Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לפני זמן לא רב קניתי את הרכב הנ"ל ו לאחרונה יש איזו שהיא בעייה שמציקה לי

ללא כל התרעה או סיסטמה מסויימת הגיר כאילו "מתחלק" זאת אומרת שלמשל בפעם האחרונה הייתי באמצע נסיעה בכביש מהיר על 100

ופםתאום ה"תורים " עולים גבוה לאזור ה 7 ו הרכב לא מקבל הנעה כמו פעולת גיר על ניוטרל

וזה לא קשור למאמץ כי אני מסוגל לנסוע נסיעה לירושלים ולא יקרה שום דבר ,

ואני מסוגל לקחת את אישתי לעבודה מרחק 2 דקות מהבית וזה יקרה

חשבתי על לבדוק שמן גיר אני אעשה את זה מחר באור ,

אבל מישהו מכיר בעיה דומה ברכב עם התיבה הזאת ?

מישהו יודע על איזה טיפ שכדאי לקיים ?

כי אני ממש לא הייתי רוצה להגיע למצב שזה יקרה ואז האוטו יחליט לא לנסוע יותר

עוד אציין שכשאני עוצר בצד , מדומם את הרכב , מחכה שניה , הרכב יחזור למצב רגיל ויסיע כמו "שצריך" לפחות עד הפעם הבאה

תודה מראש !

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

טוב, אז תכין עצמך ל"גרוע". מדובר בבעיה ידועה ונפוצה (אם לא מחלה) של גירים אוטומטיים של מכוניות פיאט בשנתון שלך. הייתה לי בראבה 97 אוט', הספקתי למכור אותה בטרם הבעיה החמירה למצב קבוע. חבר שלי קנה מריאה - נאלץ לבצע שיפוץ לגיר (5000 ש"ח). יכול להיות שניתן לתקן גיר במחיר זול יותר.

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככל הנראה הבעיה הייתה כזאת , בטיפול 10 אחרי הרכישה , המוסכניק בדק שמן גיר , וראה שחסר אך שכח להוסיף את השמן

אני מאמין לו , כי הוא חבר ממש טוב של המשפחה ,

הוספנו את השמן , הבעיה נעלמה

תודה לכולם ...

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

תאמין לי שאני מבין לאיזה בור נכנסת ,אבל אין לך מה לחשוש .

לי הייתה אותה בעיה החלקה בהילוך רביעי בדהיו לגנצה שלי אחרי מחשבות רבות וחיפושים החלטתי לעשות שיפוץ גיר .

עשיתי את השיפוץ בגירומט בשפרעם המחיר הוא כ 300 שח עבודה מקצועית ביותר ואתה יכול להוריד אותו במחיר בכמה מאות .והאחריות כמה חודשים טובים הגיר שלי נוסע כמו חדש לא רק שהווא שופץ החליפו לי גם את הצינורות שמתחברות לראדיאטור ביותר איכותיות בקיצור שווה לך לקפוץ לשם אם תרצה את המספר תוכל לפנות אלי ואני יביא לך .

• תוכן חדש...