Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה שמשהו יבטל אותה? זה לא איזה אוטו ספורט או משהו כזה.

TCSS זו בקרת משיכה (traction control) ולא בקרת יציבות, שבאלטו היא לא מתנתקת.

אגב, כפיר, בעוד מספר שעות יעלה הסרטון שדיברנו עליו באתר אוטו. מקווה שתאהב אותו :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב שלי פיאט טיפו שוקל קצת מעל טון (בערך 140 ק"ג יותר מסוזוקי אלטו), הגיע עם מנוע 1.4 70 כ"ס לפני 15 שנים (היום יש אולי 50), מערכת הזרקה חד נקודתית שלא עברה ניקוי 15 שנים ואני עם הרכב הזה סוגר 130 קמ"ש בלי מאמץ (לפי ממוצע GPS ומד מהירות), עוקף מתי שצריך וכל זה בלי לאנוס את המנוע. בנוסף הרכב עולה לירושלים בלי שום תקיעות/בעיות התחממות/בלי לעקב את התנועה. אם טיפו עושה את זה אין שום סיבה בעולם שרכב מודרני יפריע למישהו. אנשים לגמרי איבדו את פרופורציה. לא צריך 150 כ"ס כדי לנסוע על 120.

פורסם

אני זה שעובר אונס כאשר כרכרות כאלה יושבות לי על הנתיב השמאלי בבינעירוני. גם חדשות (אלטו ושות') וגם ישנות (ג'סטי 1000, שרייד 1000 וחברותיהן)

באופן כללי כל הרכבי 3 צילינדר האלה מיועדים להתניידות עירונית, לא להסעת נוסעים או התניידות באופן קבוע בכבישים בין עירוניים במהירויות שמגרדות את ה100 קמ"ש.

לאף אחד מהרכבים שציינת אין בעיה להגיע ל140 עם 4 נוסעים.

אני מדבר מניסיון על פיאט ישנה עם 70 כ"ס בלחץ, ג'סטי, טוויגו וסיריון חדשה יותר.

נסיעה בנתיב השמאלי לא קשורה למודל הרכב.

האלטו ושות' יכולות לתפקד על כביש מהיר בנסיעה מנהלתית לא פחות טוב ממשחטומטיות גדולות ויקרות בהרבה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זה לא נכון : מבחינת תנודות של המרכב והתנהגות כביש וכמובן שחיטה של המנוע המסכן הזה עד דק .

יש להגיע למהירויות כאלה בצורה מסויימת ויש להגיע אליהן תוך התעללות ברכב.

אני אפילו לא מדבר על נוחות נסיעה ויציבות במהירויות כאלה.

הרכב שלי פיאט טיפו שוקל קצת מעל טון (בערך 140 ק"ג יותר מסוזוקי אלטו), הגיע עם מנוע 1.4 70 כ"ס לפני 15 שנים (היום יש אולי 50), מערכת הזרקה חד נקודתית שלא עברה ניקוי 15 שנים ואני עם הרכב הזה סוגר 130 קמ"ש בלי מאמץ (לפי ממוצע GPS ומד מהירות), עוקף מתי שצריך וכל זה בלי לאנוס את המנוע. בנוסף הרכב עולה לירושלים בלי שום תקיעות/בעיות התחממות/בלי לעקב את התנועה. אם טיפו עושה את זה אין שום סיבה בעולם שרכב מודרני יפריע למישהו. אנשים לגמרי איבדו את פרופורציה. לא צריך 150 כ"ס כדי לנסוע על 120.

זו לא חוכמה. אני מדבר על רכבים עם חצי מהנפח של הרכב שלך. יש גם פולו 1.4 עם 60 כ"ס שנוסעת יפה מאוד ולא מעט אחרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אגב, כפיר, בעוד מספר שעות יעלה הסרטון שדיברנו עליו באתר אוטו. מקווה שתאהב אותו :wink:

רוני

בהחלט שווה צפייה :lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

סגרנו בג'סטי 1.0 ידנית 130 רכב מלא חמישה אנשים. שעון טורים היה על 4000. היה מפחיד כמו אני לא יודע מה, אבל עובדה. מדובר ברכב שלא עבר טיפול נורמלי בחמש השנים האחרונות.

פורסם
TCSS זו בקרת משיכה (traction control) ולא בקרת יציבות, שבאלטו היא לא מתנתקת.

רוני

עלה כבר?

כפיר הג'ינג'י

פורסם
סגרנו בג'סטי 1.0 ידנית 130 רכב מלא חמישה אנשים. שעון טורים היה על 4000. היה מפחיד כמו אני לא יודע מה, אבל עובדה. מדובר ברכב שלא עבר טיפול נורמלי בחמש השנים האחרונות.

"סגרנו". אוקיי, וכמה זמן נשארת במהירות "שיוט" הזאת? להגיע למהירות שיא זו לא חוכמה, הטענה היא שרכב כזה לא בנוי לנסוע במהירות כזאת לאורך זמן, ובוודאי שלא עם 5 אנשים. ולא חבל לסכן ככה חיים של 5 בני אדם?

ושוב, מי שחושב שיוכל להתנייד עם רכב כזה על בסיס יומיומי בדרכים בין עירוניות במהירויות של מעל 120 קמ"ש ישפוך מנוע מהר מאוד.

פורסם

בערך חצי שעה. נסיעה מתל אביב לאשדוד. הרכב נמצא אצל חבר ונוסעים עליו בערך (ואני לא מגזים) 120 ק"מ ביום במסגרת עבודה. הרכב נוסע בעיקר מחוץ לעיר. עבר מעל 300,000 ק"מ. עשו ראש מנוע, אבל חוץ מזה ג'סטי נוסעת ונוסעת.

פורסם

רוני וידיאו מאוד יפה אבל..

אם אפשר לתת יותר פרטים על האוטו, אל תהיה לי ג'רמי קלארקסון.

למשל שאין תא כפפות

פורסם
די, לא להגזים. לא שופכים מנוע כ"כ מהר. זה פשוט לא יהיה נעים כל-כך, זה הכל.

וכן, עלה כבר.

ראיתי. כתבה די נחמדה.

מה שכן ירדת יותר מדי על האוטו. היית יכול לתת לו קצת יותר מחמאות.

כמו כן שאלה לי אליך. מאיפה השגת את הידנית עם המראות בצבע האוטו?

כפיר הג'ינג'י

פורסם
רוני וידיאו מאוד יפה אבל..

אם אפשר לתת יותר פרטים על האוטו, אל תהיה לי ג'רמי קלארקסון.

למשל שאין תא כפפות

תודה.

יותר פרטים על האוטו - בשביל זה יש כתבות מקיפות. בסרטון של 4 דקות אי אפשר לתת הכל.

חוסר תא כפפות - אפשר היה להזכיר את זה בחסרונות, אתה צודק. מצד שני - אפשר לראות את זה בעיניים...

ראיתי. כתבה די נחמדה.

מה שכן ירדת יותר מדי על האוטו. היית יכול לתת לו קצת יותר מחמאות.

כמו כן שאלה לי אליך. מאיפה השגת את הידנית עם המראות בצבע האוטו?

זהו, שלא ממש הייתי יכול לתת לו יותר מחמאות. פשוט אין על מה. אתה לא חושב שיש סיכוי שאתה נעלב רק בגלל שקנית אותו?

ולשאלתך - מהיבואן...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...