפחתית גדולה ולכן ממליץ לבחון את הטויוטה אוונסיס ברמת גימור אקזקיוטיב. שנת 2002 תיכנס בתקציב, צריכת הדלק סבירה ומצוידת בגג שמש מקורי.

אפשרות טובה נוספת היא הניסאן מקסימה. גם מצוידת מגג שמש (וברמת הגימור הגבוהה תקבל גם ריפודי עור, מושבים מחושמלים ומחוממים, חישוקי סגסוגת נאים ועוד זוטות). המקסימב נמכרה בארץ בשתי ווריאציות מנוע, שניהם V6; 2.0ל' ו-3.0ל'. מבחינת האיבזור הן זהות (למעט בקרת שיוט הניתנת רק ב-3.0ל'.

בהצלחה!

פורסם
אז זהו, כבר הצעתי לו הונדה אקורד, היות ואני גם בעלים של אחתת כזאת אבל שנת 94. וצריכת דלק שלה די נורמלית בשנתון כזה, אבל הוא לא מוכן לרדת מתחת ל 2000. ובטווח הזה של השנים האקורד זוללת דלק .

אבל בתקציב שלו הוא יכול להביא שנת 2002 ועוד ישאר עם עודף ביד,בנוסף תאמר לו שכל דומיה של האקורד "יזללו דלק" בצורה שווה ואף יותר בשנתונים האלה גם המונדאו זללנית גדולה וכל רכב מקטגורית "מנהלים" שתביא בשנתונים האלה תהיה לו צריכת דלק זהה של 1:9~1:10 גג.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

מה לגבי פורד מונדאו?

רכב מעולה!

אני ממליץ לך בחום לבדוק את האופציה הנ"ל, לאבא שלי יש מונדאו ומדובר ברכב נהדר.

בהצלחה,

סער.

פורסם

סהר, המונדאו כלל לא באה בחשבון אם חבר שלו לא מעוניין באקורד כי הוא רכב בזבזן,אם האקורד תחשב לו בזבזנית אז הרי מה הוא יאמר על המונדאו שגם יותר כבדה ותחשב יותר בזבזנית,על הנייר עושה 1:8~1:9 בנסיעה רגועה,יש לי חבר עם מונדאו מליסינג לשעבר משנת 2003 שמוכיח לי שהנתונים על הנייר לא שווים כלום ולפעמים הוא מגיע גם לצריכה של 1:7 עם מזגן.

בנוסף מונדאו בשנתונים של עד 2004 אולי 2005 (שיכנסו לו בתקציב) יהיה לרוב מליסינג,קשה למצוא אקסמפלר שמור שהוא לא עם עבר ליסינג (בדוק אותי,כנס ליד 2 ומתוך כל המונדאוים אפשר לספור על יד אחת את האלו שלא מליסינג).

בנוסף אני לא חושב שהמונדאו תהיה יותר אמינה מאקורד באיזשהו שלב =\

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

פאסאט 1.8T או TDI.

יש כאלה בשפע וכמעט כולם מדיים פרטיות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתה נופל פה בין הכיסאות ידידי היקר,

אתה רוצה רכב מנהלים, אך חסכוני בדלק, וזה כמעט שילוב בלתי אפשרי.

רכבי המנהלים בארצנו, עצם המבנה שלהם מגיעים במינימום של מנועי 2.0 ליטר והלאה.

הרכבים האלה לא בנויים להיות חסכוניים, ומי שקונה אותם, העניין עם הדלק כנראה לא כזה מפריע לו.

אם תשים ביחס שווה את המונדאו ואת הרכבים האחרים, תוכל לחפש פאסאט דיזל, יותר חסכונית מהרוב אך דיזל.

אם מחפש רק בנזין נראה לי שהרכב הכי זול שהוא ימצא הוא מאזדה 6 בשנתון 03'-04' מנוע 2.0 ליטר.

צריכת הדלק שלה היא לפי נתוני היצרן 11.6 קילומטר לליטר, אם תוריד קצת לאחר השנים שעברו,

תגיע ל10.5 עד 11 ליטר לקילומטר, שזהו נתון מכובד מאוד.

שיהיה שבוע טוב.

רותם.

פורסם

בתקציב הזה הייתי רוכש אלפא 156 2.0 מבציר 01.

מפנקת, מעוצבת, מאובזרת ומתנהגת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש סתירה בדרישה לחסכון ו"מנהלים עם סאן רוף". מדובר בד"כ במכוניות כבדות עם מנועי 2.0 ליטר מינימום.

לגבי המקסימה - בהמשך לשרשור בו חיפשתי רכב "גדול" בלי קשר לחסכון, אני רק יכול לציין שבנסיעה ארוכה שעשיתי עם הרכב אתמול, צריכת הדלק עמדה ל 8.1 ליטר ל 100 ק"מ, כלומר מעל ל 1:12. עם זאת, אינני "מתחרע" על הרכב, נותן לו להאיץ באיזי ולא ב"רגל עד הפח", ונוסע במתינות.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני בתקציב הנ"ל הייתי קונה

וולקסוואגן פסאט, או סקודה אוקטביה, הסקודה מנוע 1200 רכב מפנק חזק [יחסית, מוגדש טורבו] חסכוני ואמין.

פורסם

תודה על התשובות, נרשמו כל האופציות.

נבדוק את כולן אחת אחת, אולי אני אגרום לו איכשהו להתפשר פה ושם.

תודה שוב .

שונא גזענים !.

פורסם
אני בתקציב הנ"ל הייתי קונה

וולקסוואגן פסאט, או סקודה אוקטביה, הסקודה מנוע 1200 רכב מפנק חזק [יחסית, מוגדש טורבו] חסכוני ואמין.

גלה לי בבקשה היכן ראית סקודה אוקטביה, נפח מנוע 1200 סמ"ק, ב-50.000 ש"ח?!:roll:

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שברולט מאליבו 2007 דגם LT עם ריפודי עור וסאנרוף מנוע 3500 סמ״ק 210 כ״ס

דלק עירוני 1/7.5 בינעירוני 1/10-11

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...