Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

חג שמח ובוקר טוב

בעיה שהופיעה לא ממזמן ברכב של סבא, מנורת שמן נדלקת ונכבת לסרוגין, מנוע קר בהתנעה ראשונה ישר נדלקת,העברתי לניוטרל הרמתי בלם יד ונתתי גז ושומעים כאילו משהו משוחרר וזז מכיון המנוע, במנוע חם לאחר מספר דקות של נהיגה נעלם הקול הטורדני , האוטו מגיב רגיל לחלוטין, אך הנורה לסרוגין נדלת ונכבת, הייתי בטוח שחסר קצת שמח אז הוספתי 200 מ"ל שיהיה מעל המדיד.

אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית.

מנוע 1000

גיר ידני .

תודה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

הוספת שמן מעבר למפלס המומלץ הינה מסוכנת כמו נסיעה עם חוסר בשמן מנוע.

המשך נסיעה עם נורת לחץ שמן דולקת לסירוגין עלולה לגרום להרס טוטאלי של המנוע לכן גש בהקדם למוסך לשם בדיקה מקיפה.

ייתכן שהבעיה נובעת כתוצאה ממפסק לחץ שמן תקול או חיבורים רופפים. אבל מהתיאור שלך ניתן להסיק שהבעיה הינה מכנית כלומר מסנן בכניסה למשאבת השמן סתום או משאבת שמן תקולה או/גם המנוע לפני סיום חייו המועילים לכן לחץ השמן נמוך.

איזה כייף לי :)

פורסם

אחלה תודה על התגובה אני אבדוק את זה

מוסך דיאטסו מומלץ באיזור חיפה ?

תודה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

• תוכן חדש...