Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים בנושא לא מצאתי ממש תשובה לזה....

בהנחה שיש HU איכותי שמוציא 40 RMS לערוץ (יש כאלו שמוציאים גם 50 ויותר) האם הטוויטרים צריכים הגברה נוספת על מנת להוציא מהם את המיטב ? כמובן שאני מדבר על טוויטרים אייכותים נגיד כמו L1PRO או ברמה דומה .

פורסם

אני לא שמעתי על HU שמוציא 40/50 RMS לערוץ, אני שמעתי על HU שמוציא 22 RMS לערוץ.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בנוסף, אחוז העיוות ברדיו דיסק גבוה יותר מאשר במגבר,ומעטים הרדיו דיסקים שתוכל לסנן את תחום התדרים דרך ההגברה הפנימית של הר"ד.בהנחה שאתה עובד אקטיבית .

פורסם

מגבר של HU סטנדרטי מבחינת הספק - מספיק חזק בכדי להרים את רוב הטוויטרים הקיימים בשוק בכבוד.

 

אבל איפה קבור כאן הכלב?

 

קודם כל רוב המגברים הפנימיים של יחידות הראש אינם באותו רף של מגבר שני ערוצים קטן לטוויטרים, רצפת הרעש הרבה יותר נמוכה, המגבר עצמו בתוך הHU נמצא קרוב מאוד גם לנגן תקליטים, מקלט רדיו ובHU יותר מתוחכמים גם תמצא מקמ"ש (מקלט\משדר) BT, DSP ושאר ירקות שכולם כולל כולם מכניסים רעש נוסף למעגל.

 

מעבר לכל זה ספק הכוח של הHU צריך להפעיל בנוסף למגבר הפנימי גם כונן CD, מקלט רדיו ואת שאר הירקות כך שערוץ הגברה שמוציא את אותו ההספק במגבר חיצוני יהיה מיועד כולו להגברה של הרמקולים - תיקח בחשבון שאתה גם מעמיס על הספק כוח של הHU עצמו במקום להוריד ממנו את העומס שיוצרים הטוויטרים.

 

יש לך כאן "מגבלות" של נצילות משאבים, יכולת כוון מערכת, אורך חיי רכיבים ועוד שאתה צריך לקחת בחשבון.

 

אם יש לך אפשרות להגביר רמקולים על הגברה חיצונית, תעשה את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לי אישית יש clarion vrx 485vd . ואני מתכוון בעתיד הלא רחוק לחבר אותו באופן קבוע ל IPOD (אני פשוט שונא דיסקים !!)

הטוויטרים שאי מתכוון לחבר הינם מאוד נצילים וגם ככה אני לא מגביר אף פעם לעוצמות מטורפות .

נראה לי שאני יעשה ניסיון :

ברגע שאני ימצא מגבר (עדיין מחפש מגבר 5 ער') אני יחבר את כל הרכיבים (טוויטרים, מידים וסאב) למגבר אקטיבית, ככה אני יסע כמה ימים , ואחר כך אני ינתק הכל ויחבר את הטוויטרים ל HU , את המגבר ''נהפוך'' ל3 ערוצים ואליהם נחבר את המידים והסאב , אז באמת אוכל לבדוק האם יש הבדל שמיע ...

אני יעדכן אם יהיו ממצאים מרעישים:wink:

×
×
  • תוכן חדש...