Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשרי?

לבדוק תקלות או או קודי שגיאות?

האם קיימות תוכנות כאלה בשוק?

USB או פררלי? פשוט רימו אותי לא מזמן במוסך (נו זה לא חדש במוסך הזה.) ומאז המנורה של משבט הרכב לא מופיעה. היתי רוצה להכנס יותר "לעומק" בנושא הזה.

הרכב זה קסארה 99 - ידוע לי שב 2001 קיים אותו שקע

פורסם

המחיר שהוא יתן לך הוא משהו בסביבות ה-1000 אם לא יותר.. ניתן בעלות של בערך 150 ש"ח עם קצת מאמץ בבנית מעגל פשוט ורכישת כבל להגיע לאותה התוצאה.

פורסם
תמצא כמה וכמה בebay.

אכן:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll? ViewItem&rd=1&item=2473590868&category=43989

וגם:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=2472849170&category=43989

כלומר המחיר לא פחות מ $150. תוסיף לזה משלוח ומכס (נמוך מאוד) ולא תגיע להרבה פחות מהמחיר בארץ, אם זה אכן נמכר כאן ב 1000 ש"ח.

נמרוד

פורסם

סליחה על הבורות אבל עם איזה כבל ולאיפה ברכב מחברים אותו?

החיבור הזה בכל הרכבים החדשים?

פורסם
מצטער, אבל אני ואנגלית לא מסתדרים טוב.

אתה יכול לענות לי בעיברית בבקשה?

מדובר בשקע דיאגנוסטיקה, כלומר שקע הקיים ברכב ואליו מחברים מחשב היכול לקבל דרכו נתונים שונים מהרכב ואפשר דרכו לספק נתונים ל"מחשב" הרכב ואף לשנות דברים מסוימים.

לרכב אמריקאי יש תקן מוגדר היכן צריך השקע להיות (עד מטר מכסא הנהג, נגיש ללא צורך בפירוקים) ומה צורתו. ברכבים אחרים זה משתנה - תברר במוסך שלך. זה לרוב או בסביבת הנהג או בתא המנוע. לכל הרכבים החדשים יש כזה.

נמרוד

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

למי שמעונין אז פורד פיאסטה מדגם דינמיק ומעלה תומכים מה שנקרא בתקן "eec v" שזה אומר שאפשר להתחבר עם מחשב פי סי למחשב ניהול בעזרת כבל מאוחד ותוכנה(למשל-OBDII ) את התוכנה אפשר להוריד ב emule ואת הכבל אפשר לבנות לבד(יש מלא שרטוטים ברשת)

אישית לא בדקתי כי אין לי מחשב נישא. אולי יום אחד יקח את ה-desktop ויחבר אותו

• תוכן חדש...