Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מן דבעי שלום...

 

ברשותי חיפושית שנת 74 (טכנית היא אוג' 73), מנוע 1300, עברה חצי אוברהאול (רינגים, הונינג, שיפוץ ראשים וכו'...) לפני כשנתיים. לאחרונה ראש ימין התחיל לנקוש והמנוע מזייף מעט, אך עדיין נוסע (על 3 ציל'). חשבתי על כיוון שסתומים אבל מתברר ששסתום יניקה של ציל' מס' 2 עקום!

 

ועכשיו לשאלות...!

 

1. איך לעזאזל דבר כזה קורה בחיפושית ( שאין לה בעיות תזמון או מפגש שסתום- בוכנה)?!?

2. טרם פירקתי את הראש והערכתי את הנזק, אבל אפשר ששסתום יניקה מראש של 1200 יתאים?

3. באם הראש ניזוק, יתכן שכל הראש של 1200 יתאים?

4. מישהו מכיר שסתום יניקה באזור קרית שמונה...?!

 

תודה רבה ואני מקווה שאני בפורום הנכון (טכני, כן...?!)...

 

עומרי...

פורסם

היי

 

ברוך הבא אל הפורום. אנא קרא את הכללים וההנחיות המחייבות לכתיבה בפורום הטכני. קישור נמצא בחתימתי, בתחתית תגובתי זו, לחילופין, ההוראות נמצאות בתרד'ים הדביקים.

 

תודה.

 

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

×
×
  • תוכן חדש...