Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתקין מסך DVD שיכלול GPS ונגן, הציעו לי 2 אפשרויות או דאבל דין או מחשב קטן לרכב.. מה דעתכם והאם אתם מכירים מתקינים (באזור המרכז שמתעסקים עם זה). לגבי הסכום אני עדיין לא מגובש (3500-5500).

תודה.

אני אף פעם לא מחייך, אם זה תלוי בי. חשיפת שיניים היא סימן לכניעה אצל יונקים עילאיים, כשאדם מחייך לעברי כל מה שאני רואה הוא שימפנזה מתחנן על חייו..

פורסם

יש לי חבר שמוכר פאנל DVD של פיוניר דגם חדש ומאוד טוב.

עבר תיקון עכשיו.. דבר איתי בפרטי ונוכל לסדר אותך גם עם מתקין מקצועי אצל שמעון מסאונד סטורם.

צור איתי קשר בםרטי.

שבת שלום!

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

איזה מודל מאזדה 3 יש לך יש הבדל בין המודלים עד 2006 מ2007 עד 2009 ויש מאזדה 3 החדשה

לכולם צריך פאנל ספציפי לפני החלפת המערכת

הונדה סיוויק ספורט 5 דלתות 1800 מודל 2010

שברולט מאליבו 2010 3.5 LT

שברולט קאפטיבה ספורט 2013 LS

שברולט מאליבו 2000 טורבו 259 כ"ס 2015

פורסם

מדובר במאזדה 3 אקטיב שנת 2007. בדקתי קצת את הדאבל דין אבל יש דברים שלא מסתדרים לי, בדקתי בא.סוניק בפ"ת ושם רצו משהו כמו 5 וחצי ובגריז בראשון רצו 3 וחצי. אילו דברים אני צריך לדעת לפני ואיפה יש מתקינים טובים ומקצועיים באזור המרכז. העיניין הוא שאני לא רוצה פאנל אלא מסך DVD 7 אינצ' + GPS 

אני אף פעם לא מחייך, אם זה תלוי בי. חשיפת שיניים היא סימן לכניעה אצל יונקים עילאיים, כשאדם מחייך לעברי כל מה שאני רואה הוא שימפנזה מתחנן על חייו..

פורסם

למודל 2007 כולל התקנה אמור לעלות לך 3500 שח גג כולל הפנל

הונדה סיוויק ספורט 5 דלתות 1800 מודל 2010

שברולט מאליבו 2010 3.5 LT

שברולט קאפטיבה ספורט 2013 LS

שברולט מאליבו 2000 טורבו 259 כ"ס 2015

פורסם

באמת אחלה תשובה וכיוון נתת לו. מה הקשר למודל ולמחיר? איזה מכשיר ואיזה דגם? מה כולל המכשיר? בטווח המחירים הזה בדרך כלל תוכל לקבל רק מכשירים סינים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הופנתי ע"י חבר למתקין שהציע לי דאבל דין לרכב, עם מערכת DVD שהוא בעצם של חברת אינפרניטי רק ללא השם, כך שמחירו יותר זו, הוא רוצה על ההתקנה והכול 3600 ש"ח, על דגם שלטענתו הוא פחות חדיש (דגם של סמארט טאצ') הוא רוצה 3100. מה דעתכם???

פורסם

זה לא רדיו דיסק אלא מולטימדיה, הגעתי אליו דרך אדם קרוב שהרכיב אצלו רדיו דיסק ברכב והוא היה די מרוצה, השאלה שלי היא מה אתם חושבים על 2 החברות האלו אינפרנטי וסמארט-טאצ'??

פורסם

לדעתי ב3.5K אפשר להשיג יותר. אם אתה רוצה שים מתאם ל1DIN ויש אלפין בלוח מכירה שהו מסך 7 אינץ חשמלי. לדעתי מכשיר טוב.

אם אתה לא מעוניין יש בלוח מכירה דאבל דין חדש שלא הותקן ולא נפתח ( לדבריו ) גם של אלפיין.

פורסם

וואלה חיפשתי ולא מצאתי, השאלה שלי אם זה עלות כוללת התקנה??

מה דעתכם לגבי מה שציינתי מקודם..?

פורסם

בבקשה תעזרו לי!

אני רוצה כבר לסגור את הסיפור הזה

כפי שאמרתי קודם, יש לי בחור שהציע לי 2 סוגי מערכות, אחת של סאונד טאצ' בעלות 3100 והשנייה של משהו שדומה לאינפניטי (משהו כזה, לטענתו זה דגם כמעט זהה, המטרה היא שעלות הבאתו לארץ ומכירתו יהיו יותר קלים וזולים) בעלות 3600. המחיר כולל התקנה, הבנאדם הוא מתקין בעל עסק שמתקין מהצד, הגעתי אליו דבר חבר קרוב שהתקין אצלו בעבר, כ"כ גם לכול החברים שלו. בבקשה תענו לי מה דעתכם...

• תוכן חדש...