Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולבו 544-קיים בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוטטתי לי קצת בגוגל ונתקלתי בוולבו הזו..

מישהו יודע אם קיים יצור כזה בארץ?

וכמו כן כל פרט עליה יתקבל בברכה.

8)

voll7.jpg

voll6.jpg

alb10102.jpg

volvo544.jpg

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אני מכיר שתי אפשרויות:

קיים אחד בתל אביב, אינני יודע אם כעת במצב נסיעה, רצה עבורו יחסית למצבו די הרבה כסף.

היה עד לפני כחצי שנה רכב בירושלים ששופץ בחו"ל והיה ברמה טובה מאד, ניתן להגיד אפילו מושלם, והוצע למכירה במחיר מאד סביר.

אינני יודע אם נמכר ו/או אם עדיין למכירה.

היתה עליו כתבה בעיתון - יכול להיות שאוכל למצוא את העיתון והטלפון אם אתה מעוניין בקניה.

בהצלחה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

רכב מדהים, מנוע B18 כמו ה- 122 וה- 144, מאוד אמין וניתן להשיג חלפים בשפע דרך Ebay וגם בשוודיה.

הדגם הזה הוא בעצם שדרוג של ה- 444 שהיה ספינת הדגל של וולוו אחרי מלחמת העולם השנייה, ה- 444 היה הרכב שבנה לוולוו את השם של האמינות והבטיחות. ה- 544 הוא המשך ישיר שלו, בנוי על אותה שילדה עם מנוע יותר חזק ועיצוב טיפה שונה.

ה- 444 כמובן לא קיים בארץ וחבל

אכן ידוע לי על 2 544 בארץ.

הרכב מהכתבה הוא מיוחד מאוד, הוא יד שנייה והגיע בנסיעה משוודיה. ביקשו עליו בזמנו 37,000 ש"ח. שזהו מחיר סביר מאוד לרכב כזה במצבו.

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם

מנוע ה- B16 הופיע רק בדגמים הראשונים משנת 58-60 בהמשך ניתן היה לרכוש את הרכב עם מנוע B18 ומשנת 61 אך ורק עם מנוע זה. מנוע ה- 1600 ירד מפס הייצור השוודי!

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם

אותו רכב שהגיע בנסיעה משוודיה אחרי שעבר שם שיפוץ מקיף.

בארץ הוולוו הזו חוותה מפגש עם אוטובוס / משאית, מה שגרם לה לנזק לא מועט.

הבעלים שלה הוא קרוב משפחה (אח או גיס או משהו קרוב אחר) של הבעלים של מוסך שיר בואדי ג'וז, ששם היא עברה שיקום מחודש אחרי התאונה, כך שכדאי לך לברר במוסך הזה.

טל': 6285444 - 02.

הרבה בהצלחה, וכמובן נשמח לשמוע אם הצלחת.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תוכן חדש...