Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני מחפש כבר בערך חודשיים רכב לאחר שהתחלתי להתייעץ כאן איתכם

התקציב שלי הוא גג 45K.

חברה של חברה מוכרת יאריס 2001, עוד לא פירסמה ביד 2.

פרטים על הרכב:

יד שנייה (01 ברישיון) ידיים פרטיות שתיהן

147 ק"מ

צבע כחול כהה

אוטומטית

SOLE 1.3

המחירון המשוקלל של לוי יצחק נכון להיום הוא 43,430, והיא מבקשת 43 (לא מתגמשת יותר עד לבדיקה)

הרכב נראה מאוד שמור על פניו, חוץ מזה שעקרו לו את הסמל מלפנים, ומשום מה הסמל של מאחור הועבר לפנים (רואים שהוא יותר קטן) וחוץ מזה שהייתה מכה בצד אז הוחלפה הכנף עם הפנס (וכך נוצר מצב שיש רק פנס אחד דהוי והשני דנדש).

טיפולים כולם במורשה

יש משהו מסויים שאני צריך לבדוק או לדעת על הדגם הספציפי הזה?

האם העסקה שווה?

תודה!

פורסם

אם הפגיעה מסתכמת בהחלפה של כנף ואין נזק מעבר לכך, וכל שאר המכלולים במצב סביר - כן.

הרכבים האלו מבוקשים מאוד כמשומשים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האם העסקה שווה?

אם השאלה שלך כאן היא "האם כדאי לקנות רכב מיני משנת 2001 בעל מנוע 1.3 בארבעים ושלוש אלף שקל" אז לדעתי התשובה היא לא.

אם תסתכל על רכבים מקבילים מאותה שנה תגלה שאתה יכול להשאיר לפחות חצי מהסכום בבנק , לקנות רכב עם נתונים זהים או יותר טובים, ואת עלויות המוסך (שאנשים חושבים שלא יהיו קיימות כשהם קונים יאריס) לשלם מאותם 20,000 שהשארת בבנק למשך כמה שנים טובות.

אם אתה נעול על היאריס, ובהנחה שהבדיקה יוצאת ללא סימנים מחשידים, נראה שיש לך כאן אופציה מעניינת.

בכל מקרה תנסה להשתמש בטופס בדיקה + הצעת מחיר של מוסך מורשה כדי להוריד אותה עוד יותר מהמחירון, אולי היא לא מודעת למצב שלהן בשוק ותסכים לזה :roll:

פורסם

כפי שאמר המגיב לפני, רכב מיני 1.3, ולדעתי גם עם ק"מ לא כזה מפתה, ב43000 ש"ח! לא שווה, נקודה.

ב45000 ש"ח את יכולה לקנות רכב מיני משנת יצור 04-06 (וכבר ראיתי גם 07), שלדעתי יכול להיות אפילו יותר אמין מהיאריס לו רק בגלל גילו היחסי, והאופציות רבות ומגוונות. פשוט הקלידי ביד 2 את השנתון והגיר שאת מחפסת, אפשר עם מחיר מינ' ומקס' ותראי כמה אופציות מגוונות ומעניינות יופיעו לך.

לקנות יאריס כי מוכרים אותה מחירון או קרוב לכך והיא לא מודעת למצב השוק זה גובל בילדותיות של גן חובה "אני רוצה את הספר שכולם רוצים, אפילו אם יש ספרים טובים יותר ויפים יותר בגן":wink:.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

ואם את נעולה על רכב יפני דווקא( ואני מאד יכול להבין אותך), הייתי גם מותח טיפה את התקציב, אפילו אם זה כרוך בהלוואה של כמה אלפים בודדים, והייתי כבר משתדרג לסיריון 2006 , רכב עדיף מהיאריס.

אביב8)

פורסם

בניגוד למגיבים מעליי, אני דווקא תומך בעיסקה..

כבעל ניסיון של כ-200 אלף ק"מ על יאריס (רכב של אמי, 2001, 1.3 סול, מטופלת רק במורשה), אני יכול להעיד על אמינות שאין כדוגמתה! למעט החלפת מצבר, צמיגים, מגבים וחיישן חמצן אחד, לא זכורה לי תקלה מכל סוג שהוא. להזכירכם, מדובר בסופר-מיני בן 9 שנים עם נסועה גבוהה!

ה'תקלה' היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא דהיית הפנסים הקדמיים. תזדקק לפוליש (כ-300 ש"ח במוסך המורשה, כנראה פחות אצל מוסכים אחרים) מדי שנה - לקראת הטסט השנתי.

מעבר לזה מדובר במכונית נעימה, חסכונית (כ-13 ק"מ לליטר בממוצע רב שנתי, כולל 'לעלות את הקסטל' מדי יום), מרווחת, מאובזרת יחסית לגילה ואף מהנה לנהיגה (שוב, יחסית).

בברכת הצלחה רבה!

Barend

פורסם

חברים תודה על התגובות. קודם כל אני בן, לא הבנתי למה חלק מהתגובות מופנות בגוף נשי :)

לגבי הרכב, בסוף אקח לבדיקה ביום שישי.

אני בכלל בעניין לקחת אותו בגלל השם והאמינות, ואני משלם על זה בהפרש בינו לבין פולו 2002 שחיפשתי עד עכשיו בכמה אלפים אך נראה לי שזה שווה.

בכל מקרה אני רוצה לסגור על 40K.

• תוכן חדש...