Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי 306 ST 1.8 סדאן דור ראשון כשנה,

כשקניתי ישרתי קו אבל עכשיו !!!אשתי!!! טוענת שחסר לה כח.

מהן האופציות ? 

לאוטו במקור היו 101 כ"ס אני ב-190000 ק"מ ואני בוחן אופציות להחלפת מנוע.

או לשיפור המנוע הזה אחרי אוברול.

התקציב עכשיו הוא 10000 ש"ח.

מה דעתכם?

תודה

אבי

פורסם

בזמנו, כשהייתה לי פיג'ו סדאן, ולאשתי היה חסר כח (באמת) קניתי לה ZX וולקן, ועכשיו ברצינות:

1. האם הרכב שלך אוט' ?

2. האם המנוע עייף ולא סוחב, או שהוא בסדר ? למה אוברול ?

אני לא חושב שנכון להשקיע תקציב של עלות רכב, לדעתי שווה למכור ולקנות רכב חזק יותר, במיוחד אם ענית על שאלה 1 "כן"

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

1. לא.

2. אני מרגיש קצת ירידה בקומפרסיה בזמן האחרון, דברים שהביאו אותי לחשוב על החלפה למשהו חזק יותר.

אני לא חושב ששוה לי להחליף רכב כי ZX וולקן או 306XSI לא באים סדאן או סטיישן ואני חושב שהם צפופים לי מדי.

ולא מצאתי משפחתית נחמדה יותר חוץ מאלפא 75. עוד חזון למועד!!!.

אז מה דעתכם שוב לגבי שיפור כוח לאוטו.

תודה

אבי.

פורסם

תעשה אישור קו במנוע קודם.לאחר מכן אתה יכול להחליף סעפת פליטה ,קאמשאפט יותר חם ופולי .אחרי זה שידרוג קטן של תוכנה וזהו .

זה יתן לך שינוי שאתה מחפס .

נתן

• תוכן חדש...