Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לה פיאט מולטיפלה,שזה אוטו כמו משאית.

והוא יד "20" ,כל הגג שלו מקולף וכולו מוזנח,כך שנראה שהפתרון הקיצוני,לא אפקטיבי.

זה שהאוטו שלה נראה כמו זבל זה לא אומר ששלך צריך להראות כך.

מה היית עושה לדוגמא אם השכן בקומה מעל היה מחליט לעשות חורים בין הדירה שלך ושלו בטענה שזה רק בטון?

אני בטוח שלא היית שותק וסוגר את החורים.

במקומך, בפעם הבאה הייתי הולך אליה ומסביר לה יפה מאוד שאם זה קורה עוד פעם אחת, אתה תפעל בהתאם.

מי יודע אולי יש איזה עילה משפטית לדבר כזה.

שיהיה בהצלחה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הימור מסוים, אבל יש סיכוי שישתלם. קח שמאי, קבל חוות דעת על תיקוני פחחות וצבע נדרשים ושלח לה מכתב דרישה טרם הגשת תביעה, עדיף באמצעות עו"ד. מרבית הסיכויים שהגברת תוותר בקלות על חוסר האיכפתיות שלה, אם תבין שאתה רציני.

פורסם
1. 2. המגינים האלו עוזרים כמו כוסות רוח למת.

אתה יודע, לא כל הדלתות של כל הרכבים הינם באותו הגובה של הרכב של פותח השרשור.

הסף דלת של המולטיפלה ישר. החיצוניות של המאזדה מעוגלת. מעמידים את הרכבים אחד ליד השני כמו שהם תמיד חונים, פותחים את דלת המולטיפלה בעדינות עד לנגיעהבמזדה, רואים איפה נקודת המפגש ושם מתקינים את המגינים.

קל, פשוט וזול.

אבל כנראה שהרבה יותר קל (לווא דוקא בתשובה שלך אלא במגוון התשובות בשרשור הזה)לשבת מאחורי המקלדת ולשלוח מישהוא שאתה לא מכיר "להתנקש" בחיי מישהיא שאתה לא מכיר.

זה הרי הרבה יותר פשוט והגיוני מאשר לפתור את הבעיה ב 19 ש"ח.

אבל אני מבין בדיוק על מה מדובר, מדובר על אגו ישראלי גברי מטופש בסגנון של "למה מי מת שאני אשקיע 19 ש"ח באוטו שלה!"

תולעי משי אכן בוקעים מבייצים, הופכים לפקעת, בוקעים מהפקעת כפרפרים, מזדווגים, מטילים ומתים...

סנדה צודק, זה מה שנקרא גלגול שלם (להבדיל מגלגול חסר).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איזה פורום הזוי , מילא שעל כל דיון עם שכן שמועלה בפורום באות הצעות שדינן כלא .

אבל איך תמיד מגיעים לדיונים על תולעים אבטיחים חזירים דת ושאר דברים שכל קשר בינהם להבין רכב או שכנים קלוש ביותר....

אני מת על הפורום הזה...

הייתי הולך על המכתב מעורך דין /שמאי , כמובן אחרי שהייתי מתקין מצלמה ומתעד שזו אכן היא .

מכיוון שאני לא חושב שהייתי מתקין מצלמה אז כנראה שבסוף הייתי משתמש בקרטון או מזרון שתמיד יונח על הרכב , אגב כיסוי רכב יכול לעזור במקרה כזה?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לא נראה לי שכיסוי בד פשוט יפתור את הבעיה.

לדעתי באמת תצלם את המכות, אולי אם תוכל אפילו לצלם אותה בשעת מעשה דופקת את הדלת, ואז תגש עם זה לעורך דין שיוציא לך איזה מכתב אזהרה לפני תביעה או משהו.

הזלזול של אנשים ברכוש של אחרים כל פעם מפתיע אותי מחדש :evil:

פורסם
איזה פורום הזוי , מילא שעל כל דיון עם שכן שמועלה בפורום באות הצעות שדינן כלא .

אבל איך תמיד מגיעים לדיונים על תולעים אבטיחים חזירים דת ושאר דברים שכל קשר בינהם להבין רכב או שכנים קלוש ביותר....

אני מת על הפורום הזה...

+1 8):mm_yeah:

ולענייננו - גם אני סובל מאותה בעיה,של בחורה עם סיוויק כסופה חבוטה מכל זווית,שלא רק חובטת בכל הרכבים בחניית הבלוק,גם תופסת חנייה כפולה ומשולשת (הציעו לי מגוון פתרונות יצירתיים,כמו לסנדל לה את הגלגלים,ועוד דברים שהשתיקה יפה להם :D).

מה שאני עשיתי בעניין פשוט החניתי בחנייה של בלוק מקביל שחצי מהזמן ריקה.

אומנם עוד דקה הליכה בבוקר לעבודה,אבל עדיף מעצבים כל פעם מחדש.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

טוב, אם היא חונה ותופסת שתי חניות (או שלוש) אז זה מאוד קל, חוסמים אותה לרוחב (מאחוריה). כשהיא בהיסטריה לקחת את הילד לגן בבוקר ולהספיק להגיע לעבודה בזמן אתם פתאום תעלמו.

בוקר אחד כזה והיא תתחיל להקפיד איפה היא חונה אבל זה יהיה אפקטיבי אך ורק אם תבהירו לה שהחסימה בוצעה בגלל צורת החניה שלה ומהיום והלאה, כל פעם שתחנה ככה, היא תקום בבוקר לגלות שהרכב שלה חסום ע"י אחד השכנים (מה שכלל לא יעזור במקרה של פתיחת דלתות).

איזה פורום הזוי ...אבל איך תמיד מגיעים לדיונים על תולעים אבטיחים חזירים דת ושאר דברים שכל קשר בינהם להבין רכב או שכנים קלוש ביותר....אני מת על הפורום הזה...

שניה של רצינות, תחשוב שכולנו יושבים בסלון ומדברים על מכוניות.

אני אגיד שהאוטו מהיר "כמו דולפין במים" ושדרך אגב, "הדולפין זה הדג הכי יפה בים", אתה רוצה להגיד לי שלא יעירו לי ישר שדולפין זה לא דג, זה יונק?

ברור שיעירו ולכן השיחה בחברה היא דינמית ומתגלגלת.

אותו כנ"ל בשיחה בפורום רק שכאן כולנו התאספנו לדבר על נושא מסוים אז משתדלים לא לברוח יותר מידי ובמידה וכן (כמו עכשיו), מיד מתקנים וחוזרים לדבר על שריפת מכוניות של שכנות :wink:

פורסם

פעם קראתי כאן סיפור מצחיק של אדם ששכן שלו כל פעם עשה את אותו הדבר והוא פשוט ירד עם פטיש 5 קילו ודפק על הרכב של השכן וצעק ''זה רק פח! זה רק פח!'' .

במצב שאתה נמצא תשתדל לא להחנות את הרכב קרוב אליה אתה טוחן מים .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

(בגירסה הפוריטנית לטלויזיה האמריקאית הוא אומר THIS IS WHAT HAPPENS WHEN YOU FIGHT A STRANGER IN THR ALPS).:shock:

פורסם

אלימות היא פתרון מטופש

אם זה קורה שוב - בקש ממנה את פטרי הביטוח שלה ותבע את הביטוח שלה.

לפעמים לימודים דרך הכיס הם הדרך החוקית הפשוטה והקלה לשכנע אנשים.

בלי אלימות ובלי להתלהם.

כל זאת - במידה והפתרון שבאגירה הציע לא עובד.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני לא מבין, אי אפשר לתבוע על מקרה כזה? אם מישהו פותח ת'דלת ומשאיר לי שריטה על הרכב, אני לא יכול לתבוע ולדרוש ממנו שישלם על הפחחות? או שכל אחד ששם פס על רכוש של אחרים ועל הרכב של עצמו יבוא וידפוק לי את הרכב ואני אצטרך למצוא פתרון על ידי דיבורים?

פורסם
תולעי משי אכן בוקעים מבייצים, הופכים לפקעת, בוקעים מהפקעת כפרפרים, מזדווגים, מטילים ומתים...

תודה על פירוט שרשרת האבולוציה של תולעת משי

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

ובמיוחד עבור אומי:

בעלי גלגול מלא.

בעלי גלגול חסר.

ואם כבר לגמרי לשגע אתכם, יש גם חסרי גלגול וגם בעלי גלגול-על :lol:

אם עוד מישהוא מעוניין בשיעור באנטמולוגיה, נעבור לאוף טופיק.

פורסם

חברים בואו נעצור רגע ונחשוב, אתם צועקים אלימות ותביעה בלי לקרוא ביסודיות את הבעיה.

הוא אומר שזו אישה שיש לה ילדים קטנים וגם רכב משפחתי גדול, היא חוזרת עם הילדים מהגן/בית הספר, הם לא מחכים שהיא תפתח להם את הדלת כמו נהג לימוזינה, הם פותחים בעצמם, מה לעשות ילדים פותחים דלתות חזק, כי הם ילדים.

הטעות המרכזית שאתה מנסה להסביר לאמא, אתה צריך להסביר לילדים, תבקש יפה מהשכנה רשות להסביר לילדים, קח איתך ממתקים רד איתם לחניה ליד המכוניות, תראה להם איך פותחים את הדלת בזהירות, תגיד להם ש"ילדים טובים" פותחים את הדלת בזהירות ותן להם ממתק, פעם הבאה שתראה אותם פותחים בזהירות תחמיא להם ותן להם עוד ממתק, אני מבטיח שיפור ניכר.

• תוכן חדש...