Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבא שלי התחדש בסובארו B3 והוריש לי את רכבו הקודם שלו, פיאט בראבו 1.6 אוטו' שנת 2001.

לצערי הרב, למרות המתנה החביבה, לא הכל טיפ-טופ.

בטיפול האחרון נאמר לאבא שלי שאחד הפלאגים רטוב והסימן לא טוב ושיש אופציה לראש מנוע.

לאחר נסיעה של יותר מחצי שעה רצוף, עמידה ברמזור ארוך או בעומס תנועה, שעון חום מנוע נראה כך:

22257_314414063376_582108376_3377690_3658551_n.jpg

אם זכרוני אינו מטעה אותי ובמצב תקין, המחוג, גם בימי הקיץ החמים ביותר, תמיד היה קצת מתחת לחצי.

דבר נוסף ואחרון, בדיקת שמן היום בבוקר כשהמנוע קר הראתה כמות שמן מעל לנורמה.

קילומטרז' הרכב עומד על 145 אלף והרכב היה שמור בקנאות רבה.

תוכלו להציע לי בבקשה במה עלי לעשות ואיך לפעול?

תודה מראש!

פורסם

זה חום מנוע נורמלי בזמן עמידה ונסיעה עירונית איטית בפקקי תנועה.

בקייץ, כשהמזגון פועל הוא מאלץ את מאורר הרדיאטור לפעול הרבה יותר ובמהירותו הגבוהה, כך שגם קרור המנוע יהיה טוב יותר

(למרות שזה לא נחוץ לו) וסביר שהחום יהיה נמוך יותר.

לגבי רטיבות המצת (פלאג), צריך לבצע בדיקות מקדימות כדי לברר מה המקור הרטיבות (פנימית, חיצונית וממה).

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...