Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לחברי הפורום ברשותנו רנו קנגו שנת 2000 שרכשנו לפני כ- 3 שנים במכרז צבאי.

מדובר ברכב עם מנוע F8Q , ק"מ 380,000

מספר שאלות לי אליכם :

1. לא מזמן לאחר התחממות - הרכב עבר שיפוץ מנוע ושיפוץ משאבה

ומאז למרות ששעון החום לא עולה ואנו דואגים למלא מים ושמן הרכב לא מפסיק להעלות עשן קל ממכסה המנוע (בכיוון המשאבה)

המוסכניק אמר שזה כתוצאה של דברים שנשפכו שם תוך כדי שיפוץ המשאבה אבל - העשן לא מפסיק וכבר עברו כ- 3 חודשים מאז השיפוץ? האם למישהו יש רעיון מאין מגיע העשן?

2. אתמול בבוקר הרכב לא הניע ( אני תמיד מחכה כחצי דקה מהרגע שנורת הסליל נכבת ועד ההנעה- כפי שהמוסכניק הסביר לי) , בדקתי שוב אחר הצהריים ומכיוון ששוב לא הצלחתי להניע , נעזרנו בכבלים הנענו ועשינו סיבוב

בסיום הסיבוב לא היתה ששום בעיה בהנעה וכך גם היום בבוקר, הרכב הניע בקלות , איך אפשר לדעת כתוצאה ממה היתה אתמול הבעיה בהנעה ?

3. בנוסף קנינו מצבר חדש על מנת להחליף במידה והבעייה היא במצבר , אך נתקלנו בקושי לשחרר את המצבר הישן מהרכב, זאת אומרת הבורג שמחזק את המצבר לרכב ממש לא נגיש , האם מישהו יודע איך פותחים אותו ? האם דרושים כלים מיוחדים, האם חייבים ללכת למוסך על מנת להחליף מצבר בקנגו ?

4. המוסכניק שלי חוזר ומבקש ממני להיפטר מהרכב? הוא טוען שהרנו קנגו הוא רכב שלא מפסיקות בו הבעיות עד כה נראה שהצדק עימו, האם בעינכם זה נכון ? האם זה באמת נחשב לרכב בעייתי?

פורסם

צהריים טובים

ידית רטצ'ט בוקסה 13 ומאריך ארוך.

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

לא צריך להמתין חצי דקה אחרי שנורת חימום ראשוני נכבית. תניע מייד כשהנורה כבתה. המתנה נוספת גורמת לירידת הטמפרטורה של פלגי החימום.

מעבר לכך, האוטו שלך שווה בערך 4000 עד 5000 ש"ח אחרי מה שהוא עבר. תהיה שמח, שהוא בכלל עוד נוסע. כל הדיון בנושא האם רנו זה חרא או לא במקרה זה מיותר. קנית בזול ממכרז, קילומטרז בשמיים, מנוע שופץ לא ברור איך, מוסכניק מספר לך סיפורים, כי הוא יודע, שהשיפוץ לא יצא טוב, ולכן מציע לך למכור.ואולי הוא צודק, אבל חברת רנו לא אשמה כאן

פורסם

מצטרף למה שקודמי אומר, ברמה העקרונית כל רכב שעבר את מה שהקנגו הזאת עברה בצבא (אני מדבר מניסיון) יהיה בעייתי

אבל בנוסף ללא כל ביקורת על חברת רנו, לכל חברה יש דגם שהוא הנפילה שלה, אצל רנו זה הקנגו.

המלצתי אל תשקיע בישור קו, תחזיק את הרכב עד שהתקציב יאפשר לך למכור ולהתקדם

• תוכן חדש...