Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא בטוח כי התמונה לא מספיק ברורה בשביל להיות בטוח, אבל הפיספוס על הרגליים נראה מאוד אופייני למברישן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
...

אחרי יום ומשהו במטבח, הוא הגיע בלילה לחדר השינה ויושב מעל המיטה שלנו (קרוב לתקרה), מה עושים?

אל תתנו לו סיבה להסתכל, הוא מגיע בגלל שיותר זול להגיע אליכם מאשר לקחת מונית לקולנוע זמיר (צריך להיות "זקן" ולגור בת"א או ליד כדי להבין למה הכוונה).

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעלה מהאוב...

הדבר הזה נח לי על הקיר מחוץ לבית, הכלב לא ממש מרשים אותו.

הקוטר שלו קצת יותר ממטבע של חמישה שקלים. uploadfromtaptalk1438202422514.jpguploadfromtaptalk1438202443671.jpg

פורסם

בבוקר ראיתי תולעים כאלו על רצפת המטבח. יש למישהו מושג למה זה יתפתח להיות? יש סכנה אם הן בקרבת כלבים?

תודה.

[ATTACH]433100[/ATTACH]

פורסם

חוץ מחיי הזוגיות שנרקבו הכל בסדר. ובנימה רצינית, לא נראה לי שיש לי משהו רקוב, כשאחזור הביתה בערב אמשוך החוצה את התנור ואבדוק באזור פח הזבל לבדוק מאיפה התולעים מגיעות.

פורסם

נראה כמו תולעת של זבוב פירות. חפש את הפרי הרקוב, חפש במיוחד בפח האשפה מתחת לכיור, ובפחים אחרים.

לפני חודש הייתה אצלי התפרצות דומה של תולעים.רוקנתי את הפחים, זרקתי כמה פירות רקובים, והפעלתי את הרובוט על כל הדירה והבעייה נפתרה.

• תוכן חדש...