Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טלוויזייה של SANYO כבת 3 (לא שטוחה לא LCD ולא פלסמה אלא פשוטה) לא רואים חלק של הכיתוב (תרגום) למטה. לדעתי צריך להיכנס עם קוד טכנאי ולשנות משהו בהגדרות.

מישהו יכול לעזור לי לעשות את זה דרך השרשור?

דרך אגב, ב- LCD אין בעיה מהשלט בלי שום קוד לשנות ולהגיע למצב הזה ואז לחזור למצב תקין.

תודה לעוזרים

פורסם
יש כאן טכנאי טלוויזיות?

יש כאן טכנאי ויש כאן טלוויזיות. איזה מהם אתה מעדיף? :lol:

אני לא מכיר טלוויזיות CRT עם קוד טכנאי, בטח שלא כאלו פשוטות.

אם הבעיה קוראת בכל הערוצים, צריך לכוון מחדש את המסך. בחלק מהטוויזיות אפשר לעשות את זה דרך התפריטים, בחלק אחר נדרש סיבוב פיזי של פוטנציומטר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטרף לשרשור - טלוויזיה CRT של TOSHIBA בת 7 בגודל "29 מציגה תמונה עקומה כלפי מטה בצד השמאלי מהרגע הראשון שהיא יצאה מהקרטון. אין אפשרות לכוון את התמונה מהתפריטים, אלא רק את הבהירות וכ'. מישהו יודע איך אני מכוון את התמונה? אם אני לא יכול לעשות זאת, במידה ואני אזמין טכנאי הוא יוכל לכוון את התמונה? הטלוויזיה, אגב, היא איכותית הרבה יותר מטלוויזיות LCD שאני פוגש אצל אנשים.

ועוד בעיה: טלוויזיה CRT של brother בת 10 בגודל "21 עושה רעש מרגיז ומצמרר בעת ההדלקה, הרעש פוסק ברוב המקרים אחרי 15 דקות, במקרים מסויימים נחלש וממשיך לאורך שעות. בפורום בתפוז טוענים שמדובר בזליגה משנאי מתח גבוה או משהו כזה, מישהו יכול לאשר?

פורסם

יש לדברים האלה כיוונים, לרוב ע"י טרימרים בתוך הטלויזיה אבל:

אם הכל היה תקין לפני כן ופתאום הבעיה הופיעה משמע שכיוון איננו הדרך הנכונה לפתור אותה. סביר להנניח שקרה אחד הדברים הבאים:

1. קבל אלקטרוליטי החל לסיים את חייו. הקיבול וההתנגדות הפנימית השתנו.
  2. טרנז', דיודה או FET החלו להתקצר.
  3. הלחמות החלו להיסדק.

בכדי לתקן את הבעיות כפי שציינתי נדרשת הבנה ונסיון באיתור המעגל הרלוונטי, בדיקת הרכיבים ומעבר על הלחמות חשודות. לא מן הנמנע שתצליח לסדר את זה זמנית ע"י כיוונים, אבל כמו שהסברתי, אין זו הדרך הנכונה.

• תוכן חדש...