Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסופו של דבר, בתור חובב רכב, אני יכול להבין את האנשים שרוני מדבר עליהם. גם הם, כמוני, קונים רכב מהלב. קניה אמוציונאלית.

• תגובות 166
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מבין למה ליסוע במכונית יוקרה מהווה בעיה???

אפשר להשוות לבגדים, הבגדים יהיו יפים אם נקנה אותם בקסטרו בראלף לורן או בסתם חנות ביתית, סביר להניח שלצורך העניין הבגדים כולם מיוצרים בסין.

עוד השוואה קטנה, אפשר לגור בבניין ואפשר לגור בבית פרטי או באקירוב, גג יהיה, מקלחת תהיה והבית יהיה חם

ולנקודה עצמה, מי שיש לו כסף יכול להרשות לעצמו ואם זה עושה לו טוב אז מברוכ.

אם היה לי הרבה לא הייתי נוסע בפז'ו (אני מרוצה מהאוטו עד הגג) בכל מקרה מי שיכול להרשות לעצמו ולא משנה מה המטרה אז אפשר לברך אותו ולפרגן

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם
האמת זו שאלה לא עינינית קודם כול יכול להיות לזה 100000 סיבות סיבה עיקרית זה סטטוס

תחשוב לכול החברים שלך יש BMW ולך יש פיאט אבל יש לך תכסף מה לא תיקנה בBMW תמשיך אם הפיאט?

זה סיבה אחת מ10000

וברור שבא לך את הרכב הכי טוב ליד החברה שבא אתה מיסתובב

ממש לא !

מה הקשר בין הצרכים הפרקטיים שלי למה שמחזיק מישהו אחר.

אני מדגיש,כל אחד הוא בוס לעצמו ואני מאוד מכבד את מי שקונה חדש ומפואר,בעיקר כאשר זה נעשה בלית ברירה תחת ניירת ומיסוי מסודר וזה יתרון אדיר לרוכש שנהנה ולמדינה שמשתכרת היטב !

יש להמריץ את הציבור לקנות חדש יוקרתי ושייהנו ממה שיש להם,למה לא ?

אין ענף יעיל ומסודר יותר מבחינת מנהל הכנסות המדינה מאשר ענף הרכב החדש,בכל אספקט שתתבוננו בו.

פורסם
אדוני, אתה צודק. הסיכוי שהיא תדבר באמצעות דיבורית, זהה לסיכוי שהיא תחפש חניה במקום לעמוד על המדרכה או בחניה כפולה. מסתבר שבכל זאת קיימת איזו סתירה בתאוריה בדבר הקשר בין גודל האוטו לגודל האבר, מחד ככל שהאוטו גדול כך הוא זעיר, מאידך כשאתה שם אותו על העולם, הוא פשוט עצום.

לא טוב דבר בלי דיבורית,מאידך חניות כפולות ודיבורית הן יקרות מאוד ומכניסות כסף רב,תשמעו סיפור...

אמש הייתי נוכח בארוע בכביש במקום מסויים,בין לבין יצא לדסקס קצת עם קצין משטרה שהיגיע למקום,מסתבר שישנם לא מעט שוטרים זריזים שמצליחם במשמרת קצרה על קטנועים להכניס בין עשרים לשלושים אלף שקל למשמרת מחניות בתחנות אוטובוס,קו לבן בתוך העיר ופלא ללא דיבורית.

אז מה רע ? כך או כך ימשיכו לעבור את העבירות הללו,אז על הדרך נכנסות כמה לירות להכנסות של כולנו,מה רע ?

עשרה שוטרים כאלו במרחב הוא אמר,בערב זה בוחטה של 300K ,אז תגידו מה רע בזה ?

פורסם
לא מבין למה ליסוע במכונית יוקרה מהווה בעיה???

אף אחד לא דיבר על רכב יוקרה. רכבי שטח הם אולי יקרים, אבל מכאן ועד יוקרה המרחק עצום.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

בגירה אני מקווה שאתה צוחק (לפחות כך נדמה לי) :-D

הV12 BI TURBO יכול לקחת אותך לירח, מה שכל רכב שטח אחר לא עושה.

המהירות המירבית שלו היא 340 קמ"ש.

smiley.jpg

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
כל מה שאכפת לך זה מהכיס של המדינה?

במקרה של השרשור המדובר את האיכפתיות לכיס המדינה מבטאים היטב דוקא משקיעני הרכב היקר ,מדברי הפלא ללא,וחוני הכפולות.

זו עובדה .

מי לא רוצה מדינה עשירה ומבוססת ?

פורסם
במקרה של השרשור המדובר את האיכפתיות לכיס המדינה מבטאים היטב דוקא משקיעני הרכב היקר ,מדברי הפלא ללא,וחוני הכפולות.

זו עובדה .

מי לא רוצה מדינה עשירה ומבוססת ?

1. האכיפה, ככל שהמדובר בחניה כפולה או בדיבור אסור, עלובה למדי. אם האכיפה היתה סבירה, אין ספק שהעבירות היו שכיחות פחות.

2. למרות הקסם הטמון ב"מדינה עשירה ומבוססת" כדבריך, הטעם בקנסות אינו כלכלי אלא הרתעתי. הנזק לאוצר המדינה הנובע מעבירות תעבורה למיניהן ותאונות שנגרמות בגינן, גדול לאין שיעור מהסכומים שמכניסים הקנסות.

3. מי שמחזיק בג'יפ אינו אדיש לקנסות ולא בשל כך הוא עושה "מה בראש שלו". הוא פשוט מודע לעובדה שהסיכוי שיתפס ויצטרך לשלם קנס, נמוך עד אפסי. העובדה שאתה נניח לא תחנה בחניה כפולה, למרות שגם אתה מודע לסטטיסטיקה, היא כבר ענין של חינוך וערכים , שבעלי הג'יפים, בחלקם לפחות, לא נחשפו אליהם.

4. בכל מקרה ובמענה לאחרים כאן, השאלה אם מישהו זכאי להתפנק ברכב יוקרתי, כיון שזה רצונו, אינה השאלה כאן, שהרי מובן שזו זכותו. השאלה היא האם העובדה שבחר ברכב גבוה תוך התעלמות מוחלטת מהנזק שהוא גורם לסביבה, כמו גם מסוכנותו הפוטנציאלית למשתמשי הדרך האחרים, אינה צורמת מבחינה חברתית. שהרי ניתן בקלות לעשות לא פחות רושם עם איזה מרצדס או ב.מ.וו או אפילו לקסוס נמוכות.

פורסם
1. האכיפה, ככל שהמדובר בחניה כפולה או בדיבור אסור, עלובה למדי. אם האכיפה היתה סבירה, אין ספק שהעבירות היו שכיחות פחות.

2. למרות הקסם הטמון ב"מדינה עשירה ומבוססת" כדבריך, הטעם בקנסות אינו כלכלי אלא הרתעתי. הנזק לאוצר המדינה הנובע מעבירות תעבורה למיניהן ותאונות שנגרמות בגינן, גדול לאין שיעור מהסכומים שמכניסים הקנסות.

3. מי שמחזיק בג'יפ אינו אדיש לקנסות ולא בשל כך הוא עושה "מה בראש שלו". הוא פשוט מודע לעובדה שהסיכוי שיתפס ויצטרך לשלם קנס, נמוך עד אפסי. העובדה שאתה נניח לא תחנה בחניה כפולה, למרות שגם אתה מודע לסטטיסטיקה, היא כבר ענין של חינוך וערכים , שבעלי הג'יפים, בחלקם לפחות, לא נחשפו אליהם.

4. בכל מקרה ובמענה לאחרים כאן, השאלה אם מישהו זכאי להתפנק ברכב יוקרתי, כיון שזה רצונו, אינה השאלה כאן, שהרי מובן שזו זכותו. השאלה היא האם העובדה שבחר ברכב גבוה תוך התעלמות מוחלטת מהנזק שהוא גורם לסביבה, כמו גם מסוכנותו הפוטנציאלית למשתמשי הדרך האחרים, אינה צורמת מבחינה חברתית. שהרי ניתן בקלות לעשות לא פחות רושם עם איזה מרצדס או ב.מ.וו או אפילו לקסוס נמוכות.

לגבי סעיף 4 ,בהחלט נכון,וממש לא משנה סוג רכב היוקרה,העיקר ששולם עליו מס כדין,לא מפריד בין ג'יפ ללינקולן או מרצדס.

מסוכנותו של כל רכב צורמת מאוד.קטן גדול או בינוני,כל עוד שזה נגמר בצורמת ולא כואבת הערתך חסרת חשיבות.

לי ממש לא צורם כלום,שיסעו גם בקונטרקטור מוביל נמרים,מה זה עניין של סבתא שלי ושלי ?

וכן אני תמים דעים איתך שמי שפוגע באחר,פוצע או הורג הוא בפרוש פושע.

ולא כל שכן מי שאינו רוכב על רכבו שלא בתואי המותר המסומן,או בתוך שמורות טבע מוכרזות.

לגבי סעיף 2

לא מרתיע או נמוך,כן מרתיע או גבוה,בסופו של יום הנזקים עליהם אתה מדבר מקוזזים עם הקנסות איך שלא תסתכל על זה.

סעיף 3

על חינוך וערכים תמיד טוב להוסיף ולבסס,חינוך וערכים צריך אצל כולם ולא רק אצל בעלי רכבים יקרים,גם מי שרוכב על אופניים.

המשיכו לנסוע בכל מה שבא לכם,בזהירות כמובן והעיקר שהרכב נקנה כדין והופרש ממחירו המאוד גבוה מס למדינה.

פורסם

אם אכן אתה אדיש לשאלה באיזה אוטו ייסע מי שחולק אתך את אותו כביש, אפילו "קונטרקטור מוביל נמרים" כדבריך ( מה זה ? ) טוב לך, כי אז כנראה אינך הכתובת להודעתי וצר לי שהוטרדת.

פורסם

אתה צודק במה שרשמת, אבל לא בהכל. אני אומר כי יש לנו אחד כזה במשפחה ואת האמת הכלי נכנס אולי פעם בחודשיים כשמארגנים טיול או משהו דומה. בכללי זה פשוט כיף אוטו גדול, מרווח וחזק. והדבר שאני הכי נהנה ואולי זה ישמע לכם שטותי, אבל זה פשוט תענוג לפעמים לעלות על מדרכות ודברים אחרים מבלי לפגוע ברכב.

פורסם
לא על חשבון איכות הסביבה ולא על חשבון הבטיחות שלי, כאדם שנוסע ברכבים נמוכים יותר מרכבי שטח גדולים.

יוסי,אתה בטוח יותר מכולנו,לך יש וולבו,הברקסים חדשים,מנעולי הדלתות עברו שיפוץ,והגיר שלך פנטסטי,אז מה אתה דואג אחי ?

האחרים שאליהם כיוונת נוסעים אך ורק על חשבונם שלהם,הם לא לוקחים מאיתנו שקל.

מה קרה אחי ? יש הבדל בין וולבו לרכב שטח ? שניהם מזהמים את הסביבה,שניהם הם פוטאנציאל לרצח בכביש.הכל תלוי בטיב המילוי...

מה לעשות שהם גבוהים יותר ? מהרכב שלך,גם משאית חלוקת החלב והקוקה קולה ומערבל הבטון גבוהים יותר.

פורסם

זה בערך כמו לשאול למה החטול מלקק את הביצים שלו.

כי הוא יכול. זאת הסיבה שאנשים קונים ג'יפ ומבלי שהם צריכים אותו.

• תוכן חדש...