Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מעוניין לעשות עגיל בתנוך האוזן בימים הקרובים, ומכיוון שזה יהיה העגיל הראשון (וכנראה גם האחרון) שלי, אין לי ממש מושג איפה כדאי לעשות.

אני מחפש מקום מקצועי, שעובדים שם בצורה מוימנת, סטרילית וכדומה (כלומר לא איזה חאפר), באיזור ת"א (רצוי בקרבת תחנת רכבת, שכן אני מגיע ברכבת מהדרום).

ושאלה נוספת - מישהו יודע מה המחיר +- לעגיל קטן (רפואי?) ופשוט בתנוך האוזן?

אודה לכם על המלצות, תודה.

פורסם

אם כוונתך כאמור בתנוך האוזן ולא באפרכסת, אז זה דבר שבכל חנות תכשיטים עושים במיומנות טובה, בגלל שהדבר פופלארי מאוד.

בכל החנויות שאני מכיר משתמשים בעגיל "רפואי" שהוא זה שגם עושה את החור בתנוך.

כך שאין לך מה לחפש מקום מיוחד, במקום מגוריך גש לחנות תכשיטים והם יבצעו זאת עבורך במהירות ובעלות קטנה (אני לא זוכר את המחירים אך מדובר על עשרות שקלים בודדים בלבד להערכתי כעשרים שלושים ש"ח)

פורסם

עדיף לא להסתבך עם זיהומים וחנויות תכשיטים. שים עוד כמה שקלים בכל מכון פירסינג/קעקועים.

אני יודע שהמון אנשים ממליצים על מורנו ליד הסנטר.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני באמת מעדיף לא ללכת ל"סתם" חנות תכשיטים אלא למקום מקצוע, וזה ממספר סיבות:

1. בחנות תכשיטים מי שעושה את זה הוא לא בהכרח מספיק מיומן/מקצועי.

2. בחלק מהחנויות עושים את זה עם אקדח ולא עם מחט סטרילית.

3. אני מאמין שבסטודיו מקצועי המגוון יהיה גדול יותר, מה גם שאני מעדיף לעשות את זה במקום שבו אני אוכל להחליף את העגיל בהמשך.

תודה.

פורסם

שינקין יש לך ז'ובינו שהוא יקר ללא הצדקה. יש לך את אנדרגראונד שהוא חבר יקר (גיא) והמחירים שלו סטנדרטים

בסנטר וסביבתו יש את מורנו כפי שאמרו, את רדיקל טאטו, את קיפוד ממול לסנטר.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

+1 לגבי קיפוד (קינג ג'ורג')

מקצועיים מאוד , כפי שכבר נכתב/נרמז פה , סטודיו לפירסינג טוב לא יהיה זול אבל לרוב שווה כל אגורה .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...