Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני קונה עכשיו את הרכב הראשון שלי,

הדרישות הבסיסיות שלי מהרכב הן:

תקציב - פלוס מינוס 30K, עדיפות לרכב קומפקטי, גיר ידני ולא אוטומט. וכמובן שיהיה חסכוני בדלק.

בשום פנים ואופן לא פיאט פונטו (חחח שריטה קטנה, אבל לא משנה)

לגבי רכבים,

שמעתי בעיקר על ה-206, ראיתי בעיקר מנועי 1.4 ו1.6.

יש ביניהם הבדל גדול? בצריכת דלק? בביצועי הרכב? או שההבדלים די זניחים? (אם אפשר לפרט טיפה על ההבדלים)

שמעתי גם אולי על גולף.. אפשר קצת פרטים לגביה?

(ומה דעתכם לגבי רכבי פולו\גולף SDI? מומלץ? מה המגבלות שלהם?)

הרכב השלישי ששמעתי עליו קצת הוא הרנו קליאו B, מה דעתכם עליו ספציפית? ובהשוואה לאחרות?

אשמח לפירוט ועזרה מכם, אין לי מושג איך להתחיל בכלל!

אם אוכל לקבל על הדרך עוד קצת פרטים והכוונה זה יהיה מצויין!

תודה רבה:smile:

פורסם

לגבי ה206 - יש המון מידע בארכיון הפורום. בגדול, דגם ה1.4 75 כ"ס מספק ביצועים סבירים עם גיר ידני, עם הגיר האוטומטי הביצועים שלו די עצלים. לדגם ה1.6 סמ"ק יש ביצועים טובים, באוטומט ובידני (ידני נמכר רק בדגם הXS, שלוש דלתות). תצרוכת הדלק טובה מעט יותר במנוע הקטן, אבל זה בהחלט יכול להתקזז להפרש זניח בהתאם לאופי הנסועה שלך.

פולו/גולף SDI שימשו ברובן כמוניות ורכבי עבודה. רובן עם קילומטראז' אסטרונומי ולכן קשה לי להאמין שתצליח למצוא אחת שתתאים לסטודנט שמחפש להגיע לאוניברסיטה וחזרה (אני מנחש שאתה לומד רפואת שיניים ולא מכונאות רכב, לא ציינת מה יהיו השימושים שלך ברכב).

עוד קצת פרטים והכוונה תמצא בשרשור המדריכים הדביק שלנו.

בהצלחה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה אחי,

מה אתה אומר על ה 307 שנת 2002 ידנית מנוע 1.6

יש תקלות או דברים ומידע שצריך לדעת לגבי רכב כזה?

ראיתי גם סיטרואן סקסו מנוע 1.5-1.6 בצורת דיזל

במחירים מצחיקים של 15-20K - שווה בכלל להתעסק איתם?

פורסם
שלום לכולם,

אני קונה עכשיו את הרכב הראשון שלי,

הדרישות הבסיסיות שלי מהרכב הן:

תקציב - פלוס מינוס 30K, עדיפות לרכב קומפקטי, גיר ידני ולא אוטומט. וכמובן שיהיה חסכוני בדלק.

בשום פנים ואופן לא פיאט פונטו (חחח שריטה קטנה, אבל לא משנה)

לגבי רכבים,

שמעתי בעיקר על ה-206, ראיתי בעיקר מנועי 1.4 ו1.6.

יש ביניהם הבדל גדול? בצריכת דלק? בביצועי הרכב? או שההבדלים די זניחים? (אם אפשר לפרט טיפה על ההבדלים)

שמעתי גם אולי על גולף.. אפשר קצת פרטים לגביה?

(ומה דעתכם לגבי רכבי פולו\גולף SDI? מומלץ? מה המגבלות שלהם?)

הרכב השלישי ששמעתי עליו קצת הוא הרנו קליאו B, מה דעתכם עליו ספציפית? ובהשוואה לאחרות?

אשמח לפירוט ועזרה מכם, אין לי מושג איך להתחיל בכלל!

אם אוכל לקבל על הדרך עוד קצת פרטים והכוונה זה יהיה מצויין!

תודה רבה:smile:

רכבי דיזל- בתקציב הנ"ל יהיו עם קילומטראז' מטורף

גולף- לא נראה לי שיש MK4 בתקציב שלך (אולי מודל 99 במצב רע)

206/קליאו B- כמו שצביקה-פיק כתב, תעשה חיפוש בפורום. שני הרכבים עונים לדרישות שלך.

• תוכן חדש...