Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום במהלך נסיעה הנדלקה מנורת טעינת מצבר, ההגה הפך להיות נורא נוקשה ,לאחר כ150-200 מטר עצרתי בצד וגיליתי שנקרעה הרצועה הראשית שהיא בעצם מפעילה את האלטרנטור, משאבת מיים ,הגה כוח וכו.

ראוי לציין שהמנוע לא כבה אלא ביוזמה שלי.

מכאן אני צריך הכוונה ,מחר אני גורר למוסך,שמעתי תגובות מקצה לקצה על עלות של 10k ואפילו יותר ואחרים שאמרו שמסתכם בהחלפת רצועה וזהו. האמנם?

אשמח לת מהירה גובה

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

פורסם

אני חושב ומקווה שהיה לך מזל, ורצועת מנוע לא נכנסה לאיזור של הטיימינג (שזה יכול לקרות בברלינגו\פרטנר 1900 סמ"ק ללא טורבו), והעניין יסתיים בהתקנת רצועה חדשה .

אם הטיימינג נקרע (וזה לא נראה כך)= החלפת\שיפוץ ראש מנוע,

או במיקרה יותר גרוע - החלפת מנוע כולו, וזה מתקרב ל 10 אלפים כולל עבודה ומע"מ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום,

האם אתה בטוח שרצועת מנוע נכנסה לטיימינג ? אם כיבתה את הרכב בזמן או שקפצה שן אחת בלבד בטיימינג (קרה לי פעם ) יש סיכוי שהעניין יסתיים בבדיקה של משאבת ווקאום (של הברקס) כי לפעמים היא נדפקת בגלל זה + טיימינג מחדש.

פורסם

חברים שלום

הרכב פורק במוסך ולפי אבחנת בעל המוסך אין נזק לטיימינד ומנוע ,יש צורך להחליף מותחנים וגלגל פולי וכמובן רצועת מנוע.העלות כולל חלקים עבודה ומע"מ כ 1800 ש"ח +-.

נראה לי סביר ביותר ,אלא אם כן הערכות המחיר שלי שואפות לאפס.

מתנחם בכך שלא נגרם נזק למנוע

תודה רבה

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

פורסם

סביר בהחלט

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

• תוכן חדש...