Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל ההתעסקות הזאת השאירה לי טעם רע בפה.

מה הבעיה פשוט ליהנות ממה שיש ומפרי העבודה הקשה של כולם, שנעשתה בשנים האחרונות כדי להביא אותנו לכזה מצב?

בכל התאחדות ועמותה יש אנשים שלא שמחים.

בכל התאחדות ועמותה יש פורשים שרוצים לעשות מועדונים משלהם כי לא שמים עליהם.

אל תביאו את הספורט המוטורי של כולנו למצב מלחמתי כמו שעשו עם האספנות.

אין לאף אחד מהצדדים פה את הזכות לעשות את זה.

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבקש לא להזכיר אותי ואת מר שליט בנשימה אחת.

אני לא מארגן אירועים עבור כסף. (ברוך כן)

אני לא מוכר קורסים ב 11 אלף שקל או יותר. (ברוך כן)

אני לא מצהיר על עצמי כאורים ותומים בספורט המוטורי. (רק תקראו היסטוריה)

אני לא מזגזג כל יומיים מצד לצד ומעמותה לעמותה. (זיקית זה לא השם שהמציאו לי, נכון ברוך)

אין לי שום עסק או חברה כלכלית בתחום הספורט המוטורי. (לברוך כן)

בקיצור - אני לא ברוך שליט

אני בסה"כ נהג ראלי שמתנדב כבר מעל 7 שנים ב IRDA - אוכל את כל "החרא" של העסקונה - אבל בניגוד לאחרים - לא מוכן לשבת בשקט ולשתוק.

מי שיש לו ביקורת עניינית כלפי הדברים שאני משמיע מוזמן להעבירה בצורה עניינית ולקבל התייחסות עניינית.

רק שיהיה ברור - לתפיסתי, אם המגרש ישאר למר שליט ודומיו - אלוהים יודע מתי תראו ספורט מוטורי, איך הוא יראה, כמה תשלמו עליו - ויותר חשוב, למי? לכן אני לא שותק - גם במחיר ההשמצות שאני סופג ממי שאינו מכיר את הדברים לעומקם.

שנים שנכנסים ב IRDA - אנחנו פותחים שרשור חיובי לדווח על אירוע וישר באים הצבועים (מלשון החיה צבוע).

אני מסכים שאסור למחוק אף מילה. אולי יום אחד יתעוררו כל מיניי רון קופמנים ודומיהם ויחקרו את העניין הזה לעומק.

מה האינטרס של כל מי שעוסק בנושא? האם הוא מתנדב? האם תורם כסף מכיסו?

או האם הוא בתמונה תמיד - כדי למכור קורסים, אירועים וכו'. לא שזה פסול - רק דברו אמת בבקשה.

אני פרשתי.

אלון

פורסם

ומילה למונטרו...

דני לוי הוא דני לוי - לא נשנה אותו. אבל,

דני לוי הוא אחת מהסיבות העיקריות שיש רשות לספורט מוטורי, שהמדינה מתקצבת ומתעסקת בנושא וכנראה - הגורם העיקרי שגרם לכך שיהיה פה ספורט מוטורי חוקי.

דני לוי נבעט נזרק והושמץ ע"י כל גורם אפשרי, לא פעם גם על ידי חבריו ב IRDA - כאלו הם חיי פוליטיקאי - אבל אי אפשר לקחת ממנו את מה שעשה.

לגביי הלהט שלי - אני מניח שאנחנו לא מכירים, אבל שים עצמך בנעליי - נהג ראלי שמחכה כבר מעל 10 שנים להיות חוקי. נהג ראלי שרואה עסקונה בעלת אינטרסים כלכליים מנסה להשתלט על עמדות השפעה בהתאחדות, נהג ראלי שרואה קוראים בפורומים שבעיקר מעבירים ביקורת, אבל לא מוכנים להתנדב ולסייע, נהג ראלי שבעקבות זה מתנדב כבר 7 שנים בתפקידים שונים כדי לקדם את הספורט המוטורי החוקי ולשמור מפני אתם בעליי אג'נדה כלכלית - אז עכשיו תגיד לי בכנות,

אם היית בנעליי - לא היו לך אמוציות? היית מצליח לשתוק...

אם כן - אתה אדם טוב ממני.

בברכה,

אלון חלווה

פורסם

חברים,

אם יורשה לי לבקש להפסיק את הדיון עם ברוך שליט בפורום.

מה שנכתב כבר נכתב - בואו לא נוסיף על כך, ונשאיר את הת'רד לאירוע עצמו.

תודה.

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

אלון, פשוט עזוב אותך כמל מה שאומרים תמיד, שב בצד תעשה את מעלליך בשקט תשמור את הקול שלך למתי שבאמת יהיה משהו

תשמור את הקול שלך למתי שיהיה צורך , בנתיים אתה סתם מוציא לעצמך שם רע בקרב האנשים אם זה אכפת לך

את דני לוי לא אחפיש מכיוון שאין לי הכרות אישית אימו

חוץ מדרך הדיבור שלו שלא לטעמי וזכותי לחשוב כך, דני לוי ספג ביקורת? האמת אני לא מתפלא.

אכן גם אני מחכה לספורט מוטורי לא פחות ממך, ויושב בשקט, התנדבתי לעזור בכל הזדמנות,

"קור רוח מזיז הרים"

פורסם

הכותרת ריגשה אותי מאוד והתוכן עוד יותר!

בהצלחה לכל המתחרים, המשתתפים וכל מי שמעורב במישרין ועקיפין!

הדרך לכל אירוע כזה מלווה בדם ויזע, גם של שנים עברו וגם בהווה בו זוכים לקשיים וחוסר פרגון מצד כאלה ואחרים אך לא אלו הסיבות שצריכות לשנות או לשבור את רוח אלו שכל מה שהם רוצים זה... לעסוק בספורט שלהם - הספורט המוטורי!

אהיה שם כצופה, לחלוק כבוד למשתתפים ולמארגנים, בהתרגשות רבה.

יום טוב ושוב, בהצלחה!

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אלון תעלה אמיתות ולא שטויות, תשובותי אליך באדום, תפסיק להיות פתטי.

מבקש לא להזכיר אותי ואת מר שליט בנשימה אחת.

אני לא מארגן אירועים עבור כסף. ראשית ברוך לא אירגן, מועדון מרוצי ישראל הקים אירוע שבו השתתפו אנשים ואירועים עולים כסף, אני משאיר לך את שדה העשייה וניראה אותך עושה אירועים ללא כסף, ואל תשווה את אירועי ממ"י לאף אירוע של אמרגן אחר שלא מגיע ליכולת של ממ"י בעשייה.

אני לא מוכר קורסים ב 11 אלף שקל או יותר. אתה חושב שקורס נהיגה + 3 מרוצים עם רכב שלי זה יקר? אתה יודע בכמה משכירים רכב מרוץ ליום? עכשו תעשה את החשבון ותציג את הדברים במדויק.

אני לא מצהיר על עצמי כאורים ותומים בספורט המוטורי. כן לאן שהובל הספורט המוטורי זה בזכותי, אולי תספר את האמת פעם אחת ולתמיד מאיפה היה החומר לבג"צ אם לא ממני, תשאל את חבריך האם היו ביטוחים במרוצים של ממ"י מאיפה ממך? כן בזכותי ועוד כמה "משוגעים" כמוני יש לך היום ספורט מוטורי לא "אירדא" עשתה את העבודה.

אני לא מזגזג כל יומיים מצד לצד ומעמותה לעמותה. (זיקית זה לא השם שהמציאו לי, נכון ברוך)- אתה יכול לכנות אותי באיזה שם שאתה רוצה אני לא עברתי מעמותה לעמותה אני במועדון מיום היווסדו, גם לא עברתי מהתאחדותלהתאחדות בחנתי את הדברים שיניתי דעות דבר לגיטימי, אבל בסופו של יום אני לא אשב במקום שאני לא רצוי איך אמרת "לעסתם וירקתם" הייתם צריכים אותנו לייצוג בפני הרשות לא יותר למדנו זאת על בשרנו.

אין לי שום עסק או חברה כלכלית בתחום הספורט המוטורי. ליד ההתאחדות רציתם להקים גוף כלכלי זה סדר, בדיוק מה שעשה מועדון מרוצי ישראל לפני למעלה מעשור שנים, כן הגוף עדין קיים אולי יבוא יום ויהפוך לגוף כלכלי, אולי.

אלון

ברוך

פורסם

תנחשו מי אמר את זה!

"נראה לך שספורט עממי ינהל את ההתאחדות - את הספורט המקצועני?. את ההתאחדות יובילו ספורטאי הראלי ולא ספורט עממי או עמותת ראלי קרוס עם 3 רכבים."

ילעסו וירקו - זאת השיטה.

ברוך

פורסם

כל הכבוד!, פשוט לשתוק והופס אין בעיות, האירוע הנ"ל יתקיים ולרוב האנשים זאת תהיה חוויה ואני בטוח שלא יהיה לאיש מושג לגבי פופוליטיקה כזו או אחרת .

ברוך יקירי, עזוב אותנו באמשך!

לא מעניין אותנו מה לא בסדר, אנחנו יודעים שהרבה דברים לא בסדר, אנחנו הרי חיים במדינת ישראל.

אז יהיה עוד אירוע שיחרות על דגלו שהוא הואא! האירוע הרשמי הפיילוט הראשון וטררם טררם! אז שיהיה, גם עם זה לא נכון, מה אכפת לנו הרי לא באמת מעניין אותנו, אנחנו רק רוצים לראות מכוניות עם טורבו עושות אפצ'ים ומכוניות הנעה אחורית על הצד זה הכל

אם מסתכלים על העבר כל מארגני האירועים תמיד אוהבים לתת את הטייטל הזה של " המרוץ החוקי הראשון", הפיילוט הראשון"

הנה דוגמה:

שימו לב! זה משנת 2006.

אז בקיצור עזבו אותכם מעסקנות פוליטית ותשתקו , ברוך! בבקשה ממך, את הברברת שמור לפרטי בינך לבין אלון לבין שאר האנשים

כוווולנו יודעים שזה לא ממש חוקי ולא ממש ממוסעד עוד! ויותר מזה כשזה באמת יהיה חוקי לא יהיה צורך לפרסם את זה

פורסם

אח... כבר שכחתי מהכתבה הזו. אשכרה, אני לא יודע אם לצחוק או לבכות 4 שנים אחרי.

בכל אופן בהצלחה לכל המתחרים ומי יתן ותמצאו דרך לגשר על הפערים.

פורסם
בעצת מונטרו - אשתוק.

:wink:

לומד לאט - אבל לומד...

אלון

מצליח להחזיק...

בקושי - אבל מצליח. מונטרו תעזור לי, אני הולך לאבד את זה...

:lol::lol::lol:

סתאאאאאאם... אני בסדר, אפילו נהנה מזה

אלון

נ.ב.

רק לא יפה שאתה אומר לאנשים לשתוק. מישהו עוד יעלב, חלילה.

:wink:

אלון

• תוכן חדש...