Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל hu מקורי , שמחובר בדכ' לשתי זוגות 5.25 (דלתות אחוריות + קדמיות ) , חוברו לאחרונה זוג מורל קומפוננט (אני לא זוכר את הדגם אני חושב שמהסדרה הפשוטה יותר )

עכשיו יש כל הזמן שריקות (כמו שריקות של אלטרנטור) , שמתחזקות עם עליית סיבובי המנוע, אפילו ש Hu כבוי. יש לציין כי השריקות מגיעות במיוחד מהטוויטרים

האם יש אופציה שהעסק מקבל השראות דרך הקרוסאובר? האם זה יכול להיות פאזה הפוכה באחד מהקרוסים ?

אשמח לעצות..

פורסם

יש סיכוי גבוה להשראה מהקרוסים, אם התופעה קיימת גם כשהמכשיר כבוי. היכן הם נמצאים?

אין קשר בין פאזה של רמקול לתופעות רעש וכו'.

מתחדשת*

פורסם

, אין לי מושג איפה הם מותקנים, השאלה איך הקרוסים יכולים לקבל השראה ..? יכול להיות שמדובר בקרוס תקול ?

שוב תודה לכל העונים .

פורסם
לא מדובר בקרוס תקול אלא בקרוס שקרוב למתח.ייתכן שאחד הקרוסים שלך קרוב למקור המתח של המגבר.

הלוואי והיה לי מגבר :roll: - (כי ה HU הזה בשילוב עם המורל זועק "תן לי הגברה קצת יותר איכותית מה..ל הזה) ,

פורסם

תנתק את הצמה מהרדיודיסק ( שים לב , ההגדרות שלך יתאפסו )

אם עדיין יש רעשים - זה מהקרוס

אם אין - זה מהרדיודיסק , גם כשהוא סגור עדיין זורם שם זרם כדי שההגדרות לא יתאפסו

תבדוק את ההארקה של הרדיודיסק , תנסה להאריק את הגוף שלו גם

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם
תנתק את הצמה מהרדיודיסק ( שים לב , ההגדרות שלך יתאפסו )

אם עדיין יש רעשים - זה מהקרוס

אם הייתי יודע בכלל מאיפה ניגשים בכלל לרדיו דיסק הזה... :cry:

אני משער שהצמה המקורית נשארה ללא שינוי - כי את הקרוס חיברו דרך הכבל שהגיע לוופר של הדלת (למעשה רק אלמנט אחד היה מותקן ) , את הטוויטר התקינו במקום המיועד לטוויטר על הדש-בורד אבל לא השתמשו בחיווט שמגיע אליו (ומגיע אליו חיווט ישירות מהצמה המקורית )

ניראה לי שאני אצטרך בכל מקרה לחבר מגבר שיודע לקבל כניסות HI-POWER (אודיסון ? ) ולחווט את כל הרמקולים מחדש , וזה סיפור ארוך ברכב הזה כי כל הרמקול יושב מאחורי הדופן של הדלת - ואין גישה ישירה (על כל 4 הדלתות )

יש איזה מתקין טוב מומלץ שידע להתמודד עם דבר כזה? (בכל זאת רכב חדש נדנדש)

פורסם

אני לא הבנתי איך העבירו לך את החיווט.

יכול להיות שתמיד הרעשים היו אבל לא שמעת אותם כי לא היו לך טוויטרים מספיק טובים שתוכל לשמוע את הרעשים האלו?

פורסם

יכול להיות שתמיד הרעשים היו אבל לא שמעת אותם כי לא היו לך טוויטרים מספיק טובים שתוכל לשמוע את הרעשים האלו?

אוי ואבווי - אם זה היה המצב כזה , ו HU מקורי ישמיע רעשים כאלו ברכב מודל 2010 לאן הגענו :shock:

- אני יוצא מנקודת הנחה שבהתקנה המקורית הרעשים לא קיימים - בכל מקרה קיבלתי כבר את הרכב מורכב עם המורל.. (ואני לא נופל מהם ) ,והבנתי שהיתה הרבה עבודה על ההתקנה הזאת והיו צריכים לבצע סוג של הגבהה כי הרמקול המקורי עצמו מוגבה על מסגרת פלסטיק שמחוברת בניטים .

פורסם

סוף דבר...

הקרוסאובר - הוא האשם ! היה צמוד כנראה לאיזה צמת חוטים של הרכב , שממנה הוא קיבל השראה, הקרוס עבר דירה והרעשים נעלמו .

תודה

לכל המגיבים

• תוכן חדש...