Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יפתח ויגיד זה רכב שהושקע המון המון אהבה מחשבה וכסף, אין חלק ברכב שלא קיבל תשומת לב, אני אישית בעזרת חברים בעלי מקצוע בענף בניתי את הרכב מאפס, ומכיר כול בורג הכי קטן ברכב, אז אני מבקש מי שמתכוון להתקשר להציע הצעות מטופשות שיחסוך ממני את השיחה. אני לא מתכוון לפרק שום דבר מהרכב שימכר בנפרד וחוץ מלתדלק וסוע אין שום דבר לעשות (פרטים בהמשך).כול החלקים הובאו מחו"ל, רק מEBAY הוזמנו 380 פריטים שונים לרכב. להכול יש קבלות. וכול הפרוייקט מתועד בתמונות מהיום הראשון שהתחיל הפרוייקט !!!!.

91214218.jpgw800.png

מנוע והרכב מבחוץ :

מנוע, כול הרכב מושקע בטירוף כול חלק שהיה צריך אי פעם להחליף הוחלף, הכול בדוד לובינסקי במוסך המרכזי בבני ברק, הרכב עבר טיפולים בסך 22K הכול כתוב ומתועד בספר רכב ובמוסך !!!

* לרכב יש צנרת קומפלט מהבלוק מנוע עד להדוד האחורי של SUPERSPRINT שנקנה בPIT-STOP אצל דודי, כולל סעפת פליטה 4ל1 ממיר ספורטיבי ודוד 2 יציאות.

* ספעת יניקה + פילטר אוויר IN-BOX של K&N

* בולמים קפיצים של בילשטיין & אייבך, 35 מ"מ, שעושים רק טוב לרכב :-)

* משולשים פיג'ו ספורט ביבוא דרך דוד לובינסקי

* גומיות פוליריטאן

* צ'יפ קוסטום מיוחד לרכב

* מוטות מייצבים

* מצתי אירידיום

* חותי הצתה משופרים

* רפידות ברקס של OMP, יש גם דיסקים מחורצים מחוררים שהקונה יקבל בנוסף לזוג רפידות שנייהם חדשים והם לא הותקנו כי מה שיש עכשיו על הרכב חדש !!

* ג'אנטים 17" של LENSO M, בהזמנה מיחדת מחו"ל לפיג'ו. מאושרים ברשיון.

* צבע הרכב לבן פנינה של לקסוס החדשות והוזמן מחו"ל במיוחד, גג הרכב שחור מטאלי של הונדה אקורד החדשה.

* כול הבודי קיט יובא מחו"ל, הטמבון הקידמי הוא של אודי שהותאם במיוחד לרכב כולל בתוכו את הפנסים של האודי Q-7 עם 5 נורות LED מיוחדות בכול צד ובוסטרים לכול אחד (ניתן לראות בתמונה) הרכב עבר פחחות ברמה הכי גבוה שאפשר (לא היו מכות) ישור של כול פתיחת דלת הכי קטנה !!

* כול הפנסים ברכב שונות, אנג'ל אייז, פנסי LED אחוריים וינקרים ופנס ערפל כולם LED

פנים הרכב

* כול פנים הרכב שונה והוא לא קרוב אפילו בקצת למקור הרבה הרבה יותר יוקרתי !!

נקנה לרכב 15 יריעות עור אמיתי איכותי מאוד ב10K

* כול המושבים, הדלתות וכ'ו נתפרו מחדש ומטופלים על בסיס חודשי בחומר מיוחד לשמור מפני השמש !!

* כול חלקי הגג והקורות קדימה אחורה נעטפו בזמש אמיתי בצבעים תואמים לשאר הרכב

* ישנם חלקי פלסטיקה שהחולקו ונצבעו בצבע שחור מטאלי כמו הגג.

* ידית הילוכים מוארת מעור אמיתי, עם שק מעור ומסגרת כרום.

* המברקס מעור של MOMO

* דוושות MOMO

* פויינטר מלא שידור ושירות 4 אלוקות ואזעקת רב בריח עם חיישנים למנוע גג ובאגז'

* כול לוחות השעונים עברו שינוי צבע מחדש והם LED לבנים ואדומים. שנעשו במעבדה מקצועית

* כול התוספות הרגילות של הדגם הגבוה, בקרת אקלים, מחשב דרך וכ'ו.

הרכב עבר 112,000 ונוסע כמו חדש !

זה רק על קצה המזלג, יש עוד הרבה דברים ששכחתי

אני יתן לתמונות לדבר

אני מבקש רק אנשים שבאמת מעוניינים בפרוייקט מיוחד, ואיחודים שהושקע את הלב והנשמה.

אני ישמח לענות על שאלות בטלפון בלבד

0546-456915

3259581491f7eff4dd3co.jpgw800.png

77981010.jpgw528.png

54338754.jpgw600.png

89264573.jpgw768.png

80335808.jpgw708.png

40831571.jpgw804.png

img0381t.jpgw800.png

74425681.jpgw1024.png

62132411.jpgw546.png

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **