Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GOLF5-התקנת פנסי ערפל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי פנסי ערפל לגולף שלי. התענוג עלה לי 450 ש"ח בסיגנון של המקורי לא מה שהוא מיוחד.

סה"כ אמור לספק את הסחורה..

יש לי כמה שאלות אשמח אם תוכלו לעזור לי

בSUPERB כשפותחים את הרכב האורות ערפל נדלקים (קיים גם בכל המכוניות היותר יקרות אבל אני מקווה שהבנתם את הרעיון)

כביוכול זה כדי להאיר את הכניסה הביתה. לא שאני חייב את זה. אבל זה נחמד.

האם אפשר לעשות דבר כזה לגולף 08 מה דעתכם?

האם שווה לקחת את הסיכון?

עוד שאלה מה דעתכם לחבר אותם לאור ערפל אחורי ולעמם אותו כמובן. כדי שלא אפגע בנהגים אחרים. או שלנסות להשיג את המפסק שמגיע למכוניות שכבר היה להם פנסי ערפל ? כי כאן אני צריך את עזרתכם אני לא מוצא מכוניות לפירוק (EBAY לא מחיך אליי כי אין לי אשראי חו"ל)

אשמח אם תמליצו לי על חשמלאי מוסמך או לא... תודה מראש.

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

450? :shock: מחיר ברצפה.

כשהתעניינתי במוסך בטיפול האחרון,ספק צחוק ספק רציני,אמרו לי שלא שווה ולו בגלל שהמחיר בקלות מגיע ל2500 לפני עבודה ומע"מ..

כבר הרכבת אותם? או שרק קנית?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עוד לא הרכבתי. רק קניתי

אם אתה זוכר אז בזמנו דיברנו על פנסי לד. בסוף לא הביאו אותם לארץ.

לצערי תוצרת תורכיה אבל אין מה לעשות

כך הם נראים

2921_kucuk.jpg

פורסם

אולי עוד מישהוא יכול לכוון אותי לבן אדם שיוכל להתקין לי אותם.

או שיש לכם מושג האם כבר יש הכנה??

פורסם

צריך לבדוק אם למתג הפעלת האורות יש משיכה דו שלבית החוצה כמו ברכבים שיש להם פנס ערפל מקורי.

בגולף 5 ,בחלק מהדגמים האורות הראשיים נדלקים כשפותחים את הרכב, וזה כאשר שמים אותם על המצב הזה בבורר התאורה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה שיש לי כרגע זה רק משיכה אחת שמדליקה את הפנס ערפל אחורי. אני עובד על להשיג מתג עם 2 מצבים

האם יש לכם מושג אם כבר יש הכנה מבחינת חיווט כי כמה מקורות מסרו לי שכן אישית לא מצאתי אותם אולי לא ידעתי איפה לחפש..

• תוכן חדש...