Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי הכותרות - את הסובארו.

שלום רב !

בגלל 220,000, ק"מ, גם אתה היית מוכר את הרכב הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=281742

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
לפי הכותרות - את הסובארו.

בגלל 220,000, ק"מ, גם אתה היית מוכר את הרכב?!

גרנד ליאונה יכול להכפיל את מספר הקילומטרים מבלי צורך לפתוח מנוע !

חגי, מכיוון שהיסטוריית הרכב מוכרת לי, ךלדעתי אתה יכול להסתפק, בהחלפת שמנים ומסנני שמן ודלק, ובדיקת בלמים בלבד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הרכב מפורסם כבר שנה כי הוא שווה 5000 ש"ח במקרה הטוב ומבקשים עליו 15K בערך.

בכל מקרה - בטיפול 220 אלף רצוי לעשות בדיקה כללית ולבדוק מה שחוק יתר על המידה ולדאוג להחלפה זריזה של רכיבים בלויים, חשמליים ומכניים כאחד - לפני שיתחילו צרות מיותרות.

פורסם
בגלל 220,000, ק"מ, גם אתה היית מוכר את הרכב?!

גרנד ליאונה יכול להכפיל את מספר הקילומטרים מבלי צורך לפתוח מנוע !

חגי, מכיוון שהיסטוריית הרכב מוכרת לי, ךלדעתי אתה יכול להסתפק, בהחלפת שמנים ומסנני שמן ודלק, ובדיקת בלמים בלבד.

בברכה

צביקה

הכותרת הראשונית הצביעה על 2,200,000 ק"מ - ההערה הייתה ע"מ להפנות את תשומת הלב של

מפרסם ההודעה.

פורסם

צהריים טובים לכולם,אז ככה נתחיל בזה שאכן הייתה טעות בכותרת ומדובר על 220000 קמ.

דבר שני אדון estk אים יש לך בעיה איתי אז אני אשמח שתאמר לי אותה כי כנראה שיש לך בעיה אים זה שהרכב היה מפורסם

לפרקים קצרים מאד ואת האמת,קיבלתי עליו כבר 16000 שח! ולא מכרתי אדון ESTK ככה שאני באמת אוהב את הרכב

הזה ויודע שהוא הרבה אבל הרבה יותר טוב ממכוניות משנתון 2000 ומעלה הא וגם יותר אמין פי אלף!

אז שוב מה שאני מחליט לעשות ברכב שלי זה אני קובע ולא אף אחד אחר מקווה שהבנתה!

לד'ר עלק סובארו זה שאתה כל הזמן יורד עליי וכל מיני דברים אז אני יכול לומר לך שזה ממש לא מזיז לי אתה יכול להמשיך!

צביקה ידידי תודה רבה על העזרה מי כמוני מכיר ויודע איזה בעל מיקצוע אתה !

ולשאלה שוב האים בנוסף לטיפול עליי להחליף משאבת מיים?

לא הוחלפה בטיפול טיימינג האחרון.

תודה שוב לכולם !

imprza new age

פורסם
צהריים טובים לכולם,אז ככה נתחיל בזה שאכן הייתה טעות בכותרת ומדובר על 220000 קמ.

דבר שני אדון estk אים יש לך בעיה איתי אז אני אשמח שתאמר לי אותה כי כנראה שיש לך בעיה אים זה שהרכב היה מפורסם

לפרקים קצרים מאד ואת האמת,קיבלתי עליו כבר 16000 שח! ולא מכרתי אדון ESTK ככה שאני באמת אוהב את הרכב

הזה ויודע שהוא הרבה אבל הרבה יותר טוב ממכוניות משנתון 2000 ומעלה הא וגם יותר אמין פי אלף!

אז שוב מה שאני מחליט לעשות ברכב שלי זה אני קובע ולא אף אחד אחר מקווה שהבנתה!

לד'ר עלק סובארו זה שאתה כל הזמן יורד עליי וכל מיני דברים אז אני יכול לומר לך שזה ממש לא מזיז לי אתה יכול להמשיך!

צביקה ידידי תודה רבה על העזרה מי כמוני מכיר ויודע איזה בעל מיקצוע אתה !

ולשאלה שוב האים בנוסף לטיפול עליי להחליף משאבת מיים?

לא הוחלפה בטיפול טיימינג האחרון.

תודה שוב לכולם !

שלום לך,

מומלץ להחליף משאבת מים אם היא לא הוחלפה בטיפול הטיימינג האחרון,בתלות במס' הקילומטרים שהיא עברה.ברכב עם קילומטרז' כזה לא מומלץ להשאיר דברים ליד המקרה.אכן הרכב אמין (הכרתי בעלים של סובארו כזו עם 400 אלף קילומטר על השעון וחוץ משמן מנוע,צמיגים וכריות בלמים הכל תקתק אצלו פיקס!) אך כפי שכתבו גדולים ממני-מומלץ לבדוק הכל בשבע עיניים,על אחת כמה וכמה פריט חיוני כמו משאבת מים.

ובנימה קצת יותר אישית:חברים בפורום הזה באו לתת לך עצות לגבי מצבך,וכן-גם חוות דעת לבקשתך.לא את כל העצות אתה חייב לקבל,אך מכאן ועד לטעון שעלבו בך אישית-המרחק גדול.סה"כ אמרו משהו בנוגע למחיר שאתה דורש,ולא בכוונת זלזול.טון הדיבור של "אף אחד לא יקבע לי" תוך כדי הטחת העלבות אישיות בסגנון

"אז שוב מה שאני מחליט לעשות ברכב שלי זה אני קובע ולא אף אחד אחר מקווה שהבנתה!

לד'ר עלק סובארו זה שאתה כל הזמן יורד עליי וכל מיני דברים אז אני יכול לומר לך שזה ממש לא מזיז לי אתה יכול להמשיך!"

לא מתאים לפורום הזה.

סע בדרכים טובות.

פורסם

אני ממש לא מבין למה אתה מתעצבן? המצב הוא פשוט יש לך רכב שעבר המון ק"מ אתה לא ממש מצליח למכור, ה16 אלף שאתה מדבר עליהם זה ככל הנראה פרי דמיון, כי ב 16 אלף אפשר לקנות משהו יותר מתקדם עם הרבה פחות ק"מ,ואם כבר הציעו לך עליו כזה מחיר אז אתה צריך למכור בלי היסוס כי הצעה כזו לא נראה לי תחזור .

בכל מקרה אתה לא צריך להתעצבן,

ידוע שסובארו אמין ויכול להגיע להמון ק"מ ובלה בלה בלה , אבל בשורה תחתונה זה מרתיע קונה שבא לראות רכב והוא עבר כזה ק"מ,

זה הכל ,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...