Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעזרתכם הרבה קניתי רנו מגאן ידנית מודל 2000.

הלכתי למוסך מורשה רנו (בנצרת עילית) כדי לקבל הצעת מחיר על הליקויים שהתגלו בבדיקה וכן לעשות בדיקה כללית לצורך יישור קו.

מצו"ב הצעת המחיר.

א. הייתי מעוניין לדעת מה ההפרש בעלות בין מוסך מורשה רגיל לבין מורשה רנו בפרטים האלו.

ב. כמו"כ מקריאה בפורום הבנתי שיש טיפולים מסוימים שעדיף לא לחסוך בהם ולעשות אותם במוסך רנו. האם הטיפולים שאני צריך נכללים בהגדרה זו או שאלו דברים פשוטים שכדאי ללכת למוסך רגיל.

ג. מישהו יכול להמליץ על מוסך אמין וזול באזור נצרת עילית שיכול לבצע לי את ההעבודה הזו?

תודה רבה!

נ.ב. ישנם עוד 2 פרטים שלא כתובים בהצעת מחיר: מנעול (לחצן פתיחה) לתא המטען כ-630 ש"ח. סוכך שמש ימני כ-500 ש"ח.

הצעת מחיר רנו מגאן.jpg

פורסם

מנעול וסוכך שמש אתה יכול לקנות בפירוקיה ב 100 שקל שניהם.

בכל הנוגע לטיפול זה כבר תלוי בך.

שים לב שאם תוסיף טיפול תקופתי ועוד כמה שטויות מסביב אתה כבר מגיע לחמישייה ....

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לגבי המנעול, סוכך ומנורת ברקס - אבדוק בפירוקיות.

השאלה שלי מתמקדת יותר על שאר הטיפול,

א. האם זה נחשב טיפול מורכב שכדאי שמוסך מורשה יבואן יעשה

ב. מה יכול להיות הפרש המחירים בין מורשה לרגיל.

ג. המלצה על מוסך טוב באזור נצרת עילית.

שוב תודה

פורסם

נכון שמו לב כי מחיר של מנורה ב-38 ו-60 ש"ח כבר מראה על מחירים גבוהים. גם לא ראיתי הצעת מחיר לעבודה עצמה (רצועות+מותחנים ופנסים)...

פנסים אפשר למצוא בפירוקיה.

בכלל הייתי הולך לחנות או שתיים שמוכרות חלקי חילוף והייתי מקבל הצעת מחיר מקבילה. לגבי העבודה - עניין שלך. במוסך מורשה משמעותית יקר יותר, אך יש הרגשה של ביטחון. למרות שברשימה אין טיפול או תיקון יוצא דופן המצריך מומחה של רנו. תעשה בדיקה בין חברים לגבי מוסך אמין ו... תעשה החלטה.

בהצלחה.

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

תתרחק כמו מאש.

תחסוך את הכסף, תעשה טיפול במקום אחר. אני בטוח שרפי לין ימליץ לך על מוסך מתמחה בצרפתיות והוא לא חייב להיות מורשה יבואן.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תוכן חדש...