Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

1. היתי הנוסע מאחור ואני קיבלתי את הדוח. זה תקין? כי לפי מה שקראתי זה באחריות הנהג. ואם נגיד ואני אערער, האם הדוח יכול לעבור לנהג? לא ממש נעים לי להעביר את האשמה אליו.

2. לדעתי השוטר החמיר. מה שקרה:

זוהי בעצם הסעה מהעבודה (רכב רגיל 4+נהג). בדרך כלל עוצרים לי בתחנה שנמצאת ממש לפני הצומת. אז קצת לפני שהגענו לתחנה הורדתי את החגורה ואז שאלתי את הנהג לאן הוא ממשיך. הוא אמר שימינה ואז אמרתי לו שלא יעצור בתחנה ויעצור לי 200 מטר אחרי הפניה. בצומת עמדה ניידת וראתה אותי בלי החגורה. אנחנו עצרנו עוד לפני שהשוטרים הספיקו לקרוא לנו ואיך שעצרנו פתאום השוטרים באו והביא לי דוח.

האם כדאי לערער?

פורסם

תקין.

שוטר יכל לתת גם לנהג וגם לנוסע דוח.

לנהג על כך שאיפשר לנוסע לשבת ברכב לא חגור.

דוח שני לנוסע שנסע ברכב לא חגור.

השוטר ראה אותך לא חגור, זה לא משנה אם נסעת 100 מטר או 40 ק"מ, מבחינתו הוא הבחין בך לא חגור.

לדעתי האישית אין לך סיכוי לערער מכיוון שנראת לא חגור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שלום.

אני רק יכול להגיד לך שאתה מה זה "בן-אדם" טוב חבל על הזמן.

לא ממש נעים לי להעביר את האשמה אליו.

אם יש אלוהים בשמים הוא קרא את ההודע שלך!!!

ואם זה תלוי בי אני מבטיח לך שאצלי ברכב או בהסעה זה כבר לא יקרא

כי אצלי אחרי תגובה כזו היתה הולך ברגל חבוב.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

איגור,

אם זה עושה לך טוב על הלב, אז תתלונן למה רק אותך כיבדו בדו"ח, כי בנוסף לדו"ח שלך, מותר לשוטר לתת דו"ח גם לנהג.

אולי אתה מאמין במשפט שצרת רבים חצי נחמה, אבל המשפט הנכון הוא צרת רבים - נחמה לטיפשים.

ונניח תאורטית שהשוטר טעה והיה צריך לתת את הדו"ח לנהג ולא לך - אתה ממש נשמה טובה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה צריך להתבייש,לא רק שתגיד תודה שקיבלתה דוח,תשלם ואל תגיד כלום,אתה צריך להיות שמח שגם חבר שלך הנהג שעשה לך טובה לא קיבל את הדוח,ואתה עוד חושב להעביר את זה אליו? פשוט בושה!

פורסם

אני חושב שהוא התכוון במידה והוא מערער, האם הקנס בטעות יכול לעבור אל חבר שלו ולא בכוונה שהוא יעביר אליו כדי לחמוק מזה. כאילו בהנחה שאתה מערער בסוף בית המשפט נגיד יפיל את זה על הנהג.

פורסם

סביר שבית-משפט לא יעשה דבר שכזה אבל יתכן שהתביעה או קצין את"ן שיבדוק את העירעור יחליט שיש מקום להוסיף דו"ח גם לנהג.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

על כל הכבוד אתה עדיין יודע שאתה נוסע ברכב אתה צריך להיות חגור.

הנהג לא צריך להיות כמו "שוטר" כדי לראות שהנוסעים חגורים.

אם זה היה ילד ניחא, אבל אתה ממש לא נראה לי ילד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אצלי באוטו אנשים שמשחררים חגורה לפני עצירה לא עולים יותר ( או אחרי הרצאה מתישה על כמה אני עצבני עליהם והתחייבות שזה לא קורה שוב ).

גם אם נסעת מטר מגיע לך דו"ח.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...