Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן קופה RN 1.6 שנתון 97-2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה

אז יש לי כמה שאלות

1.אפשר לעשות שם שהידית הילוכים תיהיה בגובה נורמלי ולא עקומה?

2.מה זה סנרוף ואם זה לא עובד לא לקנות אותו וכמה זה יכול לעולות לאוטו הזה?

3.ובכללי איך האוטו אפשר חוות דעת עליו?

תודה מראש המשך יום נעים

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

אתה נכנס לבור ללא תחתית,המון בעיות מכאניות,הבעיה הידועה זה עם הסנרוף שעובד יום בשנה וכל השאר בתיקונים,אוטו עם פוזה,ביצועים פושרים,צריכת דלק סבירה,נוחות טובה,אני הייתי מתרחק ממנו.

פורסם
אתה נכנס לבור ללא תחתית,המון בעיות מכאניות,הבעיה הידועה זה עם הסנרוף שעובד יום בשנה וכל השאר בתיקונים,אוטו עם פוזה,ביצועים פושרים,צריכת דלק סבירה,נוחות טובה,אני הייתי מתרחק ממנו.

אבל אפשר לעשות את הסנרוף ידני לא?

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

• תוכן חדש...