Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3799328,00.html

ואני אומר:

לעולם לא "אהבתי", ולעולם לא "אוהב" אנשים שחיים באגדה פרי יצירתם.

לדעתי האישית האדם הזה הוא כבר בור, בגלל אורך חייו. זו רק דעתי.

אבל, עכשיו לומר אמירות כאלו בפומבי? כל ה"גויים" רוצחים, פושעים, רעים מלידתם?

מה הוא שונה מהיטלר? אם אנשים כמוהו (כן כן, חרדים חסרי שכל) יכתוב את דעותיהם על נייר,

הרי זה העתק מדוייק של תיאוריית הגזע הארי "העליון", אליו מתיימרים החרדים. ועכשיו לא פלא למה שנאו, שונאים וישנאו אותנו ברחבי העולם. הגזענות מתחילה במוחם של המאמינים, בכל דת ודת.

כל מלחמות העולם מבוססות על דת. עד מתי?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

כי כשאלי ישי אמר שילדי העובדים הזרים מביאים מחלות, איידס, אלימות וכו' זה היה יותר הגיוני?

או כשח"כים כאלו ואחרים עלו על דוכן הכנסת והטיפו נגד ההומואים והלסביות זה כן היה בסדר?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

גם החכים האלו הם בזיון.

אלי ישי, רציתי לפתוח עליו נושא כאן אבל אמרתי לעצמי שלא צריך.. אני אדון בזה עם עצמי. לגבי הפחד הזה של החרדים הללו וחולי נפש אחרים מההומוים והלסביים, אין לי מילים. לא יודע מה מפריע להם. לא יודע למה לרצוח בגלל זה, למה לפתוח את הפה. למה?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
כי כשאלי ישי אמר שילדי העובדים הזרים מביאים מחלות, איידס, אלימות וכו' זה היה יותר הגיוני?

הוא לא אמר כדבר הזה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...