Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונה עם פתח עילי .

במכסה החיצוני מותקן וו פלסטיק קפיצי שנכנס לחור בגוף המכונה, בתוך חור זה ישנו מרובע מפלסטיק שהוו צריך להזיז כדי שמכונה תתחיל לעבוד ( בטיחות , לא סגור לא עובד) .

כנראה סביב המרובע הצטבר לכלוך/חלודה / אין לי מושג מה עוד , והוו הקפיצי לא מצליח להזיז אותו .

מה שמאלץ אותי להפעיל את המכונה לסגור כמעט עד הסוף ועם מברג להזיז את המרובע הזה ואז כשהיא מתחילה לעבוד לסגור לגמרי את המכסה.

אומנם אני כבר מיומן בזה ויכול להסתדר ככה עד עולם, אבל חברה שלי לא מתה על הרעיון, ואם אני לא רוצה לעשות כביסה לבד כדאי שאני אמצא פתרון .

חשבתי להשפריץ זזקל, אדם מבוגר שפעם היה מתקן מכונות טוען שאולי יש שם מיקרו סוויץ' חשוף שינזק מזה .

מה אתם אומרים ?

(מי שעונה אני אשמח שיציין אם הוא בעל מקצוע בעל נסיון או מנחש לפי מכונה אחת שפירק ).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני לא בעל מקצוע אבל תחשוב לרגע איזה חיים קשים עובר המיקרוסוויץ הזה עם אבקת הכביסה, המים הרותחים ושאר התערובות שללא ספק מושפרצים עליו מפעם בפעם במשך השנים.

• תוכן חדש...