Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט Aveo או פיאט Punto Spice

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אשמח לעזרה..

אני מתלבט בין שברולט אבאו שנת 2005 נפח 1400 גיר אוטומט לבין פונטו ספייס נפח 1250 אוטומט שנת 2006

מה יותר חסכוני מביניהן ומה יותר רגיש לתקלות ונגיד ולדוגמא אפילו אם שניהם באותו קילומטרז' ..

סה"כ אני רואה שגם האבאו יותר יקרה (40-50 אלף) המחיר של הפונטו ספייס 2006 קצת מוזר לעומת הדגם והקילומטרז' (25-40) יש משהו שלא בסדר עם הדגם הזה?

דרך אגב חשוב לציין שראיתי את האבאו שנת 2005 שנמכרת עם אחריות יבואן גיר ומנוע לשנה (139 אלף קילומטרז')

ויד ראשונה ישירות מטרייד אין היבואן UMI OUTLET..(ללא תאונות צויין) מחיר 40 k

ולדוגמא גם ראיתי את הפונטו ספייס מודל 2006 גיר אוטומט יד ראשונה מפרטי עם 50 אלף קילומטרז' במחיר 40k (ללא תאונות צויין)

ודרך אגב התקציב שלי הוא פלוס מינוס 40 אלף אז אם יש עוד הצעות אני אשמח

פורסם

אם מדובר על פונטו עם גיר רציף - אז היא עדיפה על האבאו בכל פרמטר. (ובמיוחד בבטיחות).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בכל פרמטר שניתן לחשוב עליו הפונטו עדיפה. יותר מרווחת, זולה יותר לאחזקה, לא פחות אמינה (אם לא יותר) וכל זה בשנתון

מתקדם יותר ובמחיר נמוך יותר - רק בגלל תדמית העבר שלא נוגעת לפונטו. וכן, זה אומר שהיא באמת מציאה כמו שזה נראה.

פורסם

אז אל תתלבט כי השברולט היא מכסחת דשא ממנועת עם תא מטען די גדול ומזגן.

קיבלתי אחת מהעבודה ושמה בישראל אבאו פיכס.

פשוט תת רמה ובושה מוטורית.

היתה לי ספייס 01 והיא עולה על העגלה הזו עשרת מונים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...