Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חברים בואו נעצור רגע ונחשוב, אתם צועקים אלימות ותביעה בלי לקרוא ביסודיות את הבעיה.

הוא אומר שזו אישה שיש לה ילדים קטנים וגם רכב משפחתי גדול, היא חוזרת עם הילדים מהגן/בית הספר, הם לא מחכים שהיא תפתח להם את הדלת כמו נהג לימוזינה, הם פותחים בעצמם, מה לעשות ילדים פותחים דלתות חזק, כי הם ילדים.

הטעות המרכזית שאתה מנסה להסביר לאמא, אתה צריך להסביר לילדים, תבקש יפה מהשכנה רשות להסביר לילדים, קח איתך ממתקים רד איתם לחניה ליד המכוניות, תראה להם איך פותחים את הדלת בזהירות, תגיד להם ש"ילדים טובים" פותחים את הדלת בזהירות ותן להם ממתק, פעם הבאה שתראה אותם פותחים בזהירות תחמיא להם ותן להם עוד ממתק, אני מבטיח שיפור ניכר.

למי אכפת מהילדים? הם קטינים, האמא שלהם אחראית ולכן היא צריכה למנוע את הפגיעה. ולא רק זה, העובדה שמבחינתה זה "רק פח" מראה על הכבוד שלה לאחרים ועל דרך גידול הילדים.

אתה הית מוכן לקבל את המשפט "זה רק פח"? לא נראה לי. מה גם שבעולם של היום, עדיף שלא להתקרב לילדים שלה, היא עוד יכולה להגיש תלונה על ניסיון לדבר כזה או אחר (ממתקים לילדים מאדם זר...) עם הילדים ומספיק לראות בחדשות כל שני וחמישי מה קורה שמנסים משהו עם ילדים.

לדעתי אם יש אפשרות, אז לצלם את הארוע ואז לבקש ממנה להפסיק, אחרת הנושא יועבר לחברת הביטוח עם הצילומים וזה יכאב לה בכיס.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
חברים בואו נעצור רגע ונחשוב, אתם צועקים אלימות ותביעה בלי לקרוא ביסודיות את הבעיה.

הוא אומר שזו אישה שיש לה ילדים קטנים וגם רכב משפחתי גדול, היא חוזרת עם הילדים מהגן/בית הספר, הם לא מחכים שהיא תפתח להם את הדלת כמו נהג לימוזינה, הם פותחים בעצמם, מה לעשות ילדים פותחים דלתות חזק, כי הם ילדים.

הטעות המרכזית שאתה מנסה להסביר לאמא, אתה צריך להסביר לילדים, תבקש יפה מהשכנה רשות להסביר לילדים, קח איתך ממתקים רד איתם לחניה ליד המכוניות, תראה להם איך פותחים את הדלת בזהירות, תגיד להם ש"ילדים טובים" פותחים את הדלת בזהירות ותן להם ממתק, פעם הבאה שתראה אותם פותחים בזהירות תחמיא להם ותן להם עוד ממתק, אני מבטיח שיפור ניכר.

מדובר בילדים בני 6,שנראים לי דיי צייתנים,ככה שנראה שאם האמא תבקש מהם פעם אחת הם יבינו פחות או יותר.

גם אם לא,היא פשוט יכולה לנעול את כפתורי הדלתות.

לא נראה לי שאני מתכוון להיות גננת ולחכות שהיא תגיע לחנייה,ואז לתת ממתקים,ודברים כאלה.

אבל אני חייב להודות שמדובר ברעיון מקורי8)

פורסם

זה התפקיד של האמא, לא שלו. אמא צריכה לחנך את ילדיה לכבד את רכושם של אחרים ועצם העובדה שהיא לא עושה זאת מראה שהיא אדם קטן, אומלל, ממורמר, שאוכל את עצמו בפנים כל פעם שרואה רכב חדש. במילים אחרות ישראלי מצוי.

פגיעה ברכבה זה דבר מסוכן מאד מאחר ואינך יודע איך העימות יגמר. בסופו של דבר היא נוהגת בגרוטאה, אתה נוהג ברכב חדש. אם היא תחזיר אתה תסבול הרבה יותר. ניסית לדבר וזה לא עזר. הפעם נסה לצעוק. חזק. מאד חזק. תאיים בתביעה, משטרה וכל דבר שעולה על דעתך. יכול להיות שגם זה יגרור פגיעה פיזית ברכבך. בסופו של דבר כמה שזה כואב וכמה שקשה לנו לתת לאנשים בהמות לנצח הפתרון הכי קל יהיה לחנות במקום אחר.

פורסם
שניה של רצינות, תחשוב שכולנו יושבים בסלון ומדברים על מכוניות.

אני אגיד שהאוטו מהיר "כמו דולפין במים" ושדרך אגב, "הדולפין זה הדג הכי יפה בים", אתה רוצה להגיד לי שלא יעירו לי ישר שדולפין זה לא דג, זה יונק?

ברור שיעירו ולכן השיחה בחברה היא דינמית ומתגלגלת.

לצערי רוב האנשים לא יעירו לך על זה.

ובמיוחד עבור אומי:

בעלי גלגול מלא.

בעלי גלגול חסר.

לא הבנתי איזה סוג טעים יותר .

(וזהו חוזרים לדבר על שכנות ילדים וממתקים )

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הייתי מציע לך עוד ועוד הצעות. משום מה מנהלי הפורום חשבו שהצעתי לך לנקוט באלימות כזו או אחרת.

היכנס לאתר סטיפס (תוכל למצוא אותו במנועי החיפוש) והעלה טענותייך. עוזרים לי שם לא מעט.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

אני לא יכול,זה לא אני מאלה שצועקים ודברים כאלה.

מה שכן,במידה וזה ממשיך,אני אכן ישקול להגיש תביעה,אבל לעשות זאת בדרך כמה שיותר נעימה,ככל האפשר.

(מיועד ל-LEV)

פורסם

תומר כתבתי לבקש רשות מהאמא, אז זה לא "זר" נותן לילדים ממתקים.

לפעמים ילדים שומעים לאנשים אחרים יותר מלאמא, אם "דוד" יבוא ויסביר זה יקבל יותר משקל אצל הילדים, בקיצור אתם רוצים ללכת ראש הקיר עם תביעות ואיומים במקום לנסות לשפר את המצב בדרכי נועם, כל הסיפור יקח אולי 15 דקות.

גם אני לא אוהב את המשפט "זה רק פח", אבל שמדובר בילדים זה יותר מורכב.

ילדים זה לא כלבים חלילה, אבל קונים את תשומת ליבם עם ממתקים, מה לעשות.

פורסם

ואז זה יהפוך להרגל קבוע,אם לא הבאתי להם יותר ממתקים,הם ישימו (סליחה על הביטוי) זין. (שוב)

ואז יפתחו את הדלתות חזק יותר,כי השכן לא סיפק להם ממתקים הרבה זמן:-(

פורסם

אני דיי לא מבין את האנשים שאומרים לו דברים כמו "תדבר עם הילדים, ותסביר להם", מה הוא אבא שלהם?!

יש להם אמא, שיש לה רכב, היא בעלת הרכב, היא אחראית על הרכב, כל מה שקורה כתוצאה משימוש ברכב, זה באחריותה.

לפי דעתי, אם אתה באמת אומר שדיברת איתה והסברת לה את זה והיא ממשיכה, פשוט תערב את החברת ביטוח שלך, ואני בטוח שהיא תפסיק לדפוק לך את האוטו, או שפשוט היא תחנה את האוטו שלה במקום אחר.

אנשים כאלה מבינים רק כשהכיס שלהם נפגע.

פורסם

במקרה הנדון לא קל לערב ביטוח מפני שקשה להוכיח את האשמה. כאשר הרכבים מתנגשים הסימנים נשארים על שניהם והעניין נהיה די ברור. יתכן וניתן להתקין מצלמה שתתצפת על הרכב ותתעד את זריקת הדלת. אבל שוב, לך תוכיח שדווקא השריטה הזו הינה פועל יוצא של הדפיקה ההיא.

פורסם

היה לי אותו סיפור עם השכנה , רק ששלי נוהגת בלאנד קרוזר (שכל דפיקה זו דפיקה!).

העצה שלי היא פשוט להקליט אותה בפעם הבאה שהיא מודה באשמה ואומרת זה רק פח (מותר לך להקליט שיחה עם אתה צד בה), לשולח את הרכב לתיקון ולהגיש לה את החשבון ואז להסביר לה שהיא יכולה לשלם בדרך הקלה, או (להפעיל את ההקלטה) בדרך הקשה.

אם היא לא מודה בפניך תעשה מה שאני עשיתי ותתקין סורג בין שני הרכבים (אצלי בגלל שבנוסף לכל יש לגברת פה מלוכלך פינקתי עם דלי של מים אחרי השטיפה (שחורים מלכלוך של ג'אנטים ושאר) לתוך הפרונט של האוטו, ואחרי זה תגובה מופתעת "יש המון אנשים ששוטפים את הרכבים שלהם בעיר! (היא כל פעם הייתה טוענת "זה מישהו אחר! המון אנשים חונים בעיר!"))

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

• תוכן חדש...