Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם קוראים לי אלון.

אני במזמן האחרון לא מרוצה בכלל מהאיכות של המערכת שלי ואני רוצה לעשות לה שיפור קטן..

נתחיל בלפרט מה הולך בא.. אז ככה יש לי מגבר מונו של קיקר לא זוכר את הדגם אני חושב שזה ה300.1 למגבר מחובר סאב P2

ומגבר נוסף של סוני ישן מאוד שהבעלים הקודמים של הרכב שם אבל איתו אין בעיה עושה את העבודה, עכשיו למגבר הזה מחובר סט קומפוננט שאין לי מושג איזה חברה ולא יודע אליו כלום.. אבל הוא גרוע זה אני כן יודע.. עכשיו השאלה אם כדאי לשים במקומו סט איכותי יותר או להוסיף סט נוסף אחורי שהבעיה שהחורים מאחורה הם בגודל 4". ועוד דבר לא מעוניין ב9*6.

אז מי שיכול להמליץ לי דבר ראשון מה עדיף לי דבר שני איזה סט כדאי לי לשים בהנחה שהתקציב עומד בערך על 500-600.(מדובר בסיטרואן סקסו VTR הגודל של הרמקולים מקדימה הם 5.25" אם אני לא טועה)

תודה לכולם!

פורסם

שים מורל טמפו חדשים או מורל דוטק יד שניה, טבעת עץ להגבהה ואפשר לשים אצלך 6.5.

בקשר למגבר, אני הייתי מחליף אותו בעתיד הקרוב.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

ההרכבה תיהיה די זולה, אין שם הרבה עבודה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...