Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי באתר הזה לפני כשנה. אני לא יודע אם באמת מותר לי לפרסם את זה פה כי בכל זאת זה איזה סוג של פרסומת, אבל היום קיבלתי את התו הראשון שלי בגובה של חמישים שקלים אז אני דיי מבסוט מהעניין.

בסה"כ מדובר על חברה שעושה סקרים עבור חברות גדולות כדי לברר את המיצוב שלהן. החברים הרשומים מקבלים הודעה בתיבת הדואר שלהם כאשר קיים סקר, על כל סקר מקבלים נקודות, 500 נקודות = 50 שקל תו.

בכל מקרה אם אני עובר על איזה חוק בפורום אשמח אם תמחקו או תעבירו את ההודעה שלי.

הפניית חברים (שזה מה שאני עושה עכשיו) מקנה גם ניקוד שיקדם אותכם לקבלת התו.

אשמח שמי שמעוניין בנושא ירשם דרך ההפנייה שלי כדי שאני אקבל על זה ניקוד:

http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=47526

בהצלחה :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף להמלצה, אני לא ממלא בחברה הזאת, אלא בחברה אחרת, אבל אני מאוד מרוצה מהעסק המרתי כבר משהו כמו 300 שקל.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

כן אתה מקבל למייל למעשה קישור שמזמין אותך למלא סקר.

בכל התחלה של סקר מודיעים לך מראש כמה ניקוד אתה מקבל (זה נע סביב ה-25 נקודות).

ברגע שאתה נרשם יש לך 1-2 סקרי פרופיל שכבר נותנים לך קצת נקודות (25-50) בתור התחלה.

הסקרים בד"כ מדברים על מוצרים של יום-יום שיש בכל משק בית (היום היה לי סקר על שמן זית).

אתה מסיים את הסקר ומקבל את הניקוד לחשבון שלך, הגעת ל-500 נקודות אתה לוחץ על הזמנת שובר ותוך כמה ימים השובר מגיע אליך הביתה.

זאת לא שיטה להיות בה מיליונר וגם לא הכנסה נוספת מהצד, יותר כמו בונוס פעם ב.. שנחמד מאוד לקבל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

25-50 לסקר זה לא הרבה, המינימום נקודות שצברתי מסקר היה 60, המקסימום היה בסביבות 500 סקר של למעלה משעה.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

זה מאוד תלוי גם על היחס כסף:סקר שיש באתר. האם גם אצלך 500 נקודות זה 50 שקל ?

זה גם תלוי באורך הסקר.

פורסם

נרשמתי דרכך ;) ומילאתי את 2 הסקרים שיש לי.

מתי הם שולחים עוד? באיזו תדירות?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני עושה סקרים דרך חברת tns טלסקר הם גם שולחים תלושים.

מי שרוצה שאצרף אותו שיכתוב לי מייל.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
25-50 לסקר זה לא הרבה, המינימום נקודות שצברתי מסקר היה 60, המקסימום היה בסביבות 500 סקר של למעלה משעה.

דרך מי אתה ממלא את הסקרים ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

תודה רבה לכל אלה שנרשמים דרכי.

בנוגע לתדירות שליחת הסקרים - אחד לשבוע בערך למרות שזה משתנה מאוד.

• תוכן חדש...