Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד חודש לא יזכרו את זה. לעולם יש נטייה לשכוח דברים. כל מי שראה את הסרטונים(והוא לא שמאלני קיצוני)יסכים שהצבא נהג נכון. אני מרחם על החיילים הפצועים ומקווה שייצאו מיזה מהר וכמובן גם מסכנה שחר פאר שצריכה בעוד שעה לשחק בצרפת המוסלמית

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 487
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד לצה"ל! הכל נועד כדי ליצור פרובוקציה ודעה עולמית שלילית נגד ישראל. חבל שכל מי שמביע דעה אנטי-ישראלית הוא כל כך אטום וטיפש.

בסופו של דבר, אין לנו על מי לסמוך חוץ מעצמנו.

החלמה בריאה לחיילים!

פורסם
BMW - לא אמרתי שיש לי פתרון, אפילו אמרתי שלא, וגם שאני לא רהמ"ש או רמטכ"ל או שר הביטחון ולכן אני לא מצפה מעצמי, הבעיה היא כמו ששי אמר "חבל שהמנהיגים שלנו לא פיקחים (וכנראה גם לא חכמים)" זו בעיה רצינית

כמוני כמוך, אך המנהיגים שלנו הם בני-אדם נורמטיבים ובכל הקשור לענייני פוליטקה, כנראה ששנינו בורים חסרי ידע כמותם.

אבל בעניין הספציפי הזה, אני פשוט מנסה לחשוב על אפשרות אחרת שהייתה מונעת את הבלאגן הזה, ולא מוצא!

לכן שאלתי את דעתכם שלכם.

שי .ז. - כיוון שאף אחד מאיתנו הוא לא מפקד ח"י ולא לקחנו חלק פעיל בבור בקריה מעולם, בהתייחס לעובדה שהאנשים המקצועים ביותר יושבים בדרג הצבאי הבכיר (מה שלא קורה למשל בפוליטקה לדעתי, אבל דווקא בצבא זה שונה קצת, לא כל שכן שיש סוף סוף מוח שיושב בכסא הרמטכ"ל) ,אף אחד מאיתנו לא יכול לחזות איך הייתה נראית אופציה אחרת בדמות התקלת האונייה בלב ים.

גם שליחת צוללנים להתעסקות תת ימית היא מסוכנת מאוד, מה גם שאם נתעלם מלהבי המנוע ונמשיך במחשבה למנוע השתלטות על גשר הפיקוד, נשאר לך רק לחבל בגוף האוניה (איך תשבית מערכת הנעה מבלי להשתלט עליה?) ואז?!

הבעיה שלנו היא כאמור הסברה, כי כולם מדברים על מצור ואלו גם התמונות שהתקשורת מציגה, אך מעולם לא העלו לשידור באופן רנדומלי תמונות של משאיות הספקה הנושאות טונות של ציוד הומנטירי שישראל שולחת (ונלקח ע"י החמאס).

הבעיה של הרמטיות סביב עזה נובעת מסביות רבות, בין היתר אסור לשכוח שהחמאס עלה לשלטון באופן דמוקרטי לגמרי בידיעה שעליית פת"ח יכולה לשנות את תמונת המצב בעזה.

לגבי עניין המיקוש בים..מוזר שאתה מעלה את זה.

זה היה יותר פי כמה וכמה יותר רעש ברמת רעידת אדמה בעולם עם 10 בסולם ריכטר.

צה"ל העדיף (לפי רוחו) לעשות את זה בפינצטה תוך כדי סיכון לוחמים שמשתלטים על אונייה שאין שום מידע לגבי חימוש עליה.

אם כבר הולכים בדעה הזאת של מוקשים, בוא כבר נעשה את זה יותר יעיל, נהפוך להיות רוסיה/ארה"ב/בריטניה ופשוט נשגר טורפדו. יותר פשוט ויותר זול.

מעבר לכל זה, "פעילי השלום" ידעו בדיוק למה הם נכנסים (אחרת לא היו מתחמשים)לאורך כל השבוע.

כל טיפש אימבציל היה יודע לבדו מה ההשלכות של חדירה לשטח פרטי של מדינה למרות אזהרותיה.

פורסם

דרור, אני לא חושב שמישהו היה יכול להבטיח תוצאות אחרות,

מרגע שמחליטים לבצע משהו, אף אחד לא יחתום על מספר הפצועים המדויק בכל צד,

זה לא משהו שהוא בשליטתך.

איך שלא היה מסתיים המשבר הזה (אפילו אם היו מניחים למשט להגיע ליעד),

ישראל הייתה מוצגת באור שלילי, אז אם בדרך הצליחו להרוג כמה מחבלים, דיינו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
פיקח לא נכנס למצב שחכם יודע לצאת ממנו. חבל שהמנהיגים שלנו לא פיקחים (וכנראה גם לא חכמים).

כן רק שכנראה אתה לא מספיק חכם כדי לדעת המשפט הפוך :)

חכם לא נכנס למצב שפיקח ידע לצאת ממנו !

יתכן מאוד שהפעולה הנכונה במצב כזה היתה השבתת פעילות של הספינה עוד בלב ים (ירי במדחפים או משהו כזה)

אבל במצב הנוכחי, צהל פעל בצורה מעולה לדעתי

פורסם

BMW, מהיכרות עם כמה פרוייקטים ברפא"ל אני יכול להגיד לך בביטחון מלא שהרבה פעמים מסבכים את הדברים הפשוטים.

ההבדל בין מיקוש לטיל הוא שמיקוש הוא דבר פאסיבי שבו האחריות היא על הנכנס לשד"מ ובטיל אתה האחראי כי אתה זה שמחליט על השיגור.

לידע כללי, יש מספיק דרכים לפגוע במדחף בלי לסכן לוחמים ובלי שבכלל יתקרבו לכלי השיט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כן רק שכנראה אתה לא מספיק חכם כדי לדעת המשפט הפוך :)

חכם לא נכנס למצב שפיקח ידע לצאת ממנו !

יתכן מאוד שהפעולה הנכונה במצב כזה היתה השבתת פעילות של הספינה עוד בלב ים (ירי במדחפים או משהו כזה)

אבל במצב הנוכחי, צהל פעל בצורה מעולה לדעתי

קודם כל לא אמרתי שאני חכם.

שנית, ברור שצה"ל פעל טוב ונכון במצב הקיים ולכן גם כתבתי שלדעתי הכשלון הוא פוליטי הסברתי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש גבול לכל תעלול! כל מדינה זכאית להגנה על ריבונותה וכן זאת פלישה למים טריטוריאלים של מדינת ישראל, כל אחד עושה מה שבא לו ויורק לנו לתוך הפרצוף ובאמצעות הבלגה הם מקבלים לגיטימציה להמשיך בדרך זו. לעניות דעתי, אם החיילים בזמן נתון במהלך הפשיטה על הספינות היו תחת סיכון על חייהם ובריאותם, אין ספק שלא היה ניתן אלא רק להגן על עצמם.

ובנימה אחרת, מי שפיספס את מסע השיזוף והקניות באנטליה יהיה קצת מאוכזב:

טורקיה הודיעה על החזרת השגריר בישראל לאנקרה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3896681,00.html

משרד התחבורה הורה לאניית הנופש "מג'יק 1" לא לעגון בטורקיה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3896537,00.html

התרעת מסע חמורה: אזרחי ישראל נקראים שלא לנסוע לטורקיה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3896667,00.html

נוסעים ירדו מטיסה לטורקיה, ספינה שבה לאחור

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3896626,00.html

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אני לא מבין על מה כל ההתחסדות לגבי זה ש"האם פעלו נכון ? אולי היה אפשר לעצור את הספינות אחרת?".

כן, היה אפשר לעצור את הספינות אחרת, עם מוקש ימי.

במקום זה המדינה "ביזבזה" כל כך הרבה משאבים כדי לסיים את המשט בצורה נקייה, הרימו מסוקים לאויר, שלחו ספינות מבעוד מועד, כל זה בשביל לעצור את המ***נים האלה בלי לשפוך את דמם, למרות שלכל בר דעת היה ידוע היטב שאותם "פעילי שלום" ימתינו חמושים.

באיזו דרך היינו צריכים לעצור אותם אחרת ?

אולי היינו שולחים לשם את אסי כהן שיגיד להם בקשר "אבא'לה, אני פונה ללב שלך, תעצור בבקשה" ?

מדינות ישראל לא יכולה כל פעם "להתכופף" כדי לרצות את יתר המדינות.

לא יעלה על הדעת שחבורת פרובקטיבים תחולל ריבונות של מדינה.

ישראל עשתה הרבה יותר ממה שהיתה צריכה לעשות בשביל לעצור את המשט הזה, בין אם באמצעות גורמים רשמיים, קרי פנייה לממשלת תורכיה וליתר מארגני המשט וכן יציאה בכלי התקשורת, ובין אם באמצעות קריאה בקשר לספינות להתלוות לספינות חיל הים לנמל אשדוד ושם להעביר את הסיוע ההומניטרי לעזה תחת פיקוח פעילי השלום.

מה עוד צריך לעשות ?

תפסיקו כבר לבלבל על "דעת הקהל העולמית", תתעוררו, היא מעולם לא היתה לצידנו.

3 דברים מצערים אותי:

1.שחיילי צה"ל נפצעו, דם של חייל צה"ל אחד יקר מהדם של כל אותם פעילים על ששת הספינות.

2.שלא חיסלו את ה"שייח", זו היתה אחלה שעת כושר לעשות את זה, גם ככה כולם נגדנו והחמאס רותח.

3.שמספר ההרוגים בספינות האלה רק דו ספרתי.

אני אגיד פה משהו שאמרתי לחברה הסינית של אחד החברים הישראלים שלי פה בהונג קונג:

מי שבאמת מחפש את האמת גם יודע איך למצוא אותה.

זה נאמר לה בהקשר לזה שבמהלך שיחה היא אמרה שהיא יודעת שמה שכתוב בחדשות (שישראל "תקפה" את הספינות) לא נכון אבל מה עם כאלה שחושבים שזה באמת נכון?

מה שאמרתי לה נכון גם לגבי יתר העולם, מי שרוצה לדעת את כל האמת (שאותם "פעילי שלום" תקפו באלות\סכינים+2 אקדחים את חיילי צה"ל ובעקבות כך היה שימוש בנשק חם מצד חיילי צה"ל) ידע גם למצוא את המידע הזה.

מי שלא מעוניין באמת, אלא מעוניין במידע מגמתי בלבד, גם אם תקרין לו את הסרט שבו רואים בבירור חייל צה"ל נדקר על הספינה, הוא לא יאמין ויגיד לך שזה לא אמיתי.

לאותו אחד אני אומר בשפה ברורה ויפה "GO FUCK YOURSELF".

תפסיקו להתכופף,תקרינו עוצמה.

אגב, שמעתי שדיברו בארץ על כך שמשרד החוץ קיים מסיבת עיתונאים דווקא בעברית, כל הכבוד, שפעם אחת שכל העולם ירגיש שאנחנו משתינים עליו.

בשורה התחתונה, בדיוק כמו עם אל מבחו'ח, עשו המון רעש למשך שבוע ושכחו מהעניין,גם פה יקרה אותו דבר.

טורקיה רוצה להחזיר את השגריר לישראל ?

בבקשה, שיעשו לנו טובה ויעזבו אותנו,הם יסבלו מזה יותר ממה שאנחנו נסבול.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שי, מסכים איתך ב-100% על הכשל ההסברתי.

לא יכול להתדיין איתך על אפשרויות הניטרול היעילות יותר (או לא) וחלילה לא מזלזל בידיעותיך.

מצד שני, בהתחשב בעובדה שהאנשים העומדים בראש המערכת הצבאית הם קצינים ששירתו למעלה מ-30 שנה בצה"ל על כל זרעותיו השונות והם ברי ניסיון מעשי וידע עצום, אני לא יכול לזלזל בקבלת ההחלטות שלהם מדוע היתה עדיפה פעולה X במקום פעולה Y (השבתת מערכות ההנעה לצורך העניין).

מיקוש פאסיבי או פעולה אקטיבית, אני מאמין (ומקווה) שכל ההשלכות נלקחו בחשבון, בל נשכח שקיימים יועצים מביני עניין שנותנים את דעותיהם והמלצותיהם תוך כדי לקיחה בחשבון של העתיד לקרות.

פורסם
BMW, מהיכרות עם כמה פרוייקטים ברפא"ל אני יכול להגיד לך בביטחון מלא שהרבה פעמים מסבכים את הדברים הפשוטים.

ההבדל בין מיקוש לטיל הוא שמיקוש הוא דבר פאסיבי שבו האחריות היא על הנכנס לשד"מ ובטיל אתה האחראי כי אתה זה שמחליט על השיגור.

לידע כללי, יש מספיק דרכים לפגוע במדחף בלי לסכן לוחמים ובלי שבכלל יתקרבו לכלי השיט.

שי , כמה שאתה צודק " בתחבולות תעשה לך מלחמה "

תמיד יש עוד אפשריות להשבתת מנועים בנוזלים קשירת וסיבוך מדחפים, רשתות וחומרים צמיגים, וכו,

אלא אם רצו לבצע פעולה תקיפה אחת ולתמיד , ולא להגרר למשחקי מלחמה .. כי אז אולי פעולה קשה מוסרת מסר מדגיש גם לעתיד

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לדעתי לישראל היה חשוב לבצע פעולה כוחנית ומהירה כדי "להראות מי הבוס" שזה דבר מאוד חשוב

עכשיו הזמן, שכל העולם מצפה להתנצלויות והתחנפויות לבצע מהלך צבעי מפתיע וקשה כמו לדוגמא להוריד את נסראללה

שהעולם ידע שבעל הבית ישתגע, אולי יתחילו לחשוש שהמדינה קצת פחות צפויה משחשבו, וגם מפה יכולים להגיע סטירות שלא מצפים להם

פורסם
חבל שכל מי שמביע דעה אנטי-ישראלית הוא כל כך אטום וטיפש.

החלמה בריאה לחיילים!

אתה מתכוון על העולם, מדינה ספציפית, ישראלים כל שהם או משתתפי שרשור ספציפים ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...