Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש איזה זחל של חיפושית שפשוט בלתי אפשרי למעוך עם כפכף, הוא קשיח כמו חבל כביסה ויש לו כח, כשאתה תופס אותו ביד הוא מתפתל ומתנגד ממש חזק.

מה:|

אין איזה רובה אוויר שיורה pallets כמו בשוטגאן בשביל הדברים האלה?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קטונתי מלחלוק על באגירה אבל למרות התמונה המטושטשת ובגלל הגודל והצורה זה נראה לי כמו מבריש נייר.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא כזה רציני. ראיתי פעם יצור כזה דמוי חגב גדול יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפרופו וויטה, למיטב ידיעתי זה החרק (ואולי בכלל החייה) היחיד בעולם שיכול להגיע למצב של קפאון מוחלט לכמה חודשים ולהתעורר מזה כאילו כלום לא קרה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

איזה שרשור יא-אללה שלכם,צריך בכניסה טופס אישור מיוחד (כמו שיש בהרשמה לפורום,עם 1001 תנאים ולסמן V בסוף + אזהרה שאתם מעל גיל 18 )

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תודה על הגישה לאוף טופיק .

את "הסיפתח" אני יעשה כאן.

תראו מה מצאתי השבוע בגינה אחרי שהילד קורא לי "אבא בו תראה מה שולה (כן זה השם) חתולה מצאה בגינה"

בהתחלה חשבתי שזה צפע הם מרבים לבקר אותנו.

כשהתקרבתי ראיתי שזה זמען מטבעות פעם ראשונה שלי ,הם די ביישנים הנחשים האלו , הם אפילו נחשבים נחשים טובים לא ארסיים ,הם אוכלים צפעים.

מרבים להתבלבל בין שני הזנים הם די דומים למי שלא מכיר. הזעמן שמו על שום המטבעות שיש לו על הגב שבמקרה שלהם הם לא מחוברים אצל הצפע הם כן.ממש חבל שהוא נלעס.

IMG-20130815-WA0000 - עותק.jpg

פורסם

סליחה על האיכות הנוראית,

צולם בתנאי תאורה גרועים.

HabsYSLdIEwigdgFqMw8xIClhVaTopVKUHUxXqJdimdf07qIras8pFibhWjJEl6MpSFY3TQ7_hOB8Tm2bhilTaRwAhzL5Fd-mrQU0pDipbDLd8fQouObhvRMEQfvhGWcHe5sogWaK_dRgpm9ifVJhLxctB0kJ6XFv2IZnEjoUGbKqAxpBC0IATR1fYrnKvJBFb5NeGtM4YYOUgvoYXA7QwHlXQ5Qw3xvZyR68gXnVbJ0zYcsTNOI5opqWBVpAz899Hr_UOpSkv76l11Ryrn0aDNuxcnukTxD49cSQhqUUws134wSg4q5Dw4UCCx75PWZGKiXe_TYpNj89LyL-QFNAmn-8H2toZqmS71_Kkta_LgS9WgwOc95ATyvcst0YnNt_qJEjSr7fCMeMluvDBaG-_jGj5m1ipZWOzcm7yP1MN5mo7SdqFJ2ZnBjSv6LLdHvKDJnQMwe26K97P-Pxxh0Bfchf5I6QqkCl07QtklEsEBXYCCg4w_z1dMSzSJ1aaBhW0MpQAW49hhcnFKjV2qZ_EMESPqi8u0ZckwwpBCHNuqfNkVtA4xynkvTH22dkQWWs54Cp18=w1342-h547-l75

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...