Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים בזמן שאכלתי עם חבר באחת המסעדות ברמת החייל הרכב שלי חנה בחניה צמודה לילו באיזור הג'פניקה למי שמכיר.

בזמן שהרכב שלי עמד בחניה חוקית ולא חסמה שום דרך או גישה נכנסה בו המשאית שפרקה סחורה לילו, משאית של חברת "פזמוביל".

לאחר שהגעתי לרכב ראיתי פתק על השמשה ובו היה רשום נהג משאית ילו נכנס לך ברכב מאחורה והיה רשום לי מספר המשאית ומספר הטלפון של הבחור שהשאיר את הפתק, לאחר שראיתי את הפגיעה צלצלתי לבנאדם שהשאיר לי את הפתק,דיברתי איתו והוא אישר את מה שקרה ולאחר מכן ישר נכנסתי לחנות "ילו" הצמודה לאירוע ושאלתי את המוכר אם בטווח השעה האחרונה היה שם נהג משאית של ילו וגם הוא אישר את מה שקרה.

בכל אופן לאחר המקרה צלצלתי לחברת פזמוביל סיפרתי להם על המקרה והם העדיפו להתעלם ואיימתי עליהם שאם הם לא ישלמו לי את הנזק אני אתבע אותם ויש לי עד ראיה שמוכן להודות,הם התעלמו ממני כמובן.

לאחר מכן הלכתי עם אותו העד לעו"ד,הכנו עדות וכמובן שבפגישה היה גם חבר שלי שאכל איתי באותו הערב ככה שיש עד ראיה אחד שראה את התאונה מול העיניים שלו ויש את החבר שלי שראה את הנזק בדיוק לאחר שחזרנו לרכב.

עברו מאז כמה חודשים והחברת ביטוח שלי שלחה את עלויות התיקון לפזמוביל ואת מכתב העדות שיש לי ביד והחברה עדיין מתנערת מלשלם את הסכום (די גבוהה למען האמת).

ביום ראשון אנחנו שולחים אליהם תביעה משפטית, האם יש לי איזשהו סיכוי לא לזכות בתביעה כזאת אם יש לי עד ראיה(נהג מונית מבוגר שמגיע לשם כל ערב לאסוף עובדים בדיוק ב12 בלילה מהאיזור של רמת החייל בדיוק ליד חנות "ילו") ואת חבר שלי שאכל איתי באותו היום?

האם ניתן להכניס פה עוד סעיפים לתביעה על מנת לדפוק את החברה הזאת על כל מה שהם גרמו לי?

חיפשתי משך ימים את המספר טלפון של הקצין רכב שלהם,עברתי בכל הבניינים באיזור התאונה על מנת לברר אם ניתן להשיג וידאו ממצלמת אבטחה,בזבזתי יומיים חופש מהצבא בשביל כל הסיפור הזה ושעות על גבי שעות,נאלצתי לנסוע בתחבורה ציבורית במשך כמה ימים בגלל שהרכב היה במוסך.

אשמח לתשובות ולדעת איך לפעול בהמשך.

פורסם

יש לך עו"ד ? תשאל אותו את כל אלה וסמוך עליו.

הוא יודע את התשובה טוב יותר, אפילו מעורכי הדין שכותבים פה ושמכירים את הסיפור שלך באופן שטחי.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

בטוחני שידך תהיה על העליונה במשפט ותצא מנצח .

ישנם המון דברים שאפשר להוסיף לתביעה :

1. הפסד ימי עבודה .

2. בלאי מואץ של האוטו (או משהו כזה אני לא זוכר את השם המדוייק)

3. הזמן שהאוטו עמד ללא עבודה .

4. הפסד כספי עקב ירידת ערך של הרכב לאחר תאונה .

5. עוגמת נפש.

ועוד המון דברים שעורך הדין שלך (אם הוא מיומן מספיק) יודע להפיל עליהם.

בדקת אם המצלמות של yellow קלטו את המעשה ?

בהצלחה .

• תוכן חדש...