Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי

רציתי לשאול כמה שאלות קטנות

אני מעוניין לרפד את הכסאות של הרכב בריפוד דמוי עור

ראיתי אחד שממש אהבתי ב"טופ קאר", אפולו קוראים לו

ראיתי ששם הם לוקחים מדידות ותופרים את זה לפי המידות של הרכב, שזה בדיוק מה שאני רוצה לעשות

רציתי לשאול האם אתם יודעים על מקום שיעשו את זה בקרבת חיפה, כי אני מהקריות ולהגיע לחולון זאת תהיה דיי בעיה (למרות שאם אין ברירה, אז כך יהיה 8))

ורציתי גם להחליף את הריפודים של הדלתות, הם כבר דהויים ואני מעדיף להחליף את האפור הלא כל כך יפה בשחור.

רציתי לדעת אם זאת עבודה שאפשר לעשות לבד, פשוט לקנות בד ולעשות את זה (ראיתי בפורום שאנשים עשו את זה, פשוט לא מצאתי הסבר מפורט על זה), או שפשוט לקחת את זה לאיש מקצוע

תודה רבה לכל העוזרים, ושבוע טוב!

אריאל

פורסם

אני יכול רק להגיד לך שאת העבודה הזאת צריך לעשות מקצוען שיודע איך לתפור,גם אל תלך למישהו שחושב שהוא יודע ותשלם לו על עבודה חאפרית,תלך לבית התקנות מיועד,תבחר גוון שאתה אוהב,ותן להם לעשות את העבודה כדי שזה יצא טוב ויחזיק לאורך שנים.

פורסם

אני ריפדתי את מושבי הרכב ב300 ש"ח תפירה אישית דמוי עור בחנות המפעל בצומת יבור אחרי עכו .יש שם את תחנת דלק יבור ושם יש את חנות המפעל של אביזרי רכב והוא עושה שם גם ריפוד ,אם תרצה מספר פנה אלי אישית שבוע טוב .

פורסם

אתה הבאת את הריפודים והוא התקין לך את זה ב300 שקל?

ואיפה קנית את הריפודים עצמם?

ומי יכול לעשות ריפודים לדלתות באיזור חיפה, מישהו יודע?

• תוכן חדש...