Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרמקול השמאלי הקדמי שלי התחיל לחרחר בכמה ימים האחרונים.

(הוא היחיד שעושה זאת) השלבים שכבר עשיתי לבדיקת הבעייה:

-החלפתי אר סי איי (ימין ושמאל) הבעייה לא עברה צד.

-פתחתי את הרמקול תקינות החוטים מצויינת+חיברתי רמקול אחר תקין וגם הוא חרחר. (כלומר האלמנט שלי לא נשרף או משהו כזה)

-בדקתי את החיבורים לקרוס וממנו והכל שלם ומחובר כראוי (אין סיבה גם שייקרה משהו).

תוכלו לתת לי עצות מה עוד לבדוק בנושא?

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

העצה שלי היא תתעיץ עם מתקין , לפי דעתי אתה חסר נסיון לעשות תהליך זה בעצמך , אל תתביש תרים טלפון אליי אני יכול לבוא אליייך עד הבית בתשלום סימלי לבדוק את התקלה , תודה.

תהליכי שיפוצים

פורסם

אפשר לנסות לעזור פה בפורום ואם לא נצליח לפתור את הבעיה.. אז לשלוח אותו למתקין.

גל אם יש לך גישה לקרוסים או גישה לקרוס אחר כ מו שלך תחליף בין הקרוסים אולי הבעיה היא שם ..

אני חושב שהבעיה היא בקרוס כי עשית כבר את רוב הבדיקות..

אם ני טועה מבקש שתתקנו אותי:)

פורסם
העצה שלי היא תתעיץ עם מתקין , לפי דעתי אתה חסר נסיון לעשות תהליך זה בעצמך , אל תתביש תרים טלפון אליי אני יכול לבוא אליייך עד הבית בתשלום סימלי לבדוק את התקלה , תודה.

לזה אני קורא שיווק אגרסיבי :lol:

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

פורסם

עכשיו בעיה נוספת ומאוד ממוזרה..

החלפתי היום במגבר עצמו בין החוטים של הקדמיים (ימין ושמאל) (חוטים עצמם לא אר סי איי)

אני מדליק את המערכת רמקול שמאל עובד טוב וימין לא עובד בכלל (טוויטר בלבד.)

עדכון: החזרתי את המצב לקדמותו ועדיין רמקול ימין לא עובד בכלל (מידבאס) ושמאל עובד.

חיברתי במקומו רמקול אחר (בצד ימין) והאו עובד טוב מאוד.! מה קורה ?

יכול להיות שהמגבר שרף את רמקול שמאל ואז שהפכתי את ימין?

מה הולך במערכת שלי?.

פורסם

ניסית להריץ את שניהם ביחד עם מגבר אחר ?

עם אותו RCA והחיווטים למינהם ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לא הרמקול נמצא באותו מצב שהוא נמצא עכשיו כבר כמה חודשים טובים.. הוא בכלל מוברג על הדיפון שהוא פלסטיק. וגם הוצאתי אותו וגם באוויר הוא לא עובד לי.

פורסם

לאט לאט:

לפני כן שמאל חרחר וימין עבד טוב. אחרי שהצלבת חוטים, שמאל עבד טוב וימין לא עבד בכלל- מכאן ניתן להסיק ששני המידבאסים תקינים כי בערוץ הגברה שונה שניהם עובדים .

בדוק את תקינות החוטים- תנסה לקחת רמקול ולחבר אותו ישירות לערוץ ההגברה הבעייתי, זה שלא הגביר טוב את האלמנט השמאלי מלכתחילה. קח חוט חדש או אחר, לא מהרכב, אבל במצב טוב, וחבר את הרמקול לערוץ הבעייתי.

במידה והתופעה חוזרת על עצמה- ערוץ ההגברה נפגם, במידה והתופעה לא קיימת- הבעיה נעוצה בחיווט שרץ מהמגבר אל המידבאס.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כן אבל אחרי ההצלבה החזרתי לקדמותו את המצב למצב רגיל (שמאל שמאל ימין ימין) כמו שהיה בהתחלה.

ועדיין המידבאס הימני לא עובד והשמאלי כן.

עריכה: חיברתי בצד ימין רמקול פשוט וישן קואקסילי לבדוק והוא עבד לי..יכול להיות שלמרות שיש בעייה בחוטים בין הקרוס למיד באס הוא עבד כי הוא לא צורך "הרבה" כמו הטמפו?

• תוכן חדש...