Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ברשותי לאנטיס 1.8 אוט'.

אני מחזיק בה כ- 3 שנים והיא במצב מדהים.

כבר למעלה משנה חשבתי שהייתי מעוניין לשמור אותה ולהכניס בה מעט שיפורים - בעיקר בשביל אחיזה.

הבעייה היא שמדובר ברכב אוטומטי, כך שהרכב מלכתחילה מסורס.

אין לי צורך בנהיגת מירוצים אלא בעיקר תקשור טוב יותר עם הכביש (אך גם כוח לא יזיק).

לאחרונה עלתה בי המחשבה שאולי זה לא רכב שראוי לשיפורים, וכדאי למצוא משהו אחר (אפילו מאזדה אחרת אבל ידנית) ולהכניס בו את השיפורים.

בהנחה והמאזדה שווה כ- 18K אז התקציב להחלפה לרכב אחר הינו בתוספת של כ- 20K = כ-40K.

השאלות:

1. האם באמת כדאי להיפרד לשלום מהמאזדה ?

2. מה הרכב האידיאלי (עדיפות למשהו קטן) בתקציב הזה על מנת לקבל התנהגות ספורטיבית יותר

נ.ב , 4-5 דלתות - חובה

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

האמת שאני נעול על החלפה לאלפא 147, פשוט רגע לפני אני מחפש אופציות נוספות.

או שיש כאן איזו קומבינה או שבאמת כולם חושבים שבמקרה זה אלפא היא הפתרון האידיאלי.

עדיין הייתי שמח לאופציות נוספות - כדי לפתוח לי עוד קצת את הראש

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

אם המצב של הרכב ממש טוב, והוא מטופל כמו שצריך- אני אישית לא רואה שום סיבה להחליף.

שיפורי מנוע לא נכנסים בחשבון, כי הרכב שלך ממש לא מיועד לשיפורי מנוע - אלא אם יש לך לפחות 20,000 ש"ח לפרוייקט רציני, שיכלול הסבה לידני, הרכבת טורבו וכל שאר החלקים הדרושים לכך שהרכב יסע חזק.

אם לא תחליף- מה התקציב שלך לשיפור האחיזה ?

בתור התחלה אתה יכול לשים צמיגים איכותיים.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אין קשר בין גיר אוטומטי לשיפורי אחיזה.

אפשר לשפר את ההתנהגות ואת האחיזה פלאים, ולהישאר אוטומט.

לגבי כוח - אם תרצה הרבה כוח - הגיר האוטומטי יהווה מגבלה בנקודה מסויימת,

משום שהוא פחות בנוי לעמוד בעומסים לעומת גיר ידני שתוכל להשתיל ברכב (של MX-3 לדוגמה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כבד עליי הסבה לידנית.

אין ספק שבעזרת צמיגים טובים והחלפת מידה + קפיצי הנמכה ובולמים מתאימים (כ-8K ש"ח) אני אקבל יופי של אחיזה, אך עדיין הרכב יהיה קצת כבד ועצלן.

משום כך מצאתי את הלאנטיס האוטומטית לא ראוייה לסוג כזה של השקעה, למרות פרוייקטים מעוררי התפעלות שראיתי באתרים בחו"ל (אני לא בנוי להסבות גירים לגדישה והחלפת צנרת - לפחות "עדיין לא")

אני הייתי מעוניין למצוא רכב (אפילו 323 ידנית) בכ-30K ולשפר אותו בעוד 10K, או מלכתחילה לקנות משהו מוצלח ב- 45-50K, בלי כל ההתעסקות

ALFA ROMEO 147 120HP

• תוכן חדש...